Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se mi poštěstí a nějaký vývojář udělá nějakou blbost v 720p a není to upscale, tak se mi z toho chudák, radši za chvíli vypne a pak na mě poblikává červeným kroužkem :-). Já bych si dokázal představit konzoli s pořádnou grafikou a procíkem, která bude vše renderovat v 1080p , počítat fyziku, podporovat hi-res textury, pořádné stínování, světelné efekty a nějakou vlastní formu výpočtu zvuku (něco jako kdysi EAX) atd... ale upřímně, jen si to vemte, cena by byla hrozná a po spuštění by to udělalo vžúúúúúúúúú, protože by se to muselo chladit jak blázen a to je věc, které se do obýváku k velké televizi fakt nehodí.
  • Tak ted jenom doufám asi si to Microsoft srovnal v hlavě a udělal pořádnou mašinu.!! :)
  • Mr.Lolendo
    Aby nové konzole obstály oproti rychle rostoucí ARM architektuře. Tak musí splňovat:
    1) kompletní podporu HW/SW 64-bit
    2)aspoň 8GB RAM a 2GB VRAM
    3) 256GB SSD (rychlé) + možno dodat HDD až 3TB
    4) USB 3, 1Gbit LAN, HDMI 1.4x
    5) CPU a GPU by bylo nejlepší to nejvýkonnější ale to asi nepůjde. Každopádně bych tam nedával AMD ale INTEL a NVIDIU. Nvidiu kvůli celkově lepší podpoře ovladačů her a nových technologií.

Jaký mám názor úplně celkově je že vydávat nové konzole je nesmysl. CODkařům a pod. casual lidem současné konzole naprosto stačí. Prostě lame obecenstvo je nejpočetnější a nejvíce platí a díky jejich nevědomosti či "hlouposti" oni ten výkon a kvalitu stejně neumějí ocenit.

Budoucnost je v ARM mobilech a tabletech kdy si je připojí k TV, k něm periférie a dělají na tom vše a více co současné konzole dovolí.
  • Jak muze byt full HD prezitek kdyz konzole sotva behaji na 720p. Jestli tam daji jeste vetsi rozliseni tak to tu grafiku totalne zazdi.
  • jj, plejko boys a jejich uber nadstroj.

http://www.gurujoe.sk/2012/11/playstation-amd-4.html
  • Pokud to bude jako při přechodu z PS2 na PS3, tak můžeme čekat, že všechno bude vycházet i na PS3 ještě několik let po vydání PS4.
  • Já doufám že Killzone 4 bude pro PS3 *3*
  • Keyz
    To by ten HW musel být lepší,aby to v tom rozlišení na velké obrazovce nějak vypadalo.Sice hezké,že to je Fulů HD ale koukat na hnusné textury na velké TV není zrovna krása.
  • Jak může někdo !herní! konzolu udělat s APU. Taková sr.čka... PS3 má gpu na úrovni radeonu 5450, PS4 bude mít 6520 to si teda pomůžou, navíc Full HD zčíná být přežitek ps4 by mělo podporovat už 2K rozlišení *16*
  • Ale ked nad tym tak rozmyslam, tak pre Sony by bola takato konzola, ktora zvladne akurad fullHD a nic moc viac od 6 rokov starej Ps3 uplna samovrazda... Jasne, Nintendo... Lenze Sony nema ani zdaleka na to, aby si mohla dovolit postavit svoje portfolio hier k portfoliu Nintenda. Jednoducho cele generacie bola Sony zamerana na iny segment hracov, a to hrami ako Killzone, God of War, Gran Turismo, Uncharted, Last of Us, Resistance a podobne. To su hry pre iny typ hracov ako Super Mario... To je ako keby si Porshe povedalo, ze novu 911ku postavia podobnu ako "Fabiu" ved ta sa predava "lepsie"...

Neviem, fakt dufam, ze toto nebudu finalne specifikacie. Ako procesor by taky byt mohol, plus tych 8gb ram, ale k tomu este poriadnu grafiku, nech sa mam na co tesit...

Dalsi kliniec do truhli by potom bolo, keby MS isiel cestou grafickeho vykonu a pri launchi by dokazal viditelne vykonovo preskocit Ps4. Potom by som to videl na velmi podobne vysledky ako ma dnes Vita...
  • No, ani na tu 8800GT to nemá.. jestli tam fakt bude taková grafika, tak jediný čeho se dočkáme je grafická úroveň jako dnes ale aspoň ve full hd konečně
  • Keyz
    Oproti starému HW křápu to bude lepší HW křáp.
  • panebože, ať tam není jen integrovaná v procesoru, to by bylo tak na úrovni 8800gt a vývoj zabit na dalších deset let
  • No vyzera to, ze Ps4 bude lepsia od Ps3 asi snad len v tom, ze zvladne fullHD a celkovo lepsi pomer FPS pri 3D. Velke zlepsenie urovne detailov, popripade nejaku tu revoluciu urcite necakam. Co je skoda, kedze od Ps4 som si sluboval z novej generacie najviac...
  • DangerousDave
    na dnešné hry by to v 1080p60 3D stačiť malo ... neviem si ale predstaviť v tomto nastavení spustiť watchdogs, buď budú riadne osekané detaily alebo pôjdu dole s framerate/rozlíšením.

RAM bude medzi 4-8 GB.
  • spkulace a slibi mě v herní branži přijdou jako jedno a to samé *9*
  • Ne, na koně už se nehraje. Dneska se hraje na spotřebu. *6*
  • mm amd procesor s integrovanou grafikou co to bude za smejd O.o
  • já tam ty chyby dělám schválně, aby měli grammer nazi co na práci
  • Zato u vás s češtinou evidentně ještě vůbec nezačali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit