Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klasickej TW skoncil Medievalem 2, vsechny ostatni se uz hrajou jinak...Takze mi fakt nevadi ze tady bude trosku jinej gameplay, doted to posledni roky stalo za h***o. Takze se tesim na lore a uvidim jak to dopadne. Nebudu tady kazdyho presvedcovat, ze to prece neni WT, kdyz TW neni TW poslednich uz skoro 20 let 😂

• Morraw

Jo. Myslim si, ze mezi DoW a TW je rozdíl dost znatelný. V DoW se buduje základna a bojuje na mapách v menším měřítku. Soulstorm má jednu planetu posetou skirmish mapami s omezenými funkcemi správy.

TW bude mít minimálně celý sektor (a časem rozšíření na celou galaxii), kde bude správa celé flotily a pravděpodobně souboje ve stylu BFG. Planety budou asi rozděleny na více částí, které bude třeba první dobýt, než se otevře mise pro zabrání celé planety.

Jednotky se budou rekrutovat v rámci flotily a posílat do soubojů jak jsme zvyklí.

Obě hry jsou rts, ale TW bude mít rozhodně více funkci navíc.

• Morraw

Nojo, na licenci jsem zapomněl. A na Rings of Power se nikdy nepodívám 😬

Ale GW licenci má a dost úspěšně ji využívá,  tak to je částečný oslí můstek 😀 zatim se spokojím s mody.

• honcka

Dawn of war je realtime stolní 40k, tohle vypadá rozměrově spíš v epic měřítku, mě teda k warhammeru sedí víc jednotek

• honcka

jj s Horus Heresy by ale chtělo v epic scale, takový Drop Site Massacre s tisicema jednotek a Dies Irae mňam :)

• ohledně tebe mám tak leda otázku s čím se léčíš...? Mám dost, toto není normální a marnit dál čas s tebou nebudu.  BTW: reálně nikdo nečte víc jak první větu těch tvých slohovek.

• Co je to poslední za stupidní otázku?

Co ty víš o druhé světové válce...hodláš mi sem vypisovat všechno nebo jak bys na takhle stupidní dotaz odpověděl? Upřímně jsem zvědavej na nějakou regulérní odpověĎ jak se na takhle pitomý dotaz dá na diskusi reagovat...

• Tisíce jo? 

• To mě napadlo též jenže...tady jde asi o licenci, už teĎ teda mají CA Warhammer ale jde o to...stačí se kouknout na seriál Pilles of S**t a kolik za to Amazon dal...a to maj prává jen na pár stránek co se týká "Silmarillionu" na konci třetí knížky a kolik za to dali...po tom co zemřel Christopher šlo celý Estate do řiti a těm jeho spra...dětem, myslim, že hlavně Simon a Rachel co tam maj nejvěší slovo jde jen o prachy, proto dovolili Amazonu za takový balík práva rovnou na milion sezon bez zájmu o kvalitu...kolik by chtěli za herní licenci si nedovedu představit

GW jsou sice pěkný skrblíci ale ohledně Tolkien Estate dneska jsou pěkný žebráci

• ani jsem ten tvůj ubrečený blok nečetl, tu budeš spamovat stokrát dokola to samé,a snažit se všechny přesvědčit že je ta hra špatná? Co vůbec víš o warhammeru 40k?

• Morraw

Nehodí ? Na těch obrázcích je jasně vidět, že tam jsou stovky i tisíce jednotek orků a cadijcu. Každá lore bitva má statisíce a miliony jednotek. Jasne, mariňáků tam nebude běhat 10k, ale předpokládám, ze to budou kombinované armády. Málokde mariňáci deplojují bez podpory gardy, případně více kapitul.

• Morraw

Jeste bych dodal, ze dnes vyšla kampaň pro LotR mod Dawnless Days do Attily. Hodne jsem hrával Third Age pro ME2. To je za me taky svět, který by šlo převést to TW kabátu.

• JJ...taky spíš ty "západní" proto jsem asi 3K minul...ale třeba u Warhammeru 3 mi to nevadí, že tam jsou všichni a za "Čínu, mrtvý Egypťany nebo 
    Aztécoještěrky" si v klidu zahraju, asi to fantasy

• Panebože...zkus se podívat na ten gameplay i chvilkový...v čem konkrétně to bude jiný než DoW? Tohle právě bude úplně jiný gameplay od toho co označuješ "Total War se hraje jinak" protože se klidně vsadim, že budu mít pravdu, že tohle se bude hrát jinak než ten klasický Total War (jiný typ strategií), protože jinak to není prakticky ani možný, universum W40K se prostě na Total War typ strategie nehodí...je to jako udělat třeba Total War: Vietnam, nebo Second World War...jenže když se změní to co dělá TW Total Warem tak už to není TW

Total War se hodí tak max do první světový a i to je přes čáru, jinak by to dáválo smysl tak strategie (RTS bitvy) ve stylu Wargamer nebo jak se jmenuje ta poslední tomu podobná kde máš obrovský RTS mapy a ovládáš hafo jednotek, né tyhle pískoviště co předvádi od fantasy Warhammeru a tady to vypadá, že i z toho pískoviště udělají dětský koutek

• Tyhle dva a Británii jsem nehrál, je fakt...I když tři království v knihovně mám

• Jak tu někdo psal níže, holy fluk, kdyby vyšel po tomto total war warhammer horus heresy, to by byl naprostý nerdgasm. Mě je úplně jedno že existuje i DoW 4, total war se hraje jinak jež dow, to jsou prostě jiné typy strategií. Imagine Siege of Terra, jo, jsem fanboy, ostatně můj nick name tady mluví jasně o tom, kdo je moje oblíbená postava a kapitula, už jsem do těch červených sexy upírů nalil dost prachů....

• Derp_1337

Však ani v "klasickém" Warhammer Total War bylo jen minimum diplomacie. Bohužel v celém univerzu Warhammer jednotlivé rasy a frakce se navzájem nenávidí. Rozdíl je jenom v tom, že některé nenávidí o trochu víc než jiné. 😂

• KrPa

Doufám, že globální mapu udělají na způsob SW: Empire at War.  Rád bych se dočkal i pozemních a vesmírných bitev. A management hry podobne jako v TW: WH3.

• Já hraju od prvního Shoguna :D 

Naděje...taky musím s tím pesimismem trochu zvolnit ale nevím, nevím...nějak CA nevěřím z nějakého  ,,neznámého,, (War3 launch a jejich chovani)duvodu :D 

• Já jsem ulítnutý na starověk západu. Tedy Řecko, Řím, Galie a proto jsem v tom neobjektivní.

Ale three kingdoms jsem v podstatě nehrál, kompletně mě to minulo. Myslím, že jsem to trochu zkoušel a vadil mi tam ten systém hrdinů, který z toho zase dělal fantasy pohádku. A taky jsem měl pocit, že taktické bitvy byly zjednodušené a to je pro mě zásadní. Já prostě chci velet a "obětovat levé křídlo". Mačkat na různé "form phalanx" nebo "testudo", dělat cantebriánský kruh, aplikovat run/hit taktiku s lehkou jízdou, plašit slony atd. atd.

A v tom mi prostě modifikovaný ROME2 DEI přijde nejlepší a nepřekonaný.

Ale možná tři království znovu zkusím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit