Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to je konečně rozumný názor! I já, jako hrdý zástupce desktopu, musím souhlasit, na vymývání, či vypnutí mozku jsou konzole jako dělané a když se přidají i kamarádi, není co řešit, je to forma relaxace. Hardcore desktopový hráči ovšem od pořádné hry očekávají maximum náročnosti, komplexních funkcí, nejlépe i s přibaleným sandboxem a taky to, že vymáčkne z jejich HW sestavy maximum, což se dnes neděje, na současné hry stačí čtyři roky staré mid-end sestavy a komplexnost a náročnost her je jen o ždibec lepší, než v případě konzolových verzí.
  • Tak už to nemůžu vydržet a taky se vyjádřím ke konzolím po dlouhé době mlčení.
    Proč každej na konzole nadáváte???
    Ja byl dlouhodobým hráčem čistě na PC. Když jsem na to měl čas. Prostě přijít ze školy, nainstalovat si hru, ladit dlouho nastavení, aby to bylo pěkné graficky a necukalo se a pak si sám, v pokojíku klidně hrát - jo to byla paráda a sralo mě, že vycházej exkluzivitky na konzole a na PC hráče se kašle.
    Jenže pak jsem se odstěhoval a začal makat... A v tuhle chvíli mě vyhovuje konzole, protože prostě příjdu unavenej z práce, sednu do gauče a tupě zapnu televizi, konzoli na kteoru jsem si "koupil" novou hru a rovnou hraju a mozek mam vyplej. A raději hraju v obyvaku s přítelkyní na coop, než se kdysi mačkat u jednoho PC a příliš holek na lan party nenalákáte.
    Tak nechápu ty věčné zatracování "druhé strany".
    Obě mají něco do sebe a chápu proč se konzole vydávaj a proč se tak dobře prodávaj.
    Kolikrát jste hráli 4 kámoši na jednom gauči spolu na PC? Jak se vám hraje Command and Conquer na konzoli? *1*
  • Fuu tak to je mi luto chlape, drž sa snád sa z toho dostaneš.
  • Já nemůžu! Už to prostě nejde! Tráva je pro mě vším, láskou a zároveň zhoubou, jak pravil klasik, kdyby věděl, co to s tebou udělá a čeho bude tvůj mozek schopen, mluvil bys jinak, to co teď musím snášet jsou obyčejné houbičky s methanolem, k tomu schizofrenní zvuk z 2.0 chřasťáků od Vietnamců a přítelkyně nadávající na to, že nám teče na hlavu.
  • Ty jo chlape a skúšal si to prestať brať?
  • Kdyby ti KONZOLE ZNIČILY ŽIVOT, mluvil by jsi stejně, musím teď jezdit s kombajnem a hrát šachy, bydlím v plechovce 2 x 2 metry a žiju z toho co mi vyroste na kompostu.
  • ...príspevok naprostého kret*na...
  • Já ale jezdím v kombajnu.
  • zdeeneek
    Zalezi s cim Sony a Microsoft prijdou, pokud to bude jen lepsi grafika diky silnejsimu hardwaru, tak to me nijak nelaka. Z ukazek Wii U her se mi libilo jak jde ten novej ovladac pouzivat, ted jen zalezi kolik na to bude vychazet her, ale z te prvni oznamene vlny mam minimalne 3 tituly, ktery si chci koupit.
  • Whoossain
    Ano ano, konzole mohou za hladomor v Africe a každý přeci ví, že i Hitler byl konzolista!
  • NENÁVIDÍM KONZOLE! Brzdí vývoj celé společnosti! Od konzolí to začíná a válkou končí! *16* *16* *16* *16* *16*
  • zdeeneek
    Klidne at to vyjde treba o pul roku pozdeji. Sice uz se na to tesim, ale porad lepsi kdyz to poradne odladi nez dopadnout jako Microsoft s x360 kde ta prvni launchova varka byla poruchova az beda.
  • Robotron3
    Než vyjdou nové konzole (Xbox, Playstation), tak snad něco Nintendo trhne, ale až bude nextgen na trhu? Nechápu moc, kdo by dal přednost Nintendu, které bude tak na úrovni současné generace konzolí. I když Mário a Zelda asi pořád táhnou... Stejně si myslím, že takový úspěch jako s Wii už se konat nebude.
  • "Lidé jsou už za ty roky se smartphony a tablety na jejich ovládání a funkce zvyklí" *16*
    hehehe, zvyklí? Vylíte někdo tomu redaktorovi kýbl studené vody za krk. Tablet či mobilní telefon s dotykovým displejem bych si nikdy nekoupil, je to naprosto neergonomické, nepraktické, nehygienické a nevyhovující základním potřebám, které má mobilní telefon plnit. To se spíš začnu domlouvat kouřovými signály, než abych začal používat podobně vyhypované zařízení. To stejné platí i o desktopu, kvalitní vysoká programátorská klávesnice, myš, 16:10, nebo ještě lépe 4:3, CRT s co nejvyší obnovovací frekfencí, či IPS 2560 × 1600 px + AMD HD 7970 v SLI a EyeFinity, všechno ostatní je nemístná hovadina.
  • Peppa
    "Lidé jsou už za ty roky se smartphony a tablety na jejich ovládání a funkce zvyklí a když teď, na konci roku 2012 přijde konzole s tabletovým ovladačem, který je jejím hlavním tahákem, bez multitouche a dalších standardních tabletových prvků, mohlo by se to Nintendu nepěkně vymstít. Stejně jako slabá podpora nových 3rd party her nebo omezené online funkce."

Jako přes kopírák, tohle už jsme četli o DS, Wii, 3DS - zastaralý hardware, slabá podpora 3rd party, omezené online. A pokaždé to skončilo absolutní dominancí Nintenda. Vždyť i té slavné Vity se prodalo za stejné období po launchi o polovinu míň než 3DS. A to se tvrdilo, že 3DS je mega fail a zabije Nintendo, tak to teď SONY musí do roka skončit, né? NEPOUČITELNÍ
  • A koho to zajímá kluci redaktorští? Co tak trochu žurnalistického umu a vlastní kreativity? Alespoň trochu objektivní kritiky by neškodilo, copak jste se za těch deset let existence nepovedených herních portů na desktop a stagnace ještě nepoučili? Nebo snad chcete tvrdit, že se vám líbí ten balast pocházející z omezených konzoloidních neupgradovatelných platforem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit