Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Jo, jasně. To byla trochu nadsázka s těmi 12 letými hráči.

Ale zase na druhou stranu ty taky nemůžeš generalizovat. To, že se najde nějaký šašek jako je Asmongold, ještě neznamená, že všichni 30-40 letí hráči jsou neschopní hrát náročné hry.

• Len ta trosku opravim...VACSINA hracov chce sandboxy a akcne adventury kde mackas max 2 tlacitka a len sledujes pribeh v kulisach generickych svetov... co su najpopularnejsie a najpredavanejsie openworldy ?  Horizony, Tsushimy, Valhally, Hogwartsy.... jedina vynimka su cdpr hry, ktore vsetci hraju primarne koli writtingu.

Ked pride plnohodnotne openworld RPG s interaktivnym svetom ako KCD 2, tak sa preda podstatne menej kusov(jasne teraz su predaje slusne, ale na najvacsie hry sa to nechyta)... a bezne mainstreamove publikum to nezapne pretoze je to pre nich "moc narocne"...vcetne twitch/youtube pseudohracov typu asmongold, ktory to s brekom vzdal po par hodinach, napriek tomu ako rok vyhlasoval ze je to hra robena pre neho...vo vysledku si tajne viac uzival Veilguard, ale nahlas to nepovie, pretoze by ho jeho toxicka komunita zozrala zaziva...

to fakt nie su "12 rocni" hraci...vacsina je naopak 30+.(to vidim aj vsade okolo seba).. a stavat si domecky zvladnu aj oni

• Derp_1337

Bohužel Bugthesda v tom má jasno. Hráči nechou RPG prvky. Všichni (12 letí) hráči chcou sandbox stavební simulátor jako je Minecraft! Takže přesně takhle zaměří nový díl.

• Dokud budou trvat na používání Gamebrya(pardon, Creation enginu), tak se nic k lepšímu nezmění, ať už vedou řeči jakékoli.

• Toho stavění bych se u nich bál. Systém stavění v F4 byl naprosto zoufalý. Možností spousta, ale neschopnost se přizpůsobit, nebo chytit rozumně terénu, či stávajících ploch mne vždy štvala. Způsob hledání prvků byl kapitolou samotnou pro sebe. Byla to tam asi původně tak nějak věc navíc (alespoň to provedení tak působilo) a i přes navazující DLC na tom nezapracovali. Působilo to, jako by to chtěli ještě později po vydání opravit, ale nakonec se na to vybodli. Snad to tentokrát neodfláknou.

• Smegma

Bethesda... jejich hry už jsou tak maximálně pro společnost přátel UFO...

• michaelfoucault

Říkejte mi stará plačko, ale jsem neskonale smutný z toho, že to půjde přesně ve šlépějích Starfieldu a Falloutu 4. Ach jo...

• Souhlasím, primárně to musí fungovat jako solidní RPGčko a budovací část maximálně volitelně.

Nicméně loď se pro danou oblast tematicky dost hodí. Přece jen je to prakticky fantasy variace na Středozemní moře a okolní pevniny. I prastarý Daggerfall odehrávající se plus minus ve stejné lokaci lodě v nějaké formě měl.

• nightborne

Tyjo, tak to ti blahopřeju k větší toleranci, než mám já. Tedy alespoň co se zvykání si na interface týče. Byť ve hrách obecně stavím hrozně rád, s rozhraním ve F4, který s bohorovným klidem totálně ignoruje myš a místo toho tě nutí vymačkat tyvole šifru mistra Leonarda na klávesnici při nalistování a umístění každýho květináče, jsem se po chvíli prostě odmítl zatěžovat. Pač nervy mám jenom jedny, žejo =)).

• Hidden

Cozpak o to, rozhrani staveni by clovek i prezil a da se na nej zvyknout, ale ty vecne bugy - ve Fallout 4 tak nejak fungovalo, ve Fallout 76 klidne shodilo celou hru a nebo melo jine mouchy v zavislosti na momentalnim patchi a ve Starfield to take neni zadna hitparada (jako ze nabytek se hazi na strechy misto na podlahu a rada dalsich problemu). Pokud tohle nevychytaji, staveni bude opet spise jako nezaslouzeny ocistec nez bezchybna a zabavna slozka hry.

• No tak je to logicke...neco na zpusob vesnice jsme mohli stavet uz ve Falloutech, kosmicke lode se daly stavet ve Starfieldu, takze to asi vyuziji taky.

Bohuzel engine neni dobry a za par let nez tohle vyjde, bude jeste vic zastaraly. 

• tomekbobek

Nechci stavět vesnice nebo lodě, chci dobrej RPG systém a souboják, průzkum živýho světa, zajímavý úkoly, obstojnej příběh a alespoň trochu uvěřitelný postavy, ale to asi pláču na špatnym hrobě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit