Přejít na výpis diskuzí
Spekulace věští dva různé Xboxy nové generace
25.11.2011 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
A oba dva k ho*nu, ne? *8* *1* *5*
-
-
No k ho*nu je určitě to co jsi napsal.
-
-
hlavne at uz je to tady at se nam na pc pekne posune grafika a dalsi veci dale kdyz ty stare kramy uz nestaci.
-
nechápu proč tady všichni rozebíráte název.. pro mě jsou teda v 1. řadě hry jaký na tom budou za 2. jak to bude fungovat a až za 3. mě bude zajímat jestli se mi to dobře vysvětluje.. *6* *6* *6*
-
Škoda že v ČR není Netflix aspoň by jsem se nemusel dívat na ty výkaly co jsou v tv teď.
-
nakoniec to bude niest nazov XBOX 3D
-
Mně osobně se líbí i Xbox 720 i PS 4. Stejnak si ani jedno nepořídim tak co *1*
-
Co k tomu dodat, lidi proste neumi hrat *5*
-
Ak som správne pochopil článok, tak lacnejší XBox by bol slovákom na dve veci (keže tu niestú také online "sociálne" možnosti ako napr. v USA). A okrem toho na nom nepojdú hrať kvalitné xbox hry, aké od konzoly očakávame. O druhej alternatíve sme sa skoro nič nedozvedeli, iba to čo už viem. Chcelo by to nejaké dalšie údaje.
-
Co se vám nelíbí název xbox 720? Rozhodně lepší než PS 4 *2*
-
-
Imho to bude Xbox 4-něco ... mozna 460.
-
-
K tomuhle oznaceni nenachazim jediny logicky duvod.... Bud Xbox 720, Xbox 3, nebo neco uplne jineho, ale 4xx? proboha proc?
-
-
- 360 označuje kruh alebo kompletnú otočku, čo by označovalo 720 alebo 460 ?
- 720 by evokovalo rozlíšenie 720p preto je to imho nepriatelný názov
- pre 460 nevidím žiaden logický dôvod
- xbox 3 takistko neprichádza v úvahu (oproti PS4 by vyzeral ako o generáciu pozadu)
ale štvorka+"niečo zmysluplné" by tam mohlo byť, sám som zvedavý ako to vyriešia... -
-
Co třeba 4D, jako 4Demence? *1*
-
-
Protoze v anglicky mluvicich zemich oznacuji Xbox 360 jako "Xbox tři šedesát" nebo jen "tři šedesát", tak mi jako nejlepsi nazev pro dalsi verzi prijde "Xbox čtyři"-něco. Nemusi to byt ani cislo, ale treba 4D, 4G, 4Games, 4Play, 4Ever ;) ... Neni to moc kreativni, ale to je moje logika
-
-
-
shitboxů už snad bylo 720? Ne, za to Ps 4 je lepší název, páč bude 4 v pořadí a já se kurevsky těšim
-
Lepší? A v čem?
-
-
Zní to líp... a navíc xbox by byl teprve 2. a ne 4. se stejným pojmenováním narozdíl od PS *6*
-
-
No a? Pořád nechápu o co ti jde.
-
Když tak třetí. http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox, http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
-
-
-
nevím v čem by byl název xbox 720 než PS 4 , jde o to kdo má xbox a kdo ps
-
-
Ano - pesne tak. Ale tady to stejne nema vahu.
Ale bod pro tebe
-
-
-
Spekulace věští...WTF *7*
-
-
věstí
-