Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si, že nejlíp to autor recenze vystihl komentářem o tom, že Spellforce je jako blitzkrieg. Na začátku her většinou míváte okolo sebe nějaké spojence, kteří chrání určitá taktická území, jako např. vaší základnu, což vám dopřává čas sesbírat, jak správně podotkl autor, omezené suroviny a pořádně vybudovat armádu. Mapu od mapy je ale hra těžší, spawnů přibývá a vy tímpádem nemáte jinou možnost než hrát co nejefektivněji, prostor pro chyby je čím dál menší.

    Spellforce hraju už 8 let celou sérii skrz naskrz. RPG a RTS jsou moje dva nejoblíbenější žánry a tato "zpatlanina" má opravdu svým způsobem něco do sebe. Já osobně jsem srdcař a hned jak vyšel Spellforce 3, poslal sem to tam. *1*

    Trochu mě mrzí, že Spellforce 2 v sobě obsahoval převážně RPG prvky, ale částečně tím vymizela ta zpropadená dálková turistika.

    8.5/10, Blitzkrieg jede! *5*
  • jedničku jsem dohral a určitě doporučuji vyzkoušet, je to dobrá hra, hlavně tam jsou kvalitně udělaný mise a není tam brzo taková nuda jako ve 3 jak se tady píše. Rpg a rts je tam vyvážený, spelforce 1 je jedna z nej her těch let kdy vyšla
  • Kompost
    grafika je absolutne v poriadku, jednotky velkosti budovy sa ti asi zatulali z Warcraftu, na easy by to dala aj moja polrocna neter s prstom v nose a je to od prveho dielu fuzia RPG/RTS. mal by si asi poziadat pirate bay o refund, stiahol si si zrejme inu hru *1*
  • vtipné, keď to napíše človek, čo sa nedokázal naučiť ani základy svojho rodného jazyka *1*
  • velmi zla hra. grafika nevizera ako realita. niektore jednotky su omnoho vacsie ako budovy a nepasuju do prostredia atd. hratelnost velmi tazka aj na easy. hratelnosti nastastie pomahaju cheaty. najhorsie je ze clovek nevie ci hra rts alebo rpg.
  • cože?! nechápu. to myslí važně?
  • Užasná hra ale v životě neuvěřím že to nedělali rusové, Klasická ruská hra- Skvělá ale u bugu je přistup "Nas Mnogo"
  • Grafika super ale když se podíváte na druhé video 1:05 tak je videt dost slabé animace. rekl bych že u RTS je lehčí udelat animace, protože je postava menší, ma min pixelu a celkove je mín na očích, takže jde lecos odpustit.
    Jinak to vypadá na dost propracovanou hru, všude plno ukazatelu a hejbátek, premýšlím nad tím co kdysi ríkal GGG že človek chce občas jen vypnout a hrát neco jednoduššího, zvlášť když v reálném živote reší veci a je pak unavený.
  • Spellforce 1 rozhodně stojí za zkoušku, i když UI je snad ještě divnější než ve trojce, navíc jednička se odehrává ve stejné části světa jako trojka a je tam spoustu referencí. Dvojka je taky fajn, hlavně díky parádnímu soundtracku a je i lehčí, ale stačí Shadow od War a Dragon Storm, ty další dva datče už jdou o ničem.
  • a co starsi dily? doporucil bys take ?.. v tehle serii nemam zatim zadny zkusenosti
  • Já jsem se dohrál asi někam do půlky hry (hádám), dost mě to chytlo a když si člověk za hodinu zvykne na to divný UI (jo, je to dost divný..) tak už je to v pohodě. Potom mě to ale přestalo bavit, v podstatě je to pořád to samé dokola a je z toho vidět, že je to hodně zaměřený na MP, RPG stromy jsou dost jednoduchý a moc se tam toho člověk nedozví. působí to docela dost jako dota.. i když mi příběh přišel docela dobrej, po chvíli je to fakt jen střídání RPG a RTS režimů, kdy v RPG vlastně hledáte výmluvu pro přechod do RTS, po chvíli je to dost předvídatelný a trochu otravný..ale pořád se to dobře hraje. 7/10 bych klidně podepsal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit