Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Mohlo by to navázat úspěchem na asi jeden z nejlepších dílu filmový Spiderman3 a herní náplní v žádném jiném nebylo tolik bossů a vyžití.
  • Carnage666
    Tak taky spíš počkám na první recenze a i na uživatelský recenze, ale z toho co jsem viděl to už teď vypadá lépe jak předchozí Spidey hry. Spíš jestli tam bude dostatečná herní náplň a co dělat. A hlavně dobrej příběh, když se v review na E3 zeptal týpek kolik hodin má tak ta hra tak se šéf vývoje kroutil a řekl jen že to záleží na každym jak to bude hrát ale přitom každá hra má nějakou průměrnou délku = dokončení story a všechny vedlejší aktivity.
  • Majkl
    já si radši počkám na výsledek, z předčasného juchání jsem celkem vyléčený
  • Jack1947
    Cákance když tam májí téct peoudy ale jak již jsem psal, prostě ta hra je pomalu na začátku vývoje, šak oni to ještě domakají a bude to pecka, jak Onimusha.
  • Draken69CZ
    Tohle je marný...
  • Jack1947
    Je pravda že to tam není moc vidět( je tam dost tma) ale to není nejdlužitější věc, ty souboje jsou hrozně trhané jak ze starší hry vůbec to nepůsobí autenticky - - 
  • Draken69CZ
    Tak si to pusť znova, krev je jak na zemi tak na meči stačí se pozorně dívat pokud to nestíháš tak si to pauzuj.
  • Jack1947

Na zemi ani nikde nic není a jestli si dobře pochopil já tu hru nehejtuju to je jen kritika aby jsme si rozuměli, ukázali gameplay trailer do té doby jsem o hře jen četl, grafika ase mi líbí kjen to chce doladit ty souboje a věřím že to zmáknou. 

Viděl jsem to 2x krev cáká ale potom nikde není ani na meči.

• Carnage666
    Vypadá to hodně dobře, konečně dobře vypadající Spidey po dlouhý době. Skoro mě štve přiznat, že to je díky tý exkluzivitě. TASM 1 byl fajn i když byl na všechny platformy a i když měl mouchy ale furt to nebylo ono a TASM 2 byl tragédie, downgrade grafiky, urychlený vydání, movie tie in...nejen kvůli Spideymu si tenhle rok pořizuju PS4.
  • Radkaa
    Takový Batman Arkham, akorát se Spidermanem no.😛
  • Draken69CZ
    Cáká tam z nich krev jak z podříznutý svině se na to koukni ještě jednou a pořádně.
  • Jack1947
    No působí to jak kdyby se naklepávalo maso, + tam chybí krev a působí to spíše vtipně takhle usekne nohu nebo ruku a utře si čistí meč a ty pohyby jsou takové divně trhané. Jak jsem psal bude to určitě jiné. 
  • Draken69CZ
    Co bys měnil na soubojích? Ani nevíš jak se to bude ovládat natož nějaké mechaniky.
  • Jack1947
    Tohle Tlou2 a Tsushima ( kde doufám že přepracují dost souboják)
    Napsal bych že i Death Stranding ale to by bylo zbytečné...
  • Inquisitor
    Vypadá to zábavně. Taková akční oddechovka.
  • Bobrkola
    Patriku... Užij si zasloužený víkend v USA ;).

Díky za hromadu prvních dojmů, zmákl si to peckově :).

• Jack1947
    To si nemyslím, jen tím to ne spíše se to bije s redesignem v erly alfě.
  • BoB.2
    To je tou zaplavou reklam.
  • MalyZeli
    Na tohle se moc moc moc tesim, a jinak se mi zda ze vam dost blbnou stranky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit