Přejít na výpis diskuzí
Spiders Studios představili temnou fantasy Bound by Flame
28.2.2013 | Aleš Smutný
12 příspěvků
-
Pokud to bude tak dobrý jak říkají, že se bude měnit vezření i chování hrdiny, že to nebude jen o číslech...
Snad bude pěkný příběh a rozhodování o osudu na hráči. -
Každé pěkné dark fantasy RPG pro PC, je důvod k radosti.
-
S démonem v těle je vždycky sranda, nostalgicky vzpomínám na Xaniny ironické poznámky z Dark Messiah of Might and Magic... *4*
-
Jo, námět zní zajímavě. Když to vytvoří dobře, tak z toho může být kultovní klasika.
Co víc říct? -
no podla toho zeleneho obrazku to vypada teda na temne RPG jak svina :)
-
-
Temné RPG nemusí notně znamenat, že celá hra bude barevně černá, ale že se bude jednat o ponurý, temný příběh a atmosféru, nelehká rozhodnutí apod.
-
-
ale sak ja viem, len si robim prcu, proste ten obrazok jak z far cry alebo crysis tak mi to nedalo :)
-
-
jasně, v pohodě. ten výběr obrázku asi nebyl nejvhodnější :D
-
-
-
-
Nevim proc ma kazdy problem se soubojovym systemem v "Of Orcs and Men". Byl naprosto jednoduchy a dali se v nem bez problemu porazit i daleko silnejsi party nepratel. Navic co hra mela v koridorovosti, tak vydala v zabavnosti rozhovoru a rozmanitosti moznosti a cela surovost cele hry tomu jenom nahravala.
-
-
Ten systém byl naprosto tragický, nelogický a proklínal jsem toho, kdo to vymyslel.
-
-
Ja hral na xbox kontroleru a kdyz jsem se mu prizpusobil, tak to bylo naprosto bez problemu, Ikdyz uznavam ze nebyl zrovna user friendly.
-
-
-
Snad to dopadne lépe než Of Orcs and Men. Vynikajicí náměť, ale špatná realizace snad všeho od debilní kamery po bojový systém a taky hloupá koridorovost. Za mě největší zklamání roku v oblasti RPGček.