Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíš princip. Koupíš si SW, kde se předpokládá, že se bude dále ladit, ale místo toho se vývojář pohádá s vydavatelem, SW přestane podporovat, přejde jinam a ty si ten SW musíš koupit znovu, pokud chceš verzi na které se bude dále pracovat. Jako zákazníka mě nějaké tahanice vůbec nezajímají, ale pokud ti tento přístup přijde normální, tak se nedivím, že SW firmy zkouší kde jaká svinstva a stále fungují. Lidi jen brečí, případně je dokonce obhajují a nakonec to stejně koupí a nic se tím pádem nezmění. Viz třeba planetary annihilation. To byl taky solidní podvod. Něco naslibovat, pak ze dne na den z bety final a už se pracovalo na DLC, kde mělo být to co bylo naslibováné v základu a nakonec, aby se zbavili negativních recenzí původní hru úplně stáhli a nahradili ji rozšířenou verzí. Zkoušeli co všechno jsou lidi ochotní akceptovat a naštěstí jim to pak v další KS kampani dali pořádně sežrat.
  • 99% lidí se vyseká v první zatáčce a auto bude ve stavu nepojízdném.
  • Hru jsem v teto podobe jeste nezkusil, sice tam uz je pohled z kabiny, jenomze pokud je absence funkcnich zrcatek, hrani s volantem postrada smysl. Taky je otazka nakolik je podpora volantu dotazena.
    Melo by to smysl, kdyby byla moznost virtualnich zrcatek, ktere si do pohledu kabiny umistite kam chcete a natocite jak chcete. Pripadne by jedno mohlo fungovat jako kamera nahrazujici partaka napriklad pro pripojeni privesu. Hrat to ale s volantem pri pouziti vnejsi kamery je alespon pro mne o nicem.
    Ta hra je svym zpusobem revolucni, skoda ze nedotazena. Se docela tesim az se fyzika takove urovne dostane do rally her. *3*
  • Hoši, a co takle volant, s poradnym feadbackem, ať ty skaly a blato realne cejtim v rukou co vy na to...
  • Jesli je tohle technologicky demo, tak ja si to rozhodne koupim !! Tohle rikali kdysi o Crysis a jaka to byla mega hra *14*
    Vy tady rešite 15 babek, chapu to spravne ?? *3*
  • Mno ... mozna az se to bude prodavat ze 2,99, tak si to jako technologicky demo poridim, protoze nic jinyho to neni ani nebylo ... hodnoceni (jako vzdy tady) zcela mimo realitu. Nehlede na to, ze jak bylo receno, to v zadnym pripade neni zadna nova hra.
  • 4 stovky vyhodíte venku za nějakou blbost a mělo by vám být líto za i kdyby 10 hodin zábavy?

ale notak...
  • @Andrei: Nevím, jestli ti moje čeština dělá problémy nebo si jen skipnul jeden příspěvek, ale:
    Drasťa:
    ..
    + vylepsena fyzika
    ..

Já:
    ..fyzika .. není o moc lepší než v původním Spintires..

Prosím pěkně, pokud chceš takhle stupidně reagovat, přečti si aspoň celou konverzaci :3
  • 2Okes... promin to bylo na tebe. Musel jsem se odlogovat a po odlogovani to zrusi reakci a ja na to zapomel. Podruhe...
  • No pises ze lepsi jak mys to neni a myslim ze zrovna ovladani kamery je intuitivnejsi na gamepadu ale mas pravdu. Je to jen pocit :D
  • takze tester nadava, ze je to zle lebo narazil na chyby? WTF clovece, ty musis byt riadny kkt
  • Neřekl sem, že gamepad je horší nebo že mi vadí. Napsal sem, že je gamepad jen emulace myši takže nemůže být lepší než myš.

Prosím neplést fakta a pocity :-P
  • Nejsem teda zadnej tester ale zatim jsem proste nenarazil na situaci kdy by gamepad byl v cemkoliv pomalejsi nebo by ovladani s nim drhlo a vubec by me z gameplaye ani nenapadlo ze to ma udelany takhle.
    Takze mozna pokud vam vadi ze gamepad jenom simuluje pohyb mysi a klikani tak pouzivejt KB+M. Ja proste u tyhle hry preferuju gamepad :D To je opravdu neco co se mi stava jen velmi vzacne.
  • pravda, ale tady se nejdená o to že by si kupoval OSOBNÍ podporu která bude u KAŽDÉHO individualně řešit jeho problém že?
  • Tak tim by se to asi dalo vysvetlit :D
  • Tim by se to asi dalo vysvetlit :D
  • Tj. třeba proto, že si jen normálně jezdil, kdežto já to testil a reportoval :-P
  • >je to jen emulace kurzoru a pohybů myši.

Gamepad není oddělený, jen emuluje pohyby a klikání myši (i ovládání kamery), podpora Xinput gamepadu není nativní (což je taky jeden z problémů co se nefix).

Nativní ani být nemůže, ten UI framework na to není dělaný.
  • Na takovou situaci s kamenem jsem zatim fakt nenarazil a to uz jsem jich peknejch par prejel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit