Přejít na výpis diskuzí
Spisovatel vycouval z žaloby Ubisoftu za Assassin's Creed
30.5.2012 | Aleš Smutný
17 příspěvků
-
UbiSoft je my ukradenej....ale tu knížku Link jsem četl a výbec nemá s Assasin Creed nic společného. Ta cesta do genetické paměti zabere 1 stránku z celé knížky a ještě ani nevíš jestli tam vůbec byl protože ten chlápek trpěl halucinacemi.... *7*
-
Určitě se dozvěděl,že má vyjít třetí díl a tak z toho chce vytřískat co nejvíc až výjde.Doufám ale ,že se mylím.Nekteří lidé jsou svi-ě *12* *12*
-
Určitě se dozvěděl,že má vyjít třetí díl a tak z toho chce vytřískat co nejvíc až výjde.Doufám ale ,že se mylím.Nekteří lidé jsou svi-ě *12* *12*
-
Tady v USA je to celkem normal. Poda se zaloba, aby se upoutala medialni pozornost. Kdyz pak pozornost klesne, zaloba se stahne. Reklama v podstate zadarmo.
-
-
no nevím jaký druh reklamy.. do té doby jsem jsem o Beiswengerovi nevěděl což se díky této kampani proti AC změnilo. Nyní o něm rozhodně vím, vnímám ho pouze jako za***nýho zlatokopa a nechci číst žádnou jeho knihu, aby mě náhodou nežaloval, že v jeho knížce nějaký jeho hrdina dýchal.. a já bohužel shodou okolností od narození dělám to samé. Celý patentový úřad včetně těchto žalob je postavený proti rozumu a pokroku, jedná se v podstatě o novodobou inkvizici, které platíme své desátky všichni.
-
to je teda strasna reklama kdyz se o tom psalo jen na hernich serverech kde cte knizky tak 1% navstevniku
-
-
Podle sebe soudím tebe, ey?
Nezapomínej že CoD kiddies a Angry Birds casualové nejsou celá komunita. Knížky a PC hry, to jde dost často ruku v ruce. -
ale i to 1% z par milionu mu může stačit. jde o úhel pohledu.
-
-
-
Zajímalo by mě, jestli se mu tato forma reklamy vyplatila - vydělal na zvýšení prodeje knihy víc, než musel zaplatit právníkovi? To by byla ta pravá novinařina. :-)
-
Jaky pak presvedceni, co to je? Videl moznost jak pumpnout o prachy velkou firmu, tak to chtel zkusit. A kdyz mu nejakej pravnik rekl, ze nema u soudu sanci, a jeste by platil soudni vylohy, tak se na to vykaslal :)
-
Hmm takže Ubisoft vlastně dělá to, co vytýká PC hráčům. Pokrytci...
-
-
A to je co?
-
-
Taky by mě zajímalo .
-
-
Asi pirátství - tady využití nápadu.
Tu knihu neznám, ale připadá mi, že mnohé hry ale i filmy mají dost podobné náměty a ústřední myšlenky, ale asi to nemá smysl řešit, když to nepřesáhne nějakou tu kritickou mez. -
-
To je spodivem, ze nektere namety jsou si podobne, kdyz filmu a her jsou miliony :)
-
-
sxg: Nektere povesti a baje poznam (treba o Semikovi, o knezne Libusi a Premyslu oraci...). Ale nepoznal jsem, co jsi tim chtel rict?
-
Povesti a báje poznáš? Ale tie patria ľudstvu nie Ubisoftu, zatiaľ ...
-
-
-
-
-