Přejít na výpis diskuzí
Splinter Cell: Blacklist ukazuje, že Sam se umí i plížit
14.11.2012 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Looool, takže oni ukázali dejme tomu 35 vteřin stealth plížení rovným směrem a schování se za jeden roh.
Oproti tomu už nám asi 4x ukázali jak ultra super cool se bude zabíjet a já nevim co eště.
To určitě fandové stealth potřebovali... aby věděli že to nekoupit. Fakt už nevím jak jinak to nazvat, než - hloupé. Těma 30ti vteřinami mě víc urazili, než nadchnuli.
Is that all?? Stealth... indeed. -
LoL, Good one :D *1*
-
Proč ho zase musel sakra omráčit? To ho prostě nemohl nechat jen projít, a zustat schovaný ve tmě? Vsadím se, ře jakmile kolem projde, tak si ho i v tý nejvíc černý díře všimne. Tak ho omráčil aby to nikdo neviděl. Zase nepřinášejí nic nového. To rychlé přesouvání pod zeleným ukazatelem mě taky dost nudi. ani nemusíte chodit. Jen mačkáte myš, přesouváte se rychlostí světla, dáváte 4,5 headshotů přímo do hlavy. No a než dojíte pytlík brambůrků, tak jste na konci. A americká kriza byla opět bezpečně zažehnána *1* Jak mě se stýska po výslechu nepřátel držených v kravatě, a pak až potom boom do hlavičky, no a šup s ospalcem do tmy. *9*
-
Fotbal mě nebaví, ale když půjde ve Fifě hrát hokej, tak proč ne. *1* *7*
-
Stejný jak včera. Trol.diskuzní měl úroveň. A co ty? To ti ze sebe neni špatně, že ze sebe nejsi schopnej vymáčknout něco originálnějšího?
-
stealth mě nebaví, ale pokud to půjde hrát i normálním stylem tak proč ne
-
NÁŘEZ! Must-have záležitost, na takhle promakanou stealth čekám už roky!
-
Ten filtr s rozmazaným světlem do všech světových stran, který započal Battlefield 3 mě pomalu začíná "srát".
-
Pecka tohle video me presvedcilo ...predobjednavam !! *14*