Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Bohužel filmy podle téhle hry jsou ty největší sra*ky co kdy někdo natočil a snaha nas*at za každou cenu do každýho dílu Millu Jovovich je trapná. *10*
  • ZvacA
    Stále platí, že Leonova kampaň bude ke kořenům nejblíže. Za Redfielda nejspíše akční jízda a vesměs obdobně i v případě Mullera, což potvrzují i dema z E3. Mám spíše obavy, aby nastavená situačka v areálu univerzity nebyla atmosférou jen úvodem do ztracena a pro zbytek hry bychom se ničeho obdobnýho, byť je to uměle a klasicky podávaný neoriginálníma lekačkama, už nemuseli dočkat. Nicméně, nějaký prvky survivalu by měly být zpátky pro všechny tři hratelný postavy, přestože hratelnostně a atmosférou se budou lišit. Kupříkladu by se měl opět dostavit starý " limit " munice a to kupodivu i v pasážích pro Chrise a nebo třeba takový souboj Jakea s Ustanakem [ Spoiler! http://youtu.be/YjkmdACT6o0 ] prý bude mnohem obtížnější, alespoň tak vyplývá z jednoho z rozhovorů - http://blog.us.playstation.com/2012/06/18/resident-evil-6-bringing-people-together/
  • deridon
    jindro.. filmová verze je uplně mimo oproti herní serii
  • Nebo kam nejit,aspon vim kam nemam chodit abych nejdriv prozkoumal lokaci a ne ze vlezu do prvnich dveri,animace a nemoznost se vratit
  • To teda je, mít Leona s jiným účesem si vážně nedovedu představit.
  • dr.gonzo
    ten coop uz predem zabiji jakoukoli hororovou atmosferu,ale jinak to vypada podstatne lip nez nedavno uvedene video za chrise,ale to je mozna jen tim ze tohle je gameplay nekde ze zacatku hry,kdyby ukazali neco z prostredku asi bych z toho byl taky pekne znechuceny.
  • jindra.veliky
    tak mi teda rekapitiluj pribeh filmu a her a schvalne kam se za ta leta dostanem *3*
  • Veskoslav
    Tak snad návrat ke kořenům a ne ta katastrofa, co nám posledně naservírovali......
  • Ja teraz začínam hrať sériu odznova, keďže som hral len 4 a 5. Momentálne to je RE0 emulovaný z GC na PC. Ide to parádne a kráľovsky sa bavím. Milujem survival horory...
  • Waw ja som totálne nadšený, Capcom má moje peniaze isté. Trošku mi tam vadí ten akčný sposob boja ale to asi v dnešnej hre proste musi byt. Ešte raz WAW
  • BoB.2
    Hororová atmosféra tím ztrácí smysl když víš kam jít.
  • Izmæl
    Ani jeden. Jinak by takovou hovadinu nenapsal.
  • Izmæl
    Možná bukvice, ale v herním prostředí je to ikonickej účes.
  • Izmæl
    Ukazatele jdou vypnout.
  • ten chlápek co je vedl a ani nebyl ozbrojen si koledoval o výprask zombíkem
  • BoB.2
    Pořád stejný ,vyčesanej kohout by mu asi neslušel.
  • BoB.2
    Kolik dílu jsi hrál že znáš tak přesně příběh ?
  • jindra.veliky
    taky pribehove nekonecna serio o nicem
  • Cahir
    Koukám, že Leon má i po patnácti letech háro jako bukvice.
  • BoB.2
    RE je pro mě srdcovka je to hra u které jsem začínal na PSX , jsem hodně rád že se hra vrací na začátek a doufám že 6ka bude minimálně tak dobrá jako 2ka jen mě trošku vadí ty ukazatele kam máš jít , a taky Leon s tou "čelovkou" vypadá divně. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit