Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

    Tak já za sebe mohu doporučit klan Eshin, klan Moulder a do třetice "Elfi sestřičky", ale na Warhammeru je krásné to, že všechno je OP, když se pro to člověk nadchne. Osobně nesnáším Bretonce. To jsou takoví "Frantíci", kteří se z mého pohledu v podstatě v čele s Napoleonem zasadili o pád mé oblíbené Svaté Říše Římské...jo taky Franz Joseph Karl byl bohužel břídil .. ach evropský svět dnes mohl být imperiálně krásný, sjednocený a silny. Německo by si bývalo na žádnou následovnickou říši třeba nikdy nehrálo a v Rusku by nebyli komunisti a bylo by třeba našim spojencem. Namísto toho to všude smrdí Skaveny..(nic proti herním fantasy skavenům, ti jsou boží. geniální rasa ano-ano! )

    • michaelfoucault

      Velká škoda že boj o moc ve výmarské republice nevyhráli komunisti. Stejně tak ve Francii v roce 68. Mohli jsme tak dnes žít v plně automatizovaném queer vesmírném komunismu. 

    • tomekbobek

      Svatou říši římskou by s největší pravděpodobností stejně, jako jejího následovníka Německý spolek, roztrhaly mocenské čachry machry Pruska s Rakouskem. Ale možná třeba ne a byli bychom součástí většího státního celku.

    • Tak jako Thanquol bys neměl dělat nic jiného než adorovat báječné skavení plemeno. Vstříc nevyhnutelnému vítězství :)


      Jinak mohu říct, že jsem zkusil kampaň za všechny národy a každý je osobitý. 

      Mezi nejméně zábavné ale řadím Bretonii, kde její ekonomický model nějak nesedí mému stylu hraní a lesní elfové zpočátku byly neuvěřitelně OP, ale nyní mi nesedí spíš kvůli lesním bitvám, které se mi hrajou špatně.

      Nejlepší jsou podle mě naopak Říše, Upíři a vznešení elfové.

      Každopádně až vyjde trojka, tak v práci to bude dost bída, protože pracovat po 2 hodinách spánku bude fakt složité... :)

  • Warhammer jako TW se neskutečné povedl a oba dva díly mužů jen a jen doporučit! Pěkné napsaný článek!

    • Derp_1337

      Série Total War se za ty roky fakt vypracovala a jsou to skvělé strategie. Občas vyjde sice trochu nudnější díl, ale většinou je to vynikající práce.

      Obzvlášť mechaniky Total War a k tomu fantasy tématika jako je Warhammer fakt pěkně sedí dohromady.

  • Taky je třeba říct, že i do Three Kingdoms se teďkon chystá rozšíření, které se bude zaměřovat na rok 200 a hlavně na kampaně za Cao Caa a Yuana Shu, s tím že se rozšíří další systémy ve hře.

    Upřímně hodně se těším na Warhammer 3 a ikdyž Mortal Empires jsou opravdová zábava, tak mi tam hrozně chybí všechny ty příjemné vylepšení z Three Kingdoms. Snad si W3 vezme většinu nápadů a empire-building věcí z 3K.

    • Mně se 3K líbí mechanikami, ale nelíbí zasazením. A také mám problém se orientovat v těch čínských jménech. Navíc mi vedle W3 přijdou všechny jednotky moc stejné. Přijde mi také chudý strom schopností hrdinů a absence magie také ubírá hratelnosti...

    • LessPh

      Presne si to trefil.. ja uz na W3 cekam jako na smilovani, protoze 3K uz me nebavi se svoji cinskou tematikou, ale nove UI a QOL prvky jsou k nezaplaceni, a protoze tyhle featury nejsou ve W2, tak uz nemuzu hrat ani tohle. Vysvobozeni je W3 s 3K prvkama..tak snad to klapne:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit