Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja hrál 1 i 2 a obě mě bavily.. a je to právě proto, že vývojáři ukazujou tu hru dopředu pomocí developers blogů atd., takže jsem věděl, nebo tušil, co můžu čekat.. jestli někdo instaloval Mafii 2 s tim, že to bude stejný jako jednička, akorát s lepší grafikou, nebo, že to bude dokonce lepší než jednička, tak je tele, co neposlouchalo vývojáře, který snad v každym svym videu řikali, že ta hra bude jiná a ať lidi nečekaj stejnej styl hraní jako v jedničce.. tolik k Mafii, tohle je Deus Ex. Howg.
  • A to je prave ta chyba, ze si nehral prvni dil! Kdybys ho totiz hral, tak na Mafii 2 nadavas taky.
  • Jak tu již padlo - za osm hodin sotva dohraješ tu unilou preview verzi. A to je tam vlastně jen jedna lokace a z příběhovýho hlediska se to ani nestihne rozjet. Takže o délku bych se vůbec nebál.
  • Treba ostat silnym az do konca :D
  • MrSanta
    U této hry je už skoro jisté, že to kravina nebude. Přece jen pár spolehlivých jedinců už poskytlo své nadšené pocity, takže v tomto směru obavy nemám.
    Já už jsem ve fázi, že si nečtu ani ty články (natož koukat na videa) *1*
  • Bob.2: Nešiř kraviny prosím tě.
  • Mafia 2 byla dobra hra, nechapu tu modu porad na ni nadavat. Zadne zazraky sem necekal, protoze sem nehral Mafii 1 a celkem sem se bavil. To same me ceka u DeusEx.. predchozi sem nehral a dle ukazek to na me pusobi celkem dobre.
  • Omg preklep, samozrejme som myslel 20 nie 200
  • Pri bete co je cca 1/3 hry som vydrzal cca 200 hodin... pravda vsetko som hladal a skusal ale tato hra naoaj nema s dnesnym standartom nic spolocne *1*
  • Requiem1990
    Mi povídej :D
    Já to hrál poctivě takže zádnej load když sem měl nohy v čudu.
    Prostě sem se plazil po zemi a doufal že najdu lékárničku a to byl docela adrenalin:D
  • překvapení sou dobrý i špatný... každej sme jinej, ale za víc než litr kupovat zajíce v pytli??
  • Zkus to vysvětlit většině vývojářů ;-) Dneska je jiná doba, dema se přestali dělat a hry se dělaj v délce dema a prodávaj za plnou cenu :-D (je to trochu přehnané, ale dá se jmenovat pár studií kde je to běžnou praxí)
  • Ted sem opet tozehral prvni dil Deus Ex a kdys to srovnam s dnesnima hrama tak je mi az kplaci, jak sou ty dnesni hry jednoduche a kratke. A doufam, ze aspon novy Deus Ex HR se trosku priblizi prvnimu dilu a opet bude zas na dlouhou dobu co hrat. Pac ty dnesni rychlokvasky sou hrozne.
  • ta móda se menuje marketing, jestli chceš mít statisíce fanoušků hry, která ještě ani nevyšla, tak to uděláš uplně stejně.. navíc si nemyslim, že by mi tu hru nějak spoilovali, spíš mě na ní perfektně nahypovali a já jen tak tušim, co od ní můžu očekávat, ale určitě "vim", že mě bude bavit a že si jí koupim.. to je marketing
  • tak tak , treba sosnut betu , zahrat si , vyskusat si rozne typy augmentacii , hratelna je po prveho bossa. prejst betu na vsetky sposoby (aj to som si neni isty ci som secko a vsade nasiel ) cca 7dni .

Hra je to bohovska. Tesim tesim az vyjde.
  • Ja neviem, mne to cele pride ze sa to snazi vyzerat strasne cool, aby to zaujalo nastrocnych. Nemam od toho radsej velke ocakavania, aby ma to velmi nesklamalo. Moze to len prekvapit. Aj ked nemusim velmi preplacanu grafiku, ale vyzera to ako keby to bolo velmi limitovane vykonom konzoly. A kde sa vytratili farby?
  • "Spoléhat se na vývojářské deníčky, trailery a oficiální videa je ošidné, protože logicky představují hru v tom nejlepším světle. "

a od toho tu snad máme profesionální herní novináře, aby nám svou investigativní činností představili hru v tom PRAVÉM světle, nebo ne?! k čemu jsou potom ty výlety za oceán? šámpáňo, kaviár, lepé děvy, nohy hore?! podobné trejlerové hyponové zprávy si dnes může dát na blog kdejaký jouda, ale co takhle jednou rozkrýt pečlivě střežené tajemství herních kolosů a dopředu napsat, že očekáváná herní pecka bude sr *1* ačka?

pozn. DE3 se to netýká, ale třeba o Mafii 2 bylo dopředu jasné, že to bude pr*1* ser, přesto všichni hypovali do poslední chvíle jako zběsilní
  • michaliuz18
    ja som skusal betu a musim povedat ze je to uzasna super prepracovana putava zaujimava hra, cize rozhodne ked vyjde si ju kupim do zbierky fakt si dali tvorcovia na tejto hre zalezat , pri hrani som mal pocit ze hram hry spred 10 rokov, system shock napriklad, tym sposobom postavy a vylepsovanie si schopnosti, je to fajn :)
  • vsak te nikdo nenuti koukat na ty videa...
  • BoB.2
    tak to je super už se těším (až vyjde čeština)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit