Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Snad to nebude Call of Evil: Resident Duty... *13*
  • Izmæl
    Už na to fakt jebu! Do října už se na žádný nový video dívat nebudu! Viděl jsem jich dost a mám pocit, že tímhle stylem sledování každého nového videa tu hru ani nebudu muset kupovat, když jí budu mít "dohranou" jen ze sledování videí.

Druhý říjne, kde se flákáš?!
  • BoB.2
    To z toho dělaj onlinovku nebo proč je tam tolik lidí? *10*
  • Tak popravdě mě dost vyděsila ta spousta nábojů co se mu válela v inventáři. Na RE se mi líbilo, že člověk často neměl jinou možnost než jednoduše zdrhnout. Podle mě takový věci mnohem víc prohloubí survival horor atmosféru.
    • Cry of Fear je docela blízko tomu, co bys chtěl.
    • Leda si tak založit Kickstarter na takový projekt, v opačném případě se podobné atmosféry už nedočkáš ^_^

Možná The Last of Us by mohla za něco stát, ale kdoví, jestli tam Ellie nebude nesmrtelný kouzelný panáček, který hráče tahá z hrobu, zatím to tak celkem vypadá.
      • Machine for pigs to jistí *1*
  • residentevilfans
    1. *8* ,2. *7* ,3. *14*
    • Veskoslav
      U velikosti prsou bych smajlíky prohodil u 2. a 3.:-D
  • Shlédnuta všechna tři videa.

První prezentuje celkem nápadité využití schopností a rozhodně se mi líbí předvedená nutnost kooperace.

Druhé je skriptovaná nuda, kde je jasné že jednotka prostě pomalu zmizí až čirou náhodou zůstane jenom Chris.

Třetí video nemá "klasickou hratelnost", to je výmysl pisatele článku. Atmosféra a podání se blíží stylu Resident Evil 4, tedy hráč sice není nezastavitelná vraždící mašina, ale rozhodně se nemusí šetřit municí nebo se zombiím nějak extra vyhýbat.
  • Veskoslav
    Prosím, prosím, ať to nedopadne jako minulý díl, co jsem si já hlupák koupil....
    • Izmæl
      Proč jsi to proboha udělal? *8* Jsi se nedíval předem na recenze či nějaké YT videa, aby jsi viděl jak (hrozně) to vypadá? Doufám, že už ses toho zbavil.
  • Na tomhle maká to české studio nebo jsem si to spletl s jinou hrou?
    • Pravděpodobně se Silent Hill:Downpour

Ten už vyšel a podle mne je to velmi povedený kousek.
      • A nějaké info na pc verzi bys asi neměl, což? *4*
        • Izmæl
          Zatím se nechystá. Nadějně to ale nevypadá.
      • Jo, to bude asi ono, jen jsem věděl, že se jedná o xté pokračování nějaké hororové série. :)
  • Keyz
    Kdy bude ten Draken ve FC?
    • chápu, že ho tam všichni chtějí, ale myslím, že psát si o něj naprosto stačí v diskuzi FC. Tohle mi už trochu zavání zbytečným spamem... *7*
      • Keyz
        Ve FC řekli všude tak všude :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit