Přejít na výpis diskuzí
Správa vesnic v Mount & Blade II: Bannerlord bude mnohem detailnější
19.8.2015 | Aleš Smutný
23 příspěvků
-
Mám takový pocit, že počet informací které o MB II nyní dostáváme je tak veliký, že bych si troufal tvrdit, že se hry dočkáme na Jaře 2016.. či né dřív, osobně se mi zdá postup kluků z TaleWorlds natolik očividné, že by to mohlo být podobné jako s Falloutem 4, jeden den oznámí, a za pár vydají... Kéž by to tak bylo :) :D
-
Čím vic vím, tím víc tu hru chci....
-
Poprosil bych jednu dávku Bannerlordu rovnou do žíly *14*
-
Uf, už aby to tu bylo.
-
Kéž by šli craftit zbroje a přilby stejně jako meče. *14*
-
Velmi bych ocenil možnost popravovat své zajatce včetně zajatých pánů. Neslyšel někdo něco o tomto? Nejsem nějaký krvelačný úchyl, ale tohle mi v MaB chybí.
-
-
S takovou by zanedlouho nebylo proti komu bojovat. Leda by se místo popraveného zajatce spawnul v jeho království nový lord, ale to pak poprava úplně postrádá smysl a je lepší ho prodat za chechtáky.
I když, asi každý z nás jsme v M&B měli toho jednoho nepřátelského cucáka, co vždy nějak proklouznul obrannými liniemi a jal se vypalovat zrovna naši vesnici - pro takového by byla poprava málo *1* -
-
Já měl mod na WB, kde člověk mohl setnout lorda. Za něho se sice povýšil do šlechtického stavu někdo jiný, ale ten byl mnohdy slabší a trvalo mu dlouhou dobu než se vycvičil a taky často nepatřil k žádnému rodu, který dominoval v oné frakci, tak šel snadno za pálenku přetáhnout.
Setnutí ovšem vyvolávalo velké emoce ve zbytku lordstva napříč frakcemi.
Ale fungovalo a podobně by mohlo fungovat i v MB2. -
-
To zní dobře. Nepamatuješ si náhodou název toho modu?
-
-
-
V mnoha modech ve Warbandu je možnost zabít zajaté lordy
-
-
Půjde vypálit na více způsobů ? :D
-
-
Nebo místo krav ukradneš ovce.
-
-
Parádní shrnutí informací z poslední doby *3*, už aby vyšel další blog ...
-
Singl mě až tak nezajímá ale četl jsem že MP bude umožňovat 200vs200. To bude teprve něco!
-
-
MP mne bude zajimat pouze pokud bude moznost hrat na hlavni mape kampan, ne pouze arenove souboje
-
-
To je škoda, přitom je skvělej. Mám v něm přes 1200 hodin ale singl jsem sotva zapnul, moc se od prvního dílu nelišil. To bude paráda až vyjde třeba takovej Napolenic na Bannerlord .
-
-
-
začíná to pripomínat skyrim...
-
-
čím ti to připomíná Skyrim?
-
dalsi tarda od retarda
-
-
co ty jsi za nulu?