Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No zažil jsem spuštění všech datadisku a jednoznačně mohu napsat,že WoD má největší problémy, 6 den po startu a pravidelně večer nefungují garisny, kdo má tu smůlu ze se odlogne v gatisnu a chce se večer připojit nejen že si dlouze počká, ale se do hry vůbec nedostane. Dale dost často se setkáváme s questy které díky bugum nelze udělat a to nepočítám občastné ligy pády zamrzání atd. Prostě se na to blizzard poradne vykašlal a jsem si zcela jist, že to bylo zamerne. Celý start datadisku je jedna velika fraška od amatérů nikoli nejbohatší herni firmy s desetiletou zkušenosti
  • fakt tam není nová rasa nebo povolání?
  • Nemůžu si stěžovat. Linie questů jsou dobrý, je to zábava a je i vidět, když se questy dodělaj, jak se to mění. Problémy s frontama se dají zvládnout :) Garrisony už jedou jak maj, stačilo s idva dny počkat :) a nový duungy jsou fajn... zatim odehráno cca 10 hodin a maximální spokojenost :D
    • To je sranda jak někteřá hráči rozhořčeně a neslušně nadávají, ruší předplatné, vracejí hry a oznamují jak si už nikdy nekoupí žádný produkt od Blizzardu. Přitom stačí opravdu tu hru pustit o pár dní později :D
      • Asharak
        Problémy po spuštění hry neopravíš tím, že ji pustíš o týden později... *15*
      • Jo no, tak jako taky mě štvalo, že jsem si nemohl zapařit hned ve čtvrtek, ale co... zas tak nic zásadního se neděje... člověk to musí brát trošku s nadhledem *5*
      • Vsak uz vsichni pari a drzi hubu *15*
  • To byl takový nápor i s Pandarií?
  • Tak ty novy lokace jsou nááádherný. K tomu ta hudba, no pohádka se po nich takhle v noci toulat...
  • Dneska dokoupili v Blizzu neakej HW a udelali fazovani v zonach a uz to slape na pohodu a ani fronta uz neni.. Skoda toho spatnyho stratu protoze jinak je to parada ! Cata ani panda tomu nesaha ani po kotniky..
  • Tak wow uz vali prekvapive bez problemu a bez front, teda aspon u mě *4* To staveni vlastni pevnosti je celkem zabavny imho...
  • archie777
    Mno tak jsem to zkusil. Questy mě kurevsky nebavěj, ale zdůrazňuji kurevsky. Těch 10 levelů "zabij 12 ledových vlků", "odnes 10 sudů", "promluv si s Durotanem" určitě nevydržím. Vlastně nevydržím ani 2. Další možností je dungeon finder - bohužel na něj asi každej prdí, protože v něm čekám 20-30 minut na dung co mi nedá ani 1/10 levelu. Tudíž ten level 100 bude znamenat nesmírný množství brutální nudy, což nezvládnu a end game content asi neochutnám...
    • A co si jako čekal?
    • nevím jakej mas charakter ale zkus se do dungeon finderu prihlasit jako tank nebo healer. taky další možnost levelovani jsou battlegroundy - imo nejzábavnejší čast wowka.
    • Rejsek
      Zahrej si Age of Wulin, pokud te bavi asijsky styl, zrovna to parim. Zadne lvly, lvlujes jen skilly. Budto sam, nebo skupinove ve stylu tai-chi s podkresem krasne asijske hudby. Questy klasicke mmo. Grafika fakt nadherna. Open pvp, normalne te sejmou i ve meste na ulici. Farmareni na poli, chytani ryb, vareni, minihry. Jeste nemam vsecko prostudovane (instance a tak, ted jsem zacal), ale bavi me to. Neni tam magie, jen takove to typicke asijske "letani", coz mi nevadi, jelikoz jsem zaprisahly "meele player".
      • archie777
        Dík za tip, ale nemám rád právě to japa-prostředí. Podobně by jinak vypadala anotace Darkfall Online, ale to asi znáš.
  • "video zachycující první magické momenty na nové planetě" to jako to video, kde autor vleze dovnitř, otevře první úkol, po vteřině říká "akcept" a ani si ho nepřečte a někam doběhne, zabíjí pár potvor se slovy "ani nevím, jestli zabíjím, co mám"... Jako takhle si tu hru užívají hráči? Jenom tupej grind na max level a pak farmení bez toho, že by tu "hru" "hráli"? Také jsem tu hrál hrál trošku HC (do druhého datadisku) a i dneska to tu a tam zapnu, ale tenhle typ hraní "je mi jedno co dělám, jenom ať jsem rychle max level a full epic" nepochopím. Kór když se jedná o novej datadisk, tak si to chci přece užít a poznat, co připravili a ne tohle! I když autor si to možná užíval...
    • archie777
      JEDINÁ zábavná věc na WoW je, pokud jsi MMO sběrač/progresovač, end game obsah. Questy jsou opravdu debilní hopsačka a běhačka, dungeony afk klikačka, dokud nemáš ten level 100. Takže ho chápu. MMORPG fakt nemaj bejt a naštěstí nejsou o příběhu. Můj názor je, že 90 procent příběhovýho obsahu by mělo vznikat z interakce mezi hráči. To je smysl MMORPG.

Zatim se žádná MMORPG nedokázala vyrovnat Ultimě Online v tomto.
      • Asharak
        Proto tu hru dělí v žánru ještě na PvP, PvE a RP *7* nic nechápeš *1*
      • Nastesti existujou i lidi, kteri nejsou tak blbi jako ty.
      • Možná by stálo za to si ty questy a celkově příběhy jednotlivých lokací někdy přečíst, často je to fakt prča (nemluvím o jejich následném plnění, to je stejné v obou případech).
      • Si nemyslím. Mně třeba zase ve warcraftu byl dost příběh a od té doby chci jen pokračovat .. Hral jsem betu wodka jen .. a příběh byl dobrý .. Pomáhal jsem tam .. zjištoval co se tam stalo a to mně baví .. levelování v tomto datadisku označilo i dost hráčů i známých, že je nejzábavnější i s timto Lore. Dungeony jsou těžší a není to jen ta tvoje klikačka je to už záživnější .. a pak už na 100 jen raidy a pvp :)
      • SWTOR jsem hral jen kvuli pribehu a Secret World taky...takze existuji i mmo, ktere jsou o pribehu
        • archie777
          SWTOR je taky zatraceně špatný MMORPG, jestli se tomu singlu s pobíhajícíma hráčema kolem tak dá říkat. Neřikám, že je to pro určitý typ hráčů špatná hra, ale plnění pevně daného příběhu, akorát ve skupince hráčů, fakt neni to, co si představuju pod dobrym MMORPG.
          • Ale The Secret World odporúčam dať šancu, hra má výborný setting, scenár, combat systém, endgame... jediné čo jej imho chýba je marketing (a niektorý ludia si sťažujú na "prkennosť" animácií, ale to sa dá prekúsnuť). Questy mi tam prídu že dávajú zmysel a každý z nich má vlastnú dušu, napr. toto je jedna z mojich oblúbených scén (každá väčšia misia má podobné intro, kedy sa o postave v podobných filozofických rantoch dozvieš veľmi vela a z toho si tvoj charakter quest odvodí, zrazu aj "kill 10 giant bugs" questy majú náboj, keď vieš že to čo robíš má nejaký zmysel a questgiver nieje len nejaký bezobsažný Durotar ale skutočne kvalitne napísaná a prezentovaná postava) https://www.youtube.com/watch?v=WWvkz7gpGEo

Dungeony majú od WoWstyle klikfestu velmi ďaleko, niesu tam skoro žiadny mobovia aby sa hráći nezdržovali nudným čistením trash mobov a každý boss je unikátny (tým myslím skutočne unikátny, vo WoW a ostatných MMO čo som hral sa každá taktika dala zhrnúť na "Nestoj v ohni a zabíjaj addov", tu to tak nefunguje), navyše aj s najlepším možným PvE gearom nieje problém celý bossfight po*rať, ak si nedáš pozor.

Nenavyšuje sa vertikálna hranica vývoja charakteru, ale pridávajú sa tam nové prvky ako teraz naposledy AEGIS, predtým Augmenty, proste veci ktoré sa na seba vrstvia namiesto toho aby tvoj ťažko vybojovaný gear bol zrazu zbytočný.

A hra je pay 2 play ako GW2, s možnosťou 7-dňového trialu. Veci za ktoré sa platí sú mission packy plné kvalitného obsahu a minimálne ja vítam každú možnosť dať tvorcom peniaze, hra za to skutočne stojí, ale niesu tam žiadne orezané mechaniky a ak oželieš pár questov tak do hry po kúpe už nemusíš investovať ani cent.

V čom je hra skutočne zlá je to, že je naozaj dobrá (obstála by kludne ako AAA single rpg) a keď skúšam nejaké nové MMO, tak mi je až zle z toho aké tie hry v porovnaní s TSW sú, niekedy mám dokonca pocit, že herný dizajnéri úmyselne urážajú hráčovú inteligenciu.
            • Hej, HW optimalizácia nieje ideálna a aj na velmi silných strojoch sú miesta kedy FPS bezdôvodne padá. Ale nie v mestách / pvp zónach, tam mi hardwarové lagy prestali keď som si kúpil silnejšie železo. *3*
            • ja kdyz jsem to kdysi hral, tak mi vadila strasne spatna HW optimalizace...je to porad ? PvP jsem mel diky tomu nehratelne a nektera mesta taky uplne peklo...myslim, ze tam byl nejaky problem s ramkou

jinak co pises je pravda...samotne Q jsou lepsi nez ve vetsine singl rpg
          • nerikam, ze to je dobre MMORPG ;] kazdopadne to co ty hledas neexistuje a tipuju, ze jeste hodne dlouho existovat nebude...

osobne jsem zvedavy, jak bude interakce mezi hraci fungovat ve star citizenu, protoze tam se jevi relativne hodne moznosti, nicmene jestli to bude fungovat zatim nevi nikdo
  • 4400 lidi fronta když mužů hrat servery jsou ofline když už nejsou čekám 5 hodin na připojeni a pak mě čeká zalagovaná hra plna bugu nevím za co platím asi za stání ve frontě. Neustále se chlubí kolik hráčů se vrátí atd. a nic pro plynulost hry neudělali jen hrabou
    Outland *16*
    • Jojo, fronta na Outland je fakt vtipna *15* Tak o pulnoci bych se snad mohl dostat do hry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit