Přejít na výpis diskuzí
Spuštění Warlord of Draenor a další zajímavosti z WoWfan a HSfan
15.11.2014 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
No zažil jsem spuštění všech datadisku a jednoznačně mohu napsat,že WoD má největší problémy, 6 den po startu a pravidelně večer nefungují garisny, kdo má tu smůlu ze se odlogne v gatisnu a chce se večer připojit nejen že si dlouze počká, ale se do hry vůbec nedostane. Dale dost často se setkáváme s questy které díky bugum nelze udělat a to nepočítám občastné ligy pády zamrzání atd. Prostě se na to blizzard poradne vykašlal a jsem si zcela jist, že to bylo zamerne. Celý start datadisku je jedna velika fraška od amatérů nikoli nejbohatší herni firmy s desetiletou zkušenosti
-
Problémy po spuštění hry neopravíš tím, že ji pustíš o týden později... *15*
-
Proto tu hru dělí v žánru ještě na PvP, PvE a RP *7* nic nechápeš *1*
-
Nojo měli tam dát radši bosse s kalašnikovem a questy už nedělat vůbec pro expení, ale dát tam jen texty pro ty kteří umí číst a chtějí. tl;dr Retar't' alert! *6*
-
Nastesti existujou i lidi, kteri nejsou tak blbi jako ty.
-
Hej, HW optimalizácia nieje ideálna a aj na velmi silných strojoch sú miesta kedy FPS bezdôvodne padá. Ale nie v mestách / pvp zónach, tam mi hardwarové lagy prestali keď som si kúpil silnejšie železo. *3*
-
ja kdyz jsem to kdysi hral, tak mi vadila strasne spatna HW optimalizace...je to porad ? PvP jsem mel diky tomu nehratelne a nektera mesta taky uplne peklo...myslim, ze tam byl nejaky problem s ramkou
jinak co pises je pravda...samotne Q jsou lepsi nez ve vetsine singl rpg -
Ale The Secret World odporúčam dať šancu, hra má výborný setting, scenár, combat systém, endgame... jediné čo jej imho chýba je marketing (a niektorý ludia si sťažujú na "prkennosť" animácií, ale to sa dá prekúsnuť). Questy mi tam prídu že dávajú zmysel a každý z nich má vlastnú dušu, napr. toto je jedna z mojich oblúbených scén (každá väčšia misia má podobné intro, kedy sa o postave v podobných filozofických rantoch dozvieš veľmi vela a z toho si tvoj charakter quest odvodí, zrazu aj "kill 10 giant bugs" questy majú náboj, keď vieš že to čo robíš má nejaký zmysel a questgiver nieje len nejaký bezobsažný Durotar ale skutočne kvalitne napísaná a prezentovaná postava) https://www.youtube.com/watch?v=WWvkz7gpGEo
Dungeony majú od WoWstyle klikfestu velmi ďaleko, niesu tam skoro žiadny mobovia aby sa hráći nezdržovali nudným čistením trash mobov a každý boss je unikátny (tým myslím skutočne unikátny, vo WoW a ostatných MMO čo som hral sa každá taktika dala zhrnúť na "Nestoj v ohni a zabíjaj addov", tu to tak nefunguje), navyše aj s najlepším možným PvE gearom nieje problém celý bossfight po*rať, ak si nedáš pozor.
Nenavyšuje sa vertikálna hranica vývoja charakteru, ale pridávajú sa tam nové prvky ako teraz naposledy AEGIS, predtým Augmenty, proste veci ktoré sa na seba vrstvia namiesto toho aby tvoj ťažko vybojovaný gear bol zrazu zbytočný.
A hra je pay 2 play ako GW2, s možnosťou 7-dňového trialu. Veci za ktoré sa platí sú mission packy plné kvalitného obsahu a minimálne ja vítam každú možnosť dať tvorcom peniaze, hra za to skutočne stojí, ale niesu tam žiadne orezané mechaniky a ak oželieš pár questov tak do hry po kúpe už nemusíš investovať ani cent.
V čom je hra skutočne zlá je to, že je naozaj dobrá (obstála by kludne ako AAA single rpg) a keď skúšam nejaké nové MMO, tak mi je až zle z toho aké tie hry v porovnaní s TSW sú, niekedy mám dokonca pocit, že herný dizajnéri úmyselne urážajú hráčovú inteligenciu. -
Jo no, tak jako taky mě štvalo, že jsem si nemohl zapařit hned ve čtvrtek, ale co... zas tak nic zásadního se neděje... člověk to musí brát trošku s nadhledem *5*
-
Vsak uz vsichni pari a drzi hubu *15*
-
fakt tam není nová rasa nebo povolání?
-
To je sranda jak někteřá hráči rozhořčeně a neslušně nadávají, ruší předplatné, vracejí hry a oznamují jak si už nikdy nekoupí žádný produkt od Blizzardu. Přitom stačí opravdu tu hru pustit o pár dní později :D
-
Nemůžu si stěžovat. Linie questů jsou dobrý, je to zábava a je i vidět, když se questy dodělaj, jak se to mění. Problémy s frontama se dají zvládnout :) Garrisony už jedou jak maj, stačilo s idva dny počkat :) a nový duungy jsou fajn... zatim odehráno cca 10 hodin a maximální spokojenost :D
-
zdaleka ne...
-
To byl takový nápor i s Pandarií?
-
Možná by stálo za to si ty questy a celkově příběhy jednotlivých lokací někdy přečíst, často je to fakt prča (nemluvím o jejich následném plnění, to je stejné v obou případech).
-
A Garrison je stejne jako co? Nevim, co cekas jineho u deset let stare hry,ktera je vicemene stale uspesna,at se ti to libi nebo ne. Kdyby to bylo v nesnazich a nemelo to dost hracu apod,bych cekal nejake vetsi zmeny... ale budiz,tvuj nazor beru. Ono totiz v jinych MMO ty questy jsou totalne revolucni a uplne o nicem jinem vid? *1* *3*
-
Si nemyslím. Mně třeba zase ve warcraftu byl dost příběh a od té doby chci jen pokračovat .. Hral jsem betu wodka jen .. a příběh byl dobrý .. Pomáhal jsem tam .. zjištoval co se tam stalo a to mně baví .. levelování v tomto datadisku označilo i dost hráčů i známých, že je nejzábavnější i s timto Lore. Dungeony jsou těžší a není to jen ta tvoje klikačka je to už záživnější .. a pak už na 100 jen raidy a pvp :)
-
Tak ty novy lokace jsou nááádherný. K tomu ta hudba, no pohádka se po nich takhle v noci toulat...
-
A co si jako čekal?