Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    1. nejsou, tak se ani nesnaž
    2. jsem otaku a můj koment nebyl hate
    3. nejde o xichty, ale o školní uniformy, víš očividně h*vno o všem.
  • Tady jseš úplně mimo mísu kamaráde, jde vidět, že o FF nemáš ani páru.
  • ..tradiční HD remake...
    Půjde o klasický HD REMASTER.
  • Běž si raději zahrát 8 remake 39 dílů *11* *11* *11*
  • maros.goc
    séria Final Fantasy je tu od roku 1987, takže to je ten dôvod, že tých dielov je toľko ...navyše hlavná séria číta 18 dielov, nie 50 ...zvyšné desiatky hier s názvom Final Fantasy sú rôzne spinoffy, ktoré ale nie sú len výhradne RPG hry ......inak porovnanie s call of duty je absolútne mimo mísu, každá z FF hier má svoj špecifický herný systém odlišný od ostatných hier v sérii takže aj keby táto séria vychádzala každý rok, nebolo by to na škodu, pretože každá z hier je vždy, resp. bývala vždy iná ...ale to by človek nesmel byť zadubený pako aby to vedel pochopiť
  • Hlavně, že ty xichty jsou stejné jak v Dark Souls *1*
  • a tohle nade mnou je presne tak když kreteen necemu nerozumi a presto musí vyblit příspěvek :)
  • Souhlasím, celá takhle mi připadá celá série FF. Hlavně, že lidi nadávají na CoD a AC, že je vydávají každý rok, ale FF má snad už 50 dílů -> a to nikomu nevadí. *11*
  • TheGGG
    pff, podle toho obrázku bych to typoval na nějaký anime ze školního života.
  • maros.goc
    Uplne suhlasim az na tych mogov, mne to neprislo rušivé, ba priam mi to prislo normalne final fantazijovske :-) typicky japonsky kontrast :-D
  • maros.goc
    Presne taky som z toho mal pocit ked som zo hral na pc
  • no vidíte.. já do toho dal 90 hodin na 2 průchody.. výtky bych měl spíše jen k žalostné AI a mechanikám boje..
    za mě ideální hra na handheld,.. naopak se obávám, jestli nebude na velké konzoli působit příliš zkratkovitě a osekaně..
  • ja to hral na emulatoru asi 50 hodin a pak jsem taky odpadnul. Co je na této hre super - souboje, pribeh, atmosféra. Bohuzel s postavama uz to tak dobre není, jelikož pribeh je spis globalne zamerenej tak na nejake detailny stylizace postav není místo, teda ne ze by tam nebylo vůbec nic, ale oproti jinym FF to je spis slabsi. navíc rozvoj postav není moc zabavny a je jich tam mozna zbytecne moc, tech hratelných. No a po case se hra stane hrozne stereotypni a pokud clovek chce postavy skutecne trénovat tak to je nehoraznej grind i na pomery JRPG. navíc nutnost dohrat hru 3x aby se clovek dostal uplne ke vsemu taky není zrovna idealni napad. Mam ale pocit ze u HD verze mají nektere principy hry menit. urcite to není spatna FF, ale podle me utrpěla prave tim ze byla na prenosnou konzoli, a ačkoliv se snažila o to byt velkou FF tak diky omezenim PSP k tomu zas az tak nedoslo.
    Další věc co me tam vadila, je to jak pises, spis temnejsi vazne pojatej pribeh, a tak trosku jak pest na oko pusobi skotacici mog na zakladne, a ještě horsi to je když se vydavas na smrtelne vaznou misi kde jde o statisice zivotu a briefing ti hlaskuje taky mog. Jasne mog je klasika a k FF patri, ale sem se absolutne nehodi.
    Jinak strategicka část kde se dobyvaji města a operujes na bazi armády je prekvapive zabavna.
  • maros.goc
    toto je najviac militaristická FF hra akú som kedy hral a navyše jej intro je neskutočne kruté, veľmi explicitne ukazuje hrôzy a straty počas vojen .....fakt netypický začiatok pre FF hru, celá sa vlastne nesie v takej dusnej az temnej atmosfére :) hra je veľmi zaujímavá, hral som to na PSP emulatore, ale po 10 hodinach ma to zacalo nudit, a po ohlasení HD verzie som to prestal hrať a rozhodol sa počkať na ňu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit