Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyzkoušeno a vráceno zpět k Arma III. Je to prostě jen MP boj v arénách, sice jsou mapy o něco větší než v BF, ale na otevřený ostrov s mnoha možnostmi v Armě to prostě nemá. Hlavně Arma III v MP podporuje nespočet modů, které z Army dělají naprosto jinou hru.
    • To je fakt. Sandbox bude vždy o něco lepší než klasická - i když skvělá - hra jakou Squad beze sporu je. Jinak jsem velkým fanouškem Project Reality i Arma série, rád se vracím k oběma hrám, ale na Squad čekám, až bude hotový.
  • ARMu hraju odjakživa, Insurgency hned jak vyšla, Squad taky. Ač se v každé z nich střílí, jsou to pro mě úplně jiný hry. V Armě jsem strávil moc hodin, proto už nehraju tolik. Na Insurgency se objevím nejčastěji, přece jen jsou ty fighty kratší (tady nesouhlasím s autorem, že se ve Squadu mapy odehrají za 20 minut. já hraju na serverech pro 70 nebo 72 lidí a většinou je mapa na +-hodinu). Insurgency je zajímavá v tom, že ze začátku to lidi fakt hráli opatrně a takticky. Teď se ukazuje, že to jde fakt hrát jak CoD (znáte někdo hráče Apo? *15* ), ale pořád je to o tunu lepší zážitek. Na Squad mám náladu tak max. dvakrát týdně, je to fakt pomalý, ale zase nejblíž pěchotní realitě, podle toho, co se domýšlím.. je strašně poznat, jestli je squad leader prostě týpek, nebo někdo z armády. hrál jsem teď minulý týden s chlapem z Holandské armády, byl squad leader, paráda, vůbec sem netušil, co se dá s 9 lidma udělat.
    • Taky znám Apa, taky hrál simulátory a taky to byl i#diot...
    • Jednoho debílka ci říká Apo a hraje letecké simulátory znám :D
  • Pořád čekám na nějakou slevu. Dávat za EA 1000 Kč i po půl roce je v jejich pozici fakt výsměch. Tímto přístupem hráče fakt nenalákají, ale kdo chce kam...
    • vysoká cena od developerů je tam naschvál, chtějí udržet jen hardcoru komunitu co nenadává na každej detail, jen si projdi jejich reddit, komunita je super, gameplay díky komunitě super, plní to svůj účel na 100% pokud jsi nadšenec tak si to rád zaplatíš
    • Pokud jediné co chceš je si zahrát tak si počkej až to vyjde, pokud chceš pomoct testovat tak si nestěžuj :-D
  • Squad ma krvave hw naroky ?
    Hmm, podle urovne grafiky a prazdnych scen, alespon kdyz to srovnam s Arma3, bych ocekaval ze to pobezi jak po masle i na 10 let starejch strojich. *7*
  • Nez se squad doladi, zustava vetsina konunity stejne u PR, ktery je na poli taktickych her bezkonkurencni. A zadarmo.
  • squad by som s insurgency moc neporovnaval.. ale da sa porovnavat s armou.. insurgency by som porovnaval tak AA proving grounds... v Squade sa neda stratit - autor clanku snad ani raz nespomenul absolutne zrozumitelnu mapu - inak najpodstatnejsi prvok kvoli ktorej sa stratiti neda ... to je dvovod preco v Arme sa stratiti daa tam je mapa naozaj iba pro...:) preto som ju aj prestal hrat - Arma sa da hrat iba s vojenskymi profikmi .. v Squade sa zorientuje aj iq40 co je super - nedochadza k zatmenie a frustracii ktoru arma poskitne uz pri browsovani v servroch :) Insurgency Squad aj Arma su uzastne hry ktore stoja zato zaplatit . je tam naozaj snaha posunut VR fight na rozdiel od BF serie COD serie a podobnych projektov ktore uz roky siahaju iba po vasich peniazoch a zloha ziadny posun v tejto sfere neponukaju.
    • Ty bys moc neporovnával a já řeknu, že by se porovnávat ani neměli.
  • Chápu správně, že autor nemá nahranou poslední Armu od verze cca 1.5, tedy s aktuální simulací pěchoty? Protože to je etalon, a bez srovnání s ním pro mě ta recenze moc nepřinesla. Je řešená únava a zátěž? Různá váha zbraní a jejich vliv na míření? Jak reálná je balistika? Co průraznost materiálů v závislosti na ráži? Jak je řešený systém zranění a ochrany? Co možnost léčení? Identifikace vzdáleného nepřítele (vykresluje se tráva neomezeně)? Co stabilizace zbraně? Chápu, že to jsou dojmy, ale dost jim chybí maso.
    • Nic z toho tam reseny neni ale narozdil od Army se to hezky a dobre hraje :D
      • V armě to taky všechno není, proto mě to zajímalo :) A jo, chápu, že Arma je dost specifická věc, ale za poslední rok udělali obrovský kus práce a ta hra se hraje lépe, než kdy před tím...
        • Jj to jim musim nechat. Fakt makli na tom aby to bylo pristupnejsi ale porad kdyz si chci zahrat taktickou strilecku tak radsi sahnu po squadu. Opravdu me to moc bavi a doporucil bych to kazdymu. S dobrym velitelem je to proste skvely!
          • A to je bohužel tak jednou za 20 her.
  • dobrá hra. ten feel, že jste součástí grupy je parádně autentický a celkové zpracování působí hodně realisticky. snad nejlepší/nejadrenalinovější jsou close comabt situace.

    a podle mých zkušeností (navzdory tomu, co se píše v článku), se dá sem tam začas (přecijen největší zábava je v grpě) zahrát i na lone¨wolfa.

    když člověk už zná mapu resp. dynamiku pohybů squadů/jednotek, pak při pohledu na rozmístění aliančních jednotek na mapě snadno odhande, kde se skýrvá nepřítel a kudy se bude snažit postupovat. při tpělivém solo flanku pak lze klidně odrovnat i celý nepřátelský squad a poměrně zásadně jim zamotat hlavu *1*
  • Squad jsem hrál a musím s autorem souhlasit. Opravdu to není o střílení, je to hlevně o taktice a týmu, potažmo veliteli, kterej určuje vše. Samozřejmě Suad ještě také nabízí různé profese, lze léčit a oživovat spolubojovníky, lze se zakopat a vytvořit opevnění, lze vytvořit rallypoint. Omezení výdrže díky výzbroji a váze, rozhození mířidel díky únavě a mnoho dalších "maličkostí". Vojáci samozřejmě nejsou nijak označeni, takže nevíte kdo je kdo, pozná se to jen podle uniformy. Při zacílení se objeví ikonka spolubojovníka, ale bez toho to nepoznáte. Nicméně upřímně - je to opravdu o zdlouhavém chození, obcházení, čekání, občas panice když nemáte páru odkud na vás střílí, a často bez jediného vašeho výstřelu hra končí. Jednoznačné plus, které žádná hra nenabízí, je týmová hra s velitelem, kdy se opravdu cítíte jako člen týmu a plníte vyslovené rozkazy, komunikujete. Rozhodně mínus je zdlouhavost, není to prostě střílečka, trochu topornost ovládání (oživování/léčení, opevňování), dlouhá doba na naučení se herního stylu a map. Já Squad odložil k ledu, je to pro mě více frustrace než zábava.
    • Zrzzek
      Koukal jsem na nějaký videa na youtube a tam to vypadá dobře. Je to pěkně sestříhaný, takže žádné nudné procházky, ale jen ta akce. A ta je pěkně atmosferická, to se musí nechat...
      • Jenže to je sestřih, mezi střihy si domysli 10 minut pochodování přes kopce, odpočívání po vyčerpání, pak velitel změní taktiku a pochoduješ dalších 5 minut na jiné místo. Tohle je 90% hry co jsem zatím zažil já. Je to adrenalin, střílení taky, ale fakt z jinýho soudku. Sestřih ti nabídne 5 akčních minut z hodiny hraní. Já nechci nikoho odrazovat, však si to zkus sám, nad to není.
  • pěkné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit