Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Peppa
    Square Enix je už minimálně na poli JRPG dávno poražen firmami jakou jsou Atlus. Kdepak je zašlá sláva FF6,7 a Chrono Triggeru? Naštěstí májí následovníky v už zmiňovaném Atlusu a např. Radiant Historia se směle vyrovná nejlepším klasickým JRPG od S-E.
    • Vskutku kolego, Radiant Historia bývá označován za takový "Chrono Trigger 2". FFVI jsem hrál dvakrát a je to můj oblíbenej díl série. A s ATLUSem taky sohlasím, zváště s Personou 3 a 4 se jim podařilo prorazit i u USA publika.
  • Ono taky kdy udělali něco kloudnýho. Xtá inkarnace FF který šlo mimo mě, protože ten japonskej styl mi naprosto nesedí a totálně zprasenej Supreme Commander 2. Na nic dobrýho si za poslední léta od nich nevzpomínám. (SC1 hraju dodnes)
  • No jo, ty velký projekty se jménem by měli vydat, pokud chtějí zase do plusů. Jinak si dají sraz s Jowoodem.
  • tak ja hlavne dufam ze novy Tomb Raider vydaju , lebo to by bola velka skoda ... o Hitmana ci Deus Ex sa nebojim (Deus Ex je dokonca prakticky hotovy )
  • heh japonska natura a divny emo styl [zapadnemu hracovi povacsinou absolutne nesediaci] v kombinacii s EIDOSovskou smolou a fuseractvom. [nechapte ma zle...eidos mal vzdy skvele az genialne napady, ale vysledok zvykol pokulhavat na spracovani a hratelnosti]
    ale deus ex a tomb raider ich snat zahoja......na obe hry sa moc tesim....FF z uz vyssie spomenuteho dovodu slo vzdy uplne mimo mna. *5*
    • no vidis a me se ta japonska natura a emo styl vzdy libil ;) cas od casu to neuskodi
    • V tom případě se dá říct, že v každé západní hře je to nějakej holohlavej nabušenej týpek, takže to máš prašť jak uhoď.
  • Tak teď mám trochu strach o Tomb Raider, ale píše se, že velkých projektů by se to snad nemělo dotknout. Snad neni v ohrožení *8*
  • Tak mi trochu zatrnulo, uz sem si rikal, super Deus Ex odlozen na neurcito...
  • no... myslím, že hlavní problém je v tom, že v poslední době hry od nich bohužel za moc nestály
    • Přesně kolego, poslední hra co mě od nich chytla byl The World Ends with You, u nás prakticky neznámý. Tento rok jim hodně ublížilo fiasko s Final Fantasy XIV. Jako naději vidím FF Versus XI3II, pro někoho snad i FF XIII-2 nebo FF Type-0.
    • Tushan
      true

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit