Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bukrr
    http://static.comicvine.com/uploads/original/10/106251/3713263-cyrax+and+sektor.png
  • flash789
    ja jsem s final fantasy stravil tech let jen 20, pac predtim jsem ani nevedel ze existuje a mam rad vsechny dily, vice ci mene, genialni serie. A tezko rict kterej dil mam nejradsi, jen snad nejmin rad mam FF 9, ale vzasade je taky dobra. Jo, FF7 to byla ta hra co me dovedla k JRPG, zaplatpanbu za to, neumim si predstavit ze bych se porad placal v zapadnich rpg vodach. Takze dekuju pekne Square a at se dari :)
  • FF7 jsem předevčírem zase po letech rozehrál, aniž by mi došlo, že má výročí - zřejmě jemné vnitřní psychické rezonance s energií krystalů... je to skvělá hra, myslím, že kvality vypravěčství těchto nedabovaných dílů se pak už Square-Enix pozdějšími díly nepovedlo dosáhnout. Možná ruší dabing, možná zbytečné okázalé akční scény, možná prostě jen o dost hloupější a naivnější příběhy. JRPG z přelomu tisíciletí jsou zkrátka pořád špička.

    Ale s tím obsahem se Square moc nepředvedli. Power Rangers a artwork... slabé.

    Každopádně jsem rád, že se tahle historická RPG série pořád drží na výslunní zájmu. Kolik jiných RPG sérií je bohužel navěky ztraceno (Ultima, Wizardry, Might and Magic...).

    Takže všechno nejlepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit