Přejít na výpis diskuzí
Square Enix slaví 30 let Final Fantasy oznámením DLC a datem vydání FF XII pro nové stroje
1.2.2017 | Aleš Smutný
3 příspěvky
-
FF7 jsem předevčírem zase po letech rozehrál, aniž by mi došlo, že má výročí - zřejmě jemné vnitřní psychické rezonance s energií krystalů... je to skvělá hra, myslím, že kvality vypravěčství těchto nedabovaných dílů se pak už Square-Enix pozdějšími díly nepovedlo dosáhnout. Možná ruší dabing, možná zbytečné okázalé akční scény, možná prostě jen o dost hloupější a naivnější příběhy. JRPG z přelomu tisíciletí jsou zkrátka pořád špička.
Ale s tím obsahem se Square moc nepředvedli. Power Rangers a artwork... slabé.
Každopádně jsem rád, že se tahle historická RPG série pořád drží na výslunní zájmu. Kolik jiných RPG sérií je bohužel navěky ztraceno (Ultima, Wizardry, Might and Magic...).
Takže všechno nejlepší. -
ja jsem s final fantasy stravil tech let jen 20, pac predtim jsem ani nevedel ze existuje a mam rad vsechny dily, vice ci mene, genialni serie. A tezko rict kterej dil mam nejradsi, jen snad nejmin rad mam FF 9, ale vzasade je taky dobra. Jo, FF7 to byla ta hra co me dovedla k JRPG, zaplatpanbu za to, neumim si predstavit ze bych se porad placal v zapadnich rpg vodach. Takze dekuju pekne Square a at se dari :)
-
http://static.comicvine.com/uploads/original/10/106251/3713263-cyrax+and+sektor.png