-
http://i.imgur.com/c8wzO.jpg
-
-
sem PCčkář, ale to mě pobavilo... *1*
-
PC rules them all! *1*
-
-
Teda tak propastné rozdíly sem snad nikdy v životě neviděl...!!! *1* *1* ,,je v tom howno rozdíl... co to řešíte...,,
-
-
ono vždy tyto porovnávací videa z konzolí vypadali totozne max +- 2 poligony,ale vždy se najdou fanboyové,kteří vždy najdou vadu na kráse hře na konzoli co nemají i když je ta hra naprosto totožná.
-
kedysi by si ľudia na takéto rozdiely v kvalite textúr stažovali (nehovoriac o aliasingu) a dožadovali by sa náprav, lenže dnes (ako vidieť) sú ľudia natoľko navyknutí na zkryplenú grafiku konzol, že nevidia problém ani v textúrach mnohy v menšom rozlišení ako v hrách z pred roku 2000.
-
-
mechwarrior-v té době o které ty mluvíš lidi kašlali na grafiku a v první řadě je zajímala hratelnost,příběh a další věci.(krásná to byla doba).
-
-
nemôžem súhlasiť, v tej dobe sa hráči tešili z každej novej grafickej vychytávky a grafika sa posúvala milovými krokmi dopredu, kde každý rok vyzerali hry výrazne lepšie prakticky vo všetkých parametroch. Dnes sa mnohé áčkové tituli dajú smelo zrovnávať s hrami 4-5 rokov starými.
-
-
souhlasim zatim se všim co si napsal, zvlášť v dřívějších dobách byli hráčí hotový z každý grafický vychytávky, samozřejmě, že byli náročnější na hratelnost a příběh, co se týče potřeby hloubky a smysluplnosti, tak ta klesá s každou další generací (čimž, nechci nikoho urážet a ani mi neni 50) ale přehnaná pohodlnost je asi civilizační chorobou dnešní doby...
-
-
-
Mechwarrior_bw@tiscali.cz - zkryplenej jsi akorát tak ty...
-
Si nějak nepamatuju, že by si někdo v minuloasti dožadoval hromadně náprav grafiky :-D A že vycházely technologicky mnohem zryklepnější tituly. Ne všechno před rokem 2000 byl technlogický zázrak bez bugů.
-
-
niekedy ma skutočne prekvapuje čo všetko dokážu ludia vydedukovať z cudzích príspevkov ... kde som písal, že hry z pred roku 2000 boli bez bugov / alebo technologické zázraky (?) *7* ako ťa to vôbec napadlo ?
-
-
-
-
PS3 má jasně vyšší dynamický rozsah(lépe zobrazuje škálu od nejtmavšího po nejsvětlejší bod). Ale jinak mě udivuje, že tyhle porovnání ještě někdo dělá. Nezáleží na konzoli, ale na tom, jak moc tvůrci dokázali hru přizpůsobit té dané konzoli. Tyhle porovnání jsou o hovně.
-
jo a jinak hlasuji pro xko, jako pcckar, ale ta textura na sedacce u toho tretiho je na ps3 otresna ( a pritom mam pro playstation z nostalgie slabost). ty prvni dva jsou neprukazne, druhy kvuli kouri
-
-
sedacka je dobra no. zkus se mrknout na rám kterýho se drží *1*
-
-
chce to trochu menšie obrázky, skoro sa mi nevmestili do obrazovky ...
ale vážne, screeny : http://www.nowgamer.com/news/1078812/rage_hd_screenshot_comparison_ps3_vs_xbox_360.html rozdiely sú vidítelné hlavne v kvalite textúr. Už dávno som písal, že od megatexture netreba očakávať žiadne zázraky a iba sa to potvrdilo.
ps: porovnajte obrázky 11 a 12 (povrch pod buginou). -
-
Mna osobne by zaujimalo ci su to screeny z final verzie hry. Ako tu uz niekto spominal napoveda vo forme tlacidla L/R2 ma otrasnu low ikonu, ukazovatel nabojov v X360 verzii ma aj mini cislo s ikonou, kdezto PS3 len samotny pocet nabojov....
je tam toho viac nad cim sa da spekulovat, moja otazka do pola vsak znie - je mozne vytazit viac pri opengl engine hry z X360 (DirectX) ci skor z PS3 (OpenGL). Napokon vid. Valve a Portal 2 -
zajimalo by me v jakym 3d rozliseni se to renderuje.. ty modely jak na ps3/xbox jsou brutalne zubaty to sem uz hodne dlouho nevidel
textury na xboxu prumer a na PS3 sou hnusne rozplzly (celo ridice - vrasky/vlasy)
-
-
no hlavne by se mohli prestta prsit jaka konsole ma lepsi Rage a udelat neco s odflaknutou PC verzi s temi jejich LOW texturami...nvm proc si myslej ze bude kazdy rad ze si hra nastavi detaily za uzivatele a ten bude spokojeny ze mu neklesne fr pod 60 snimku ale neda se na to zblizka ani divat...
-
Tak za mě určitě nezaujatě 1. obrázek xbox=ps3, 2. ps3 a 3. xbox :D.
-
no nevím jak tobě ale mě se zdaji horší textury na X-box ..soudě podle rukavu řidiče ..teda zaleží co je podle tebe horší
EDIT:jinak třeba sedačka horší na PS3 .. :D -
-
mas pravdu
-
-
Tohle srovnávání je fakt na hlavu. Můžete vyhlásit soutěž, najdi deset rozdílů.
-
No co bych k tomu řekl... PC verze bude nejspíš stejně vypadat nejlépe. Ale hra i na 6 let starých konzolích vypadá pěkně (alespon zdánlivě). *4*