Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ja mám ssx odehrané jak na PS2, tak na PSP, vlastním herní PC tam mě žadná prkna nenadchla! Ted mám nově xboxe, jak hra klesne něco málo pod litra okamžitě objednavám! Ve dvou videií z recenze je vidět hromada nových triku a napadů (v plné verzi bude určitě ještě víc) Grafika vypadá taky báječně (pořád musíme brat fakt, že je to na konzole a ne na pc za 20 taců!) Tak atˇ tu oslové neklejou že tam je hrozná grafika a stejná hratelnost jak u předchozích dílu!! Potřeba si koupit barevné TV *1* Zahrám sem demo a s autorem recenze plně soucitím čuzz
  • no a k novemu SSX ? No proste je to nove SSX a kdyz si vezmu jaky byl rozdil napr. mezi Tricky a SSX3 tak uz z toho je patrne ze nejde udelat nove SSX tak aby vyhovovalo kazdemu .. Me uz moc nebavilo SSX3 a vetsina dalsich SSX her sla v duchu SSX3 a ne v duchu Tricky coz by mi vyhovovalo vic
  • Nevim proc Vam chybi splitscreen, hral jsem na PS2 vsechny SSX a me s kamosem split neschazel , nejvic jsme hrali stejne Tricky a nebyl vubec zadny problem zahrat si ten "multak" normalne v klidu po sobe kdo udela vic bodu nebo bude rychlejsi .. proste na 3-5minutove trati jsem si radsi zahral sam pres celou obrazovku a pak koukal jak jede on , nez aby jsme se tlacili dohromady na jedne. No a tady to vypada ze trate taky nejsou nikterak dlouhe a splitscreenari se mohou krasne vystridat.
    p.s. a ze jsme takhle odjezdili Tricky kazdou trat s kazdou postavou :-) a kazdy za sebe , udelali jsme si tabulku a nehrali jsme jen na to kdo z nas udela vic bodu , zajimalo nas ktera postavicka vyhraje , byl to sileny masakr :-) No a protoze i tak nas to bavilo tak jsme si to dali jeste jednou a vsechno bez splitu (mam pocit ze vyhral Mac) Me kdyz chybi nejaky mod tak si ho klidne dodalam na papire :-)
  • bla, bla, bla, idiote...zase zalez
  • PreidaQ
    Ovšem jak kterou. *3*
  • RakeW
    Přesně. A stejně tak k tomu Alan Wake - Karel Drda (Vojtíšek) a nováček?
  • Umaroth
    xox stoji 4500 coz je mene nez das za gr. kartu
  • kubi-wan
    Kliknul jsem ti plusko :)
    Ale konzoli si stejně nekoupim.
  • jj hral sem ssx3 ted o vikendu, herne i graficky LEPSI!!!
  • 9/10? LOL. autorovi teto radoby "recenze" doporucuji sehnat si ps2 a zahrat si aspon chvilu ssx3. pak se za tento blabol bude hodne stydet.
  • Vašek Rybář a nováček?!
  • Nefňukej pořád a kup si konzoli.
  • Pro mě je tohle jedno z největších zklamání poslední doby. Málo herních módů, brutální osekání původního konceptu (méně triků, chybí lyže, atdatd.), neuvěřitelně hnusná grafika s rozmazanými texturami, velmi nízká obtížnost (plus možnost přetáčet čas), krátké, nepochopitelná avsence splitscreenu. Za mě 5/10 (pokud je 5/10 průměr), tahle hra se může směle měřit s "kvalitami" NFS RUN. Jdu si zahrát SSX na PS2 s kámošem ve splitscreenu, škoda peněz.
  • Aha Alana recenzoval nekdo jiny....omlouvam se :D Ja jen že prostě už web tedy recenze tvoří většinou už jen novačkové...
  • Proč neděla recenze někdo zkušnejší?? Už chapu proč se tomuto autorovi libil Alan Wake a neměl na něj vlastně skoro žadnou kritiku :/
  • Chybejici splitscreen to u me zahrabal...u me to vzdycky bylo 80% SSX
  • Proč mi to připomíná Medal of Honor 2010 ? Když je to úplně o ničem jiném ?
  • Nejlepší snb hra pro mě zatím byla X-Games Pro Boarder, ale to už je hodně stará záležitost
  • kubi-wan
    A na PCčku zase utřem. Kvalitní snoubičovou hru aby tu člověk pohledal... No nic, budu nadále sjíždět doposud brilantní Supreme Snowboarding *5*
  • Už se těším, mám předobjednáno, demo je super *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit