Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě je tohle jedno z největších zklamání poslední doby. Málo herních módů, brutální osekání původního konceptu (méně triků, chybí lyže, atdatd.), neuvěřitelně hnusná grafika s rozmazanými texturami, velmi nízká obtížnost (plus možnost přetáčet čas), krátké, nepochopitelná avsence splitscreenu. Za mě 5/10 (pokud je 5/10 průměr), tahle hra se může směle měřit s "kvalitami" NFS RUN. Jdu si zahrát SSX na PS2 s kámošem ve splitscreenu, škoda peněz.
    • jj hral sem ssx3 ted o vikendu, herne i graficky LEPSI!!!
  • Proč neděla recenze někdo zkušnejší?? Už chapu proč se tomuto autorovi libil Alan Wake a neměl na něj vlastně skoro žadnou kritiku :/
    • Aha Alana recenzoval nekdo jiny....omlouvam se :D Ja jen že prostě už web tedy recenze tvoří většinou už jen novačkové...
      • Vašek Rybář a nováček?!
        • RakeW
          Přesně. A stejně tak k tomu Alan Wake - Karel Drda (Vojtíšek) a nováček?
  • Chybejici splitscreen to u me zahrabal...u me to vzdycky bylo 80% SSX
  • Proč mi to připomíná Medal of Honor 2010 ? Když je to úplně o ničem jiném ?
  • kubi-wan
    A na PCčku zase utřem. Kvalitní snoubičovou hru aby tu člověk pohledal... No nic, budu nadále sjíždět doposud brilantní Supreme Snowboarding *5*
    • Nefňukej pořád a kup si konzoli.
      • kubi-wan
        Kliknul jsem ti plusko :)
        Ale konzoli si stejně nekoupim.
        • Umaroth
          xox stoji 4500 coz je mene nez das za gr. kartu
          • PreidaQ
            Ovšem jak kterou. *3*
    • Nejlepší snb hra pro mě zatím byla X-Games Pro Boarder, ale to už je hodně stará záležitost
  • Už se těším, mám předobjednáno, demo je super *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit