-
*11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
Santa Claus (anonym)
tu je moje , nepouzil som ho AW9028025928 , uz mi isli na nervi tie registracie na 30 strankach.
chcem sa spytat co stym kodom?? bo aj ja ho mam len neviem co dalej -
PLS není tu někdo kdo má nepoužité heslo ??..nebo si hru zkusil a nebaví ho ?..mohl by mi poslat acc na Games for Windows Marketplace..rád bych si hru zahrál boužel klíče už nejsou a hra bude vydána na podzim..jestli by byl někdo tak hodnej pište na uvvedení ICQ...díky !!
-
Tak sem se konečně prokousal všemi registracemi, a když sem odeslal key tak mi už od včerejška nepřišel žádný e-mail, takže podle mě to asi je docela na prd protože to pořádně nefunguje a pěkně mě to s prominutím na*ralo, protože přijít na všechny ty věci napsat miliardkrát to stejný a pak se nic nestane, no to bych řek že je fakt strašný.
-
tak koukam ze se nam rodinka settleru nejak rozrusta :) prvne jen singel a multiplayer pak facebook a ted tohle :) ale spatne to nevypada jen skloda ze jsme an hodinach nemciny nedaval vi pozor ale diky za odkaz na to
-
Nezkoušel jste někdo Settlery online tady: http://www.diesiedleronline.de je to zatím jenom německy, ale principy jsou stejný jako u posledních settlerů. Graficky a zpracováním to strčí všechny ostatní browser online do kapsy s velkou rezervou.
-
hral uz to nekdo ? jaky to je ? ;)
-
Našel jsem jen odkazy na Alienwararena a tam ty klíče zmizely jak zánovní Ferari na romském sídlišti. Nemáte někdo odkaz na jinou mmo stránku s giveawyem?
-
Musíte vybrat jiný Gateway... na některých jsou tisíce volných klíčů k dispozici...
-
je to v češtině diky
-
Tak sem se taky jen tak ze legrace koukl do schranky a taky sem ji dostal :) diky za upozorneni :D
-
*1* gratuluju já na ní furt čekám *9*
-
Mě dneska přišla pozvánka do Closed bety Battlefield play for free :)
-
a i kdyby jste se prokousali plno registracemi tak by se vám mrkvosoft vysmál protože beta není otevřena pro lidi z ČR
-
No právě, i kdybych měl zájem, po přečtení článku bych změnil názor, protože o nutnost zase tuny registrací a oběhnutí pomalu půlky internetu nemám zájem.
-
Schaden Berger - Fitipaldi ist schneller
-
tu je moje , nepouzil som ho AW9028025928 , uz mi isli na nervi tie registracie na 30 strankach.
-
ja som tam mal vyse 5000 a mam aj kluc
-
Buhužel *9*
-
hodinu po zverejneni clanku je pocet klicu na uvedenem odkazu " 0 "