-
Doprdele je to demo co asi cakate ?
EA pravdepodobne pozrela jak vyhoreli Activision s Black Ops alebo pri Cataclysme :D a preto sa snazia vyladit problemy skorej nez releasnu hru a potom sa zacnu chytat za hlavu co? preco? ako? ved v programe to vyzeralo uplne odlisne a nebolo tam tolko bugov. -
stahnul jsem to je to blbost vracim se k black ops. za chvili vyjdou supr nový mapy
-
-
Přesně tak, na BLACK OPS to vůbec nemá!!!
-
-
No jasně, že to na BO vůbec nemá, ale jak v čem...
-
-
-
je úsměvné, jak když všel Crysis, tak pro konzolisty to byla stupdní střílečka, nehratelná, tuneloidní atd atd. Dnes je vám Crysisi dobrej když vyšel i na konzole :)
-
-
No nevím, tohle je zrovna jedna z nejčastějších vlastností PC hráčů v komentářích pod konzolovýma hrama. Největší konzoloidní blbost, ale jak to vyjde půl roku poté na PC, tak je to najednou super pařba.
-
Na konzolích máš klenoty jako Halo a Killzone. Nějaký blbosti z PC tu šanci nemaj, takže ani nějaká blbost z rozbořenýho města nikoho na konzolích neohromí. Užij si bezva obleček a pak nám řekni.
-
-
Ses zabednenec a to mam Halo rad,ale takove kecy cos tady vypotil,skoda mluvit
-
přesně tak *3*
-
-
neco na tom je *1*
-
Nepřeháněj
-
-
Tak bulletstorm je pecka :) takovadle řezničina tu dlouho nebyla :D Crysis Beta demo, zatim nic moc,grafika slušná, zvuky strašný,fyzika taky nic moc, a pingy taky špatný,snad to ještě nějak vychytaj .....
-
-
Pingy? Neměl jsem s nima zatím problém...
-
-
Preco konzole brzdia vyvoj??? odpoved najdete tu
http://www.youtube.com/watch?v=HjiqnARbld0&feature=related -
-
Jasně že brzdí a díkybohu za to! Kdo má pořád dokupovat novej PC hardware? Jen ať si vývojáři pěkně máknou s optimalizací, jako za starejch časů... :-)
-
Konzole brzdí možná tak tvou babičku.
-
-
Ale chlapci. Ked na to nemate tak ok ostante pri PS3 alebo X360 za 300-350 Euro. ale hlavne netreba pisat blbosti ako to ze konzole nebrzdia... jasne ze brzdia. Vsetky hry ktore su PC/X360/PS3 mi idu na full detailoch na mojom starom PC s 8800 GTX!!! Takze novy co som si kupil pred pol rokom ani nevyuzijem na 50-60% vykonu iba mozno tento crysis 2 mu da zabrat a mozno Battlefield 3 aspon tomu chcem verit.
Keby si pustil nejaku hru na konzole v plnom 1920*1080 rozliseni s 16xA tak by ti zhorela ;) -
-
Nepiš blbosti a radši si přiznej pravdu. Proč teda neni herní vývoj zastaven už od vydání PS1???? Proč tato situace nastala až posledních cca 6 let? Jediní kdo brzdí grafický vývoj her jsou lidé samotní ať už vývojáři, vydavatelé nebo hráči ale svádět to na nějaký spotřebič je ubohé. Myšlení lidí se hodně změnilo a je to znát na hrách. Konzole a PC mohou v pohodě existoval vedle sebe tak jako jim to šlo před touto herní "krizí". Jenže vždy se tu najde nějaký omezenec který se to snaží narušit.
-
-
Tak samozrejme,ze za to nemuzou konzole jako kus HW,ale vyvojari z toho duvodu,ze se jim to vetsinou nevyplati delat extra verzi pro PC,protoze nejvetsi prodeje jsou na konzolich a na tom maji zase podil hraci,kteri davaji prednost konzolim a jednodussi zabave.
Ja osobne proti konzolim nic nemam,sam jednu mam.Ale faktem je ,ze herni trh je primarne orientovany na konzole a z toho duvodu se graficky pokrok hodne zpomalil.
A u tehle generace je to vyraznejsi i z toho duvodu,ze zivotnost teto generace MS i Sony prodluzuji oproti generaci predchozi.
A nejspis se zadneho vyraznejsiho pokroku nedockame,dokud neprijde nova generace konzoli,coz jeste nejakej ten patek potrva. -
-
Bohužel někteří tuhle jednoduchou věc nechápou a radši všechno svádí na ten kus HW. To že za všechno můžou lidé je ani nenapadne.
-
Samozrejme tech faktoru tam bude vic,at uz krize,cim dal vyssi naklady na vyvoj apod.
Ale kazdej kdo neni zaslepenej musi videt,ze to drivejsi tempo vyvoje graficke stranky her a doba ,kdy vychazely nove graficke karty kazdy pul rok,jsou pryc *3*
-
-
-
Ste vsichni trapny uz.. Ano konzole jsou stare v dobe kdy vyslo PS 3 tak kdo z vas mel v PC 3 jadra v CPU? Navic zato nemuzou konzole ale vyvojari ze jsou hamty hamty na prachy... Kdyz vyslo BF 2 tak vyslo zvlast i pro konzole ZVLAST! A nikdo si nestezoval PC hraci jako ja jsme si pochvalovaly MP v bfku a na psku si lidi chvalily Svoje modern combat.. Muzou zato vyvaojari ze jsou lini to poradne doladit na PC nebo naopak.. Me jenom nebavi jenom porad kolem do kola poslouchat to samy konzole brzdi atd..... Konzole je skvela vec sam sem si koupil PS 3, ale jak rikam muzou zato vyvojari her, ze nas hardware v PC je proste zbytecnej.
-
-
vies aspon coje to cell procesor v PS3? :) to je v porovnani s nejakym starym core2duo velmi primitivny a slaby procesor... vyhladaj si to na wikipedii
-
-
cool story bro
-
-
-
Už tě vidím, že děckám budeš na Maria kupovat počítač za 40 000, gratuluju
-
-
Myslel jsem, kdo ví jak ten skluz v Crysis 2 bude dobrý, ale ve skutečnosti je naprosto nepoužitelný. MP je zkrátka na nějaký skluzy moc rychlej. V singlu možná bude použitelnější. Další věc když se díváš přes killcam tak někdy (většinou) vypadají pohyby postav otřesně. Jaký na to máte názor vy, co už jste hráli?
-
-
Mas pravdu, snad to do vydani jeste doladi. Pac jsem tam uz zazil dobre seky pres tu killcam, hral jsem to stridave cele odpoledne....
-
-
Mě tam trošku srali ti admini/betatesteří nebo kdo to byl s těma velmi težkýma kulometama. rany jak od tanku a skoro nezabitelní protože měli full vylepšení. Narazil jsi taky na nějaký?
-
-
jo svinaci, jednou jsem tezky kulomet sebral nejake mrtvole:)
-
-
-
-
Proc jen dema na jiz nekolik let technologicky mrtve konzole *12*
-
-
Jen nechápu, proč si tady všichni stěžujou na technologi, sami neumějí napájet tranzistor. Ale přes vývoj jsou hned všichni odborníci.
-
Nebreč.
-
-
*9*
-
-
-
Diskuze zde uz sou utrpeni.. Same hadani dementu pripadne decek nudicich se v ustavu uz je opravdu masakr. Kdyz nemate co smysluplneho k danemu tematu napsat, proc tu ventilujete svou blbost? To nekoho zajima?
-
-
nikdo te to nenuti cist *3*
-
-
Ano toto je oblibena odpoved.. Ja bych se rad treba dozvedel informace, ktere me zajimaji a proto ctu. Drive se tu resily veci, ktere s tematem souvisely, ale ted uz ne..
-
-
Ja vim,proto jsem to napsal *1* .To byla jen takova mensi provokace *3* .Ja vecnost mistnich komentaru uz nejakej patek neresim,protoze to nema cenu *3*
-
-
No řešit by se to mělo jinak se to nezmění.
-
-
Administrátoři řeší minimum toho co je potřeba.
-
A myslis ,ze tim ,ze si tady na to budes stezovat neco zmenis?Pokud to nebudou vice resit administratori tak s tim nic nenadelas.A v tom pripade by bylo efektivnejsi jim primo napsat,nez to resit tady pres diskusi *3*
-
-
-
Taky mi vadí jak tu pořád někdo nadává nebo fňuká kvůli tomu že tam a tam neni demo. Ale skutečně k tématu tady zatim psalo jen několik lidí jinak je to hnus.
-
-
-
-
Uz jsem si ji predobednal Crysis 2 pc mam Upgrejdli tak se tesim jak zelva doufam ze se tam potkame *5*
-
Jak se v tom Crysis daji pouzivat ty podpurny airstrikey a tak? Rank uz na to mam..
Jinak kdyz jsem psal o tom smrsknuti sil na POWER, ARMOR, STEALTH, tak je dost mozny ze to bude v singlu jinak - postupne se v multaku odemykaj dalsi moduly (treba tissi kroky, apod.) -
-
Když máš killstreak, respektive někoho zabiješ a pokud mezitím nezabijou oni tebe, tak z mrtvol sbíráč známky. nasbírej danej pocet, podrž Y a máš to
-
-
Aha - dik
To ja to teda pochopil uplne blbe : ))
-
-