-
Ok kedze mam PC a ani jednu hru si nemozem pozriet zaujma ma Vas nazor hlavne na crysis 2 kto to uz skusil ake to je? je to naozaj dobre odladene a grafika??. Dikes.
-
-
Mam za sebou asi hodinu v tom Team Instant Action. No a na pomery "konzoloidnich" strilecek je to fakt pecka. Odladene, pohodka. Normalne nehraju moc multaky....takze ti k tomu moc nereknu, ale tesim se mega na single. No a grafika....uuuuaaa:) proste nejlepsi! Critek jsou borci. (X360).
-
-
Akorat by zajimalo co myslis tim na pomery konzoloidnich strilecek :) Na konzole mas skoro vsechny strilecky co na pc plus neco navic...takze?
-
-
No jako Halo, Killzone to jsou konzoloidni strilecky:) Je to jen takove slovicko, nevim proc jsem to napsal. Neni zpristupneny ten Crash Site mod.... jak pisou v clanku.
-
-
Tak treba takove Halo je jeden z nejlepsich multaku co existuje :)
-
Od ranku ("levelu") 6
To mas za par her v tom deathmatchi
-
-
-
-
No grafika je samozrejme slabsi nez rozumne nastavena jednicka. I presto, ze se hra presunula do graficky mene narocnyho prostredi, to nijak extra nevypada. Na pomery xboxu to je hezky, ale na PC to samozrejme bude vypadat mnohem lip (snad) - hadam ze prosteajednoduse jako jednicka.
Hratelnost je ale paradni. Multiplayer me nebavi prakticky nikdy, ale tohle je zajimavy. Hlavne (zatim) zadny cheateri..
Ma to stavu - paradni design, rychla akce, funkce nanoobleku, podpurny veci typu airstrike, scan, atd.. ..spousta odemykatelnejch veci od blbosti typu ikonek, az po novy "povolani", nanomoduly, herni mody, atd. atd..
Jak rikam - multiplayer nehravam, ale minimalne mezi primarne singlplayerovejma titulama tohle asi konkurenci mit nebude. Jen se divim ze tam taky velkolepe oznamujou, ze bude 12 (dvanact!) map. To je teda bida, ne? -
-
OK a ked to porovnas s inymi hrami na konzole povedzme BC2?? Ina hra ma ani nenapada :(
Je to krajsie od BC2 alebo je to podobne? -
-
BC2 nemam. Jestli se ptas na grafiku, tak... ..je pekna : D
Z jedny mapy to fakt moc posoudit nejde. Urcite jsem ale cekal ostrejsi textury.
Jinak efekty super a i ta vegetace vypada k svetu. Na xboxu to urcite patri ke spicce. Ze by to bylo NEJ bych ale nerek - tak jednoduchy to teda neni.. -
-
A je tam aj nejaka fyzika ako bola v Crysis na PC?? Nicenie vegetacie a ine prkotiny??
Dik -
-
V ty jedny mape jsem si niceho takovyho nevsim. Vegetace tam je jen drobna: keriky, popinavky, trava, atd.. Nic co by se dalo vylozene nicit.
Konstrukce taky skoro vsechny z betonu/kovu - niceho znicitelnyho jsem si nevsiml. V jednicce sly stejne bourat snad jen ty plechovy kadibudky, ne? Tady nic takovyho neni.
Dost debilni jsou ale smrtelny krece/pozy padlejch vojaku. To bude doufam jen v multiplayeru
..a ... porad je to vlastne BETA
-
-
-
-
-
-
Zase demo len na kozole a to uz preco?? :(
-
-
lebo piratom staci demo na to aby vyrobili crack.
-
-
To myslis akoze teraz vazne?? To som ani nevedel tak potom to ma jasnu logiku.
Dik
-
-
-
Tiež uvažujem veľmi vážne o kúpe konzole ale potenciálneho kupca ma skutočne neovplyvňuje či je demo Xbox only. Rozhodujem sa na základe iných vecí a zatiaľ u mňa vyhráva PS3. Takže neviem načo takéto ťahy slúžia a načo microsoft na to vôbec vynakladá peniaze.
-
Kdybych rekl ze me tahle zprava nenastvala, tak bych lhal, mozna by stalo za to do titulku dat ze to jen pro konzole abych to rss priste ani nerozklikl...
-
Stahnout, spustit klienta ktery stahne cely demo, hrat *5*
http://hotfile.com/dl/99236964/38aaaea/crysis_2_demo_installer.rar.html -
,,Na to abych věděl jak mi to pojede.,,
asi preto nebude demo na pc lebo to pojde na pc jak jednotka :D ze na najlepsom pc to sekalo :D -
-
a vies preco? kvoli optimalizacii, vies preco ma cod bo na pc nic moc grafiku a velke HW naroky co sa tyka CPU a celkovo ma problemy na pc? kvoli optimalicacii, vies preco vyzera bulletstorm dobre a ma aj male HW naroky? kvoli optimalizacii
-
pokud bys četl někdy články o tehle hře, tak novej engine je líp optimalizovanej...o to tu jde....
-
-
Vývojáři toho vždycky nakecaj .
-
-
Jako by to nebyla pravda jestli si myslíte opak tak ste naivní trubky.
-
-
-
-
tady nejde o žádný fňukání...lidi si to chtěj vyzkoušet kvůli hratelnosti, plynulosti a tak...maj snad právo se vyjádřit ne, když tu většina lidí vlastní PC..;)
-
-
Ta hra ma vyjit za dva mesice, tak nebulte. Tohle je vpodstate multiplayerBETA..!
-
To by mě zajímalo, jaký demo sis na PC nepohledy stáhnul...
-
-
ono stačí mít Steam...;)
-
-
Bohužel žádný demo "STEAM" neznám, ale díky za odpověď *1*
-
-
sry, ale jsi guma, nebo si ze mě děláš prdel???..Steam je program na digitání distribuci her a tam jsou i tzv. ukázky her (dema)...a nebudu tu vypisovat 100 her, který obsahuje...ok????
-
-
Jasně, že si z tebe dělám srandu, páč jsem se tě ptal, který demo sis naposledy stáhnul...
-
-
-
-
-
-
Nemám Xbox ani PS3, a přesto by mě zajímalo, jaký to demo je. Běžte do háje s fňukáním, že to demo není na PC, vždyť je to pořád dokola...
-
Nezajímavá zpráva, protože DEMA nejsou pro PC.
-
-
to chceš jako říct, že na světě existuje jen PC a všechno ostatní at se jde zahrabat a neotravuje tě?..btw. tahle zpráve je zajímavá pro lidi co mají xbox..damm it
-
-
Asi tak nějak *1* Konzole jsou totiž taková stará osekaná PC, co někdo vyhrabal ze skládky na Tchaiwanu a vložil je do krásné bedničky s Blue-Ray přehrávěčem *1*
-
-
Blu-ray přehrávač, má taky smůlu. Demo je jen na zlatej účet k DVD přehrávači *4*
-
-
-
-
zrovna jsem si stáhnul demo Crysis 2 a nevím proč, ale zamrzl mě při načítání dvakrát xbox a to tak, že jsem ho musel úplně vypnout a zase zapnout...stalo se to taky někomu? docela mě to děsí...
-
-
Máš asi slabý hardware. Predsalen tá grafická karta a RAM je dnes out of date.
-
-
Co to meles, u xboxu asi tezko :) Je to wireless pripojenim
-
-
To nejsi jediny tenhle problem ma vice lidi, pry za to muze wifi pripojeni... ja osobne jsem jete nezkousel takze nevim...
-
-
Uz to testuju asi hodinku, dve a uplne v poho. Tak nevim.
-
-
Asi je to individualni, znam lidi kterejm se to seklo hned, nekterym pozdeji az po nejake dobe hrani, mozna je to servry, tezko rict, zatim koluje visvetleni s wifi
-
-
ok, ale tím pádem mi přece nemusí zamrznout celá konzole. ani do dashboardu jsem se nemohl dostat.. prostě ten xbox zamrznul.. večer to zkusím ještě jednou..
-
-
-
-