-
super z ani po 8 hodinach jim to porad nefacha ..
-
-
ani po 24 hodinách....
-
-
Aha a ja myslel, že to demo bylo v krabici *1* když vezmu délku hry *3*
-
dekuju nechci, ani zadarmo :)
-
Mám za to, že tvůrci zkrachovali snad ... jinak když se plná hra dohraje za nějaké tři hodiny včetně zákysů tak určitě nemá smysl se touto mrtvou hrou zabývat :) Raději zkusím TeamFortres 2, tím že se uvolnil, by mohlo přitáhnout hodně hráčů a mohla by to být dobrá pařba konečně :)
-
-
tys dal gól...uvědom si, že to je Demo "Multiplayeru"(hlavní zbraň teto hry)...než něco plácneš o délce singlu..
-
-
Určitě tam ale nebude takové množství serverů jako CSS, BF, COD a nyní TF2 ... jelikož single byl trapný a pochybuji, že pro svou trapnost přitáhne další hráče. Navíc tvůrčí studio bylo snad už zrušeno a asi nikoho dalšího neosloví :)
-
-
ano Kaos končí a zavírá svý pobočky..Zaměstnanci budou přesunuti do nového objektu firmy THQ, konkrétně THQ Montreal...počítá s druhým dílem hry Homefront a vývoj bude zajištěn nejmodernějším technikou pro vývojáře
takže asi tak pesimisti;) -
-
V nějakém herním časopise psali, že i s moderním enginem jde udělat blbou hru :) tady nepomohou sebelepší technologie ... stačí se podívat jak dopadl duke ... před 13+- lety to byla sranda pařit, nyní jsem viděl jen gameplay a dal jsem od toho ruce pryč. Hry nemají být o grafice a detailech, ale zábavě ... jestli si někdo pamatuje textovku playboy ... u toho jsem strávil hodiny hrani a nebyl tam jediný obrázek :)
-
-
no tak hlavne to porad nejde stahnout tak je to putna ...
-
-
-
-
na stiahnutie dema treba nastavit v steame eng namiesto cestiny, potom to hned funguje
-
už se to snažím průběžně stáhnout cca. 3 hodiny, ale nejde to, protože jsou servery přetížený, miluji STEAM
-
-
hochu to je proto, že si židáci stahujou TF2.. počkej jeden den a hned to půjde plnou rychlostí. STEAM je totiž nejlepší pro-herní centrum jaké je.
-
-
docela brzo
-
jinak vím ze to sem nepatri ale Team Fortress 2 uz je free to play *7*
-
-
Patří, já bych si toho snad ani nevšiml a takhle už to stahuju :) Akorát asi jako TF2 noob dostanu ze začátku řádně na zadek :D
-
-
Tak se všichni shodnem na TF2 :))
-
nápodobně *1*
-
-
Už to máte na hlavní stránce *4*
-
-
jo, taky teď koukám, že se to tam občas ukáže na homepage v shopíku :) A taky koukám, že to teče neskutečně pomalu :D
-
-
-
-
-
tak 1 000 000 pokus a porad nic .. way to go ....
-
zkurv*nej steam