Stalker 2: Heart of Chornobyl – tipy a triky pro přežití v Zóně
-
"že do některejch toxickejch hlubin se vydávaj jen chlapi"
"A co by tam asi tak dělala nějaká ženská?"
Ty máš fakt silné argumenty. Jako kdyby jsme byly zpátky někde v 18. století. Ženy by měli doma akurát stát u kuchyňského pultu, že?
-
stalkeři ale nejsou žádná armáda, je to "kriminální" banda, co loví artefakty za peníze. Jinak našel jsem jednu barmanku v základně u bažin na lodi. Jinak myslel jsem třeba 5-10% to by vypadalo realisticky.
-
v jistém ohledu je to tak trochu metafora, že do některejch toxickejch hlubin se vydávaj jen chlapi a lověj tam odsud nejisté zisky a nacházejí často jen smrt a zkázu.
Možná na tom má taky pohled na ženy ve boji, ale to se snad posune po Ukrainský válce, že tam budou aspoň občas.
-
Jo a některé jednotky mají zakázanou konzumaci alkoholu nad "přiměřenou míru"... a všichni vojáci to určitě dokonale dodržujou, že? 😂
Některé jednotky mají dokonce zakázaný alkohol úplně (či jak říkáš, jsou zakázané fotky nahotinek). A přesto pravidelně někdo propašuje nějaký "kontraband".
To fakt není argumentem, že něco je "zakázané". Není dokonce existence Stalkerů v herním lore ilegální? Tamnější vláda je v zóně nechce. A přesto hráč hraje za Stalkera a chodí do zóny.
Fakt slepě nebraň hru, když něco nedává smysl. To jenom tak na okraj.
-
Tak ti gratuluji že ti to vyhovuje :D
-
Dobrý postřeh. Úplně tam chybí ženy.
-
Spíš asi ty, já si nic nastavovat nemusel
-
A co by tam asi tak dělala nějaká ženská? Možná tak medik nebo věděc. Stačí se podívat kde se to odehrává a mimochodem například mnohé jednotky mají právě vylepování ženských atd. zakázané:) To jenom tak na okraj.
-
To je hlavně smutné,že modrý dělají hru lepší než vývojáři
-
Bingo
-
Jestli máš prsty jako pavouk
-
BTW je vůbec ve hře nějaká ženská? Po 12 hodinách zatím total sousage party a ani jsem nenarazil na žádný pinup plakát na zdi, jestli jste byli na vojně, tak různě svlečené a roztažené slečny tvořili 95 % výzdoby branců. To se nedivím, že je tam většina buď v depresi nebo agresivních, když na odreagování mají akorát vodku.
-
Lariani do svých her dávají standartně možnost si přidávat vlastní popisky do mapy. Divinity:OS 1 & 2 , BG3.
-
Tam je důležité to druhé slovičko:)
-
Nepotřeboval jsem přenastavit vůbec nic, max zvýšit citlivost myši, což dělám v každý hře
-
DayZ modované?
-
V první řadě, si kompletně přenastavte ovládání na klávesnici. Pak už je to hračka.
-
Která hra to umožňuje kromě Minecraftu a to jde stejně jenom přes bannery? A proč proboha?
-
No ja naivne cekal, ze na mapu si budeme moct davat vlastni popisky XD
-
V tom připadě doporučuji prostřední obtížnost. SI nepohoršíš.. :D