Stalker 2 konečně opravuje A-Life a přináší 700GB balík modovacích nástrojů
-
Priznam se, ze si nedokazu predstavit se do Zony v dohledne dobe vracet. Nebyla to mala hra a ja mam takovych restu, ze spis dam prednost necemu novemu.
Hrozna skoda, dalsi z her ktere vysly “rozbite” a spravny zazitek to bude asi az nyni.
-
-
Proto nehraju hry hned po vydání. Teď si užívám první Kingdom Come, člověk o nic nepřijde a naopak, bugy prakticky pryč a dodatečný obsah, který je integrovaný do hry zážitek ještě obohacuje. Asi bych neměl čas hrát to znovu při každém DLC, které přidá pár questů.
-
-
Ja to taky normalne nedelam, ale STALKER 2 a KCD 2 pro me byly velmi vyjimecne “day 1 buy”.
-
-
dle vseho (leaku) se pry chystaji 3 nove lokace na mape tedy asi i 3 pribehove dlc
-
Já vlastně nelituju, že mám spoustu herních restů. Dneska se prostě vyplatí si počkat. Třeba takové Dying Light (1), mě teprve čeká a vlastně vůbec toho čekání nelituju. Stejně tak leží STALKER 2 a ještě asi dlouho bude. Vývojáři si za to můžou sami, kdyby hry vydávali kompletní, tak je kupuju klidně za plnou palbu. Ale smolík, i když Dying Light je vyjímka, tam kupuju hned a prostě čekám, jelikož jejich přístup je naopak sympatický a chci je co nejvíc podpořit.
-
Tak už před vydáním a těsně po něm to provázely informace, že hra jistě není ještě hotová, takže stačilo prostě počkat.
-
-
Ještě tu optimalizaci.