Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusko nech ide do … svojich medzinarodne uznanych hranic a nepletie sa do civilizacie. Aj tak nema co ponuknut okrem skazy.

• Jo jo, je lepsi podporit GSC GW a tim pres dane UA, ktera uvazuje snizit vekovou hranici pro odvod na vojnu z 18 na 16 let kdyz ji dochazi lidi. Nebo uz tak udelala?

Defacto - jen si kupte Stalkera a poslete nejake dalsi 16-lete dite z Ukrajiny od klavesnice rovnou na frontu. Faaakt bezva pocit.... volove

• Zalez ty nechutná proruská nulo 

• Ja myslim, ze 16 je porad moc, co takhle 12 ?

• kdyby to bylo na mně, tak v Moskvě by už dávno pochodovali vojáci NATO a celé ruské vedení by bylo odsouzeno k trestu smrti

• Taronyu

Už niekoľkokrát som im poslal prachy priamo. Na drony a tak. Zbytočne sa tu snažíš 😀

• Veskoslav

Jistě dáš odkaz na tuhle kravinu...Proruska anonymni nicka...

• Na co tak složitě? Poslal jsem prachy UA na dva drony napřímo přes drony nemesis. A mám z toho faaakt bezva pocit, snad doletěly zdárně do cíle. Právě aby 18 letí kluci nemuseli... tak čus!😛

• FarkyJTV

nepis blbosti prosim ta....znizenie bude z 25 na 18....potom pravdepodobne ak to nepomoze tak podla mna bude na statoch eu ci tam poslu ludi z inych krajin kde sa povaluje 800k ukrajinskych muzov co maju byt na fronte.lebo keby boli na fronte vlada sa urcite dokaka....

• cms.jakub-malcharek

Trvalo mi přesně 2 minuty tu lež ověřit, máte to zapotřebí?

Uvažuje (klíčové slovo) o snížení věku z 25 na 18 (a to ještě na naléhání spojenců), tak jaképak 16leté děti od klávesnice?

• 16 ci 18, stale je to niekoho dieta... len aby to za par rokov neboli ceske deti

• ty se divis ze pro rusky muzik lze? 🤣

• Pekne video ve kterem je srovnani realnych objektu a budov s temi stejnymi misty ve hre.

https://x.com/EuromaidanPress/status/1866233930350797111

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit