Přejít na výpis diskuzí
Stalker Sam se plíží v traileru na Splinter Cell: Blacklist
15.4.2013 | Aleš Smutný
12 příspěvků
-
neviem ako vy ale ja sa na to tesim...ked prezentovali aj sposob hry ghost tak som bol poteseny pretoze to je to co mi v conviction chybalo...hrat to bez zabijania...tym nevravim ze by ma nebavil aj conviction ale toto je diel na ktory sa znova tesim :)..a komu sa nepaci tam su dvere :D
-
-
Jo já taky. Většinou rád hraju hry, který ostatní nesnáší, a nudím se u her, který ostatní zbožňují. Viz Biošuk Infinit, Boarderlands, Dishonored, Saints Row..
-
-
Biošuk *1*
-
-
-
Super že tam dali stealth, ale já to stejně budu hrát jak posledního hitmana, nabýt kalach a od boku to tam postřílet. Jen doufám že tam nebudou hloupé mise které vám hru ukončí ve chvíli kdy umře nějaký civil, to tu hru dělá strašně nereálnou.
-
-
Tak jako sry, neber to ve zlým ale zrovna pro tebe, resp. tobě podobný by taková hra vůbec neměla být. SC vždy byl o stealth přístupu, časování akce, propočítávání a momentu překvapení a ne pro hráče, kterej by hru nejradši prošel s trvale zmáčknutým levým myšítkem s nápisem Fire... Bohužel pokud "vaše" skupina hráčů má u Ubi převahu, kazí to "nám" co u hraní rádi občas přemejšlíme zážitek a zužuje výběr her, co lze hrát... Musím ale uznat, že snad v Ubi ještě pár inteligentních lidí zůstalo, trailer pěknej, byť ne moc stealth a možná se asi na hru začínám těšit.
-
-
sam fisher je chudák co se snaží napodobovat solid snakea
-
-
Nejde ti to *1*
-
Hitman byl dobrej....
-
-
Už aby to vyšlo. Stealth ok, jen škoda jen, že tam nebudou vychytávky jako časové prolamování hesel zámků a pod. záležitosti, u kterých se člověk občas zapotil. Ale i tak, je se na co těšit.
-
2:13 podobnost s Ahmadinejadom ciste nahodna :)
-
Ta Freedom edition!!!
-
-
Je o nicem ze :D?(Zlodeji)
-