Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen tak pro upřesnění.
    Nejdříve se zaregistrujte sem: https://forum.survarium.com/en/
    Po úspěšném přihlášení vyplňte dotazník: https://forum.survarium.com/en/alpha_test_registration.php
    Pak už jen čekejte zda budete mít štěstí k výběru :)
  • calwin
    tak už len ostáva čakať :)
  • Krucis ty titulky jsou tak rychle :D
  • vypadá to famózně, fakt že jo, ale proč je to MMO ?
    • protoze IMO studio krachlo, a novej vydavatel chce, aby to bylo MMO. Nebo novej investor... a jelikož ta hra sama o sobě k nějaký online interakci primo svadi, zrejme si vyvojari rekli, že to vlatně velkej ustupek vydavateli/investorovi neni...

Zato rozhodnutí sem rád, protože to není o tom esi Stalker online nebo Stalker single, ale Stalker online nebo nic... beru todle všema 10ti...

A pokud se povede a hra vydělá, možná bude i singl v plný palbě
      • ...ale stejně je blbý, že studio co podle mě vydalo 3 supr hry, má takovýhle problémy... halt trh si žádá Volání Dutosti
  • Hanzik815
    Nejsem si moc jistý tím MMO modelem, ale ať mi bude říkat kdo chce co chce... tohle prostě bude skvělé "pokračování" Stalkera.

: )
    • přesně, malinko se obávám toho MMO, ale na druhou stranu, pokud to udelaj dobre...

Ja si už u starejch Stalkrů představoval, jaký by to bylo, kdyby se po zóně mohli pohybovat další hráči... do středu zóny by se dostali jen ti nejlepsi, s equipem, kerej bys treba musel pár měsíců dávat dohromady, upgradovat atd. + samozřejmě najít cestu, coz by samo o sobě bylo těžký.

Lidi by se přidávali k ruznejm frakcim, nekdo by byl s Vědcema, někdo s Banditama atd...

No a doufám, že to tvůrci viděj podobně... potom by to mohlo bejt lepsi, nez vseczhny predesli Stalkeřiny :) A to sou pro mě fakt supr dobrý hry, sem naně přímo úchylnej!! :)
  • Neříká se Stalkerovina, ale Stalkeřina.... čteno stejně jako psáno. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit