Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Tiscali možná, ale nemyslím si, že konkrétně redaktoři Games domlouvají reklamy.

    Jinak jsem vycházel z vlastní zkušenosti s webem. Provozovatel webu obvykle nedělá smlouvu s každým konkrétním podnikem, který by měl zájem o umístění reklamy. Člověk většinou domluví smlouvu s nějakým větším poskytovatelem reklam a ten pak přes skripty zprostředkovává různé reklamy (cílená reklama, atd.) .

    Samozřejmě je možné, že větší provozovatelé webů (jako Tiscali) jednají přímo s jednotlivými firmami. V těhle kruzích jsem se nepohyboval, takže nic nebudu vyvracet. Třeba reklama na Alzu je tu až podezřele často, LOL

  • Veskoslav

    A na to si přišel jak? Tiscali je samo zodpovědné za to, co sem pustí...

  • Derp_1337

    Měl jsi udělat screenshot reklamy a napsat redakci, ať to nahlásí. Předpokládám, že oni si sami nemůžou vybrat jakou reklamu tady reklamní agentury hodí, ale můžou reportovat reklamní agentuře otravné reklamy. Aspoň tak to chodí na většině webů.


    Ale máš pravdu, reklama se zvukem je opravdu příliš.

  • J.V.Stalin

    To asi jo...

  • uher

    Pochybuju. Myslím že to máme spočítaný...

  • Tanatonaut

    Jelikož už nejsou diskuze ( vím, psalo do nich deset stejných lidí / trollů, ale i tak ) píšu sem. V roce 2020 nasadit na web zvukovou reklamu je už nepřípustné. Takže zapínám adblock. Což se mi na Games nechce dělat, protože reklamy=financování. A já tenhle systém podporuju. Ale to se fakt nedá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit