Přejít na výpis diskuzí
Staňte se prodlouženou rukou zla v novém RPG Tyranny od Obsidianu
11.11.2016 | Aleš Smutný
22 příspěvků
-
Tak jsem to dohrál. Kratší hra, ale je super. Bavila mě trochu víc než Pillars of Eternity, ale ve článku se píše, že jste poskokem zla a bla bla bla. Ale experimentálně jsem zkusil se dát na stranu dobra a porazit zlo, u kterého začínate a kupodivu to šlo, fakt jsem čuměl.
-
koukam vsichni pari jak zbesili, nikdo nic nepise
-
-
Prvně musím dohrát PoE s datadiskama, jinak bych musel dělat dřepy za nákup. ;)
-
nieje zatial co dodat, dostanem sa k tomu az cez vikend
-
-
Já to lehce rozehraju a pak asi možná počkám a zjístím si, jestli tam nejsou nějaké větší bugy. U PoE jsem po 40h začínal znova a ještě čekal na asi třetí patch.
-
-
to je inac dobra pripomienka, tiez som PoE asi 4x zacinal, kvoli patchom
-
-
-
-
Co všechno hra nabízí, kromě soubojů a dialogů? Nějaký propracovaný crafting, správu vlastního sídla a jeho obranu nebo něco podobného? Pokud jsem to v článku přehlédl, tak se omlouvám.
-
-
Jo je tam jakési vylepšování věží (Spires), co ti dají bonusy. Podobně jako PoE. Taky tam je určitá forma dobývání. Hlavní předností je dělani rozhodnutí, které ovlivňují dění ve hře.
-
-
Díky. Nerad bych rozehrával hru, kde je jedinou náplní střídání soubojů a rozhovorů.
-
-
souboju a dialogu je tam tolik, ze ikdyz tam jsou i ostatni veci, tak ti to porad bude pripadat jako stridani souboju a dialogu
-
-
Tyranny jsem ještě nehrál (a vlastně ani Pillars, jsa čerstvým otcem), ale vždycky jsem měl pocit, že v klasických rpg nad souboji a dialogy zdaleka, zdaleka převládá čekání na to, až družina někam dojde. (Střídané zoufáním nad tím, že zrovna glass canon obchází skálu / budovu / propast / jezero / cokoliv opačnou stranou a nevyhnutelně narazí na tlupu goblinů právě v okamžiku, kdy si toho všimnete...)
Na druhou stranu, vedle velkolepých (západních) "roleplayů" přelomu devadesátek a nového tisíciletí každá další hra tiše bledne závistí a sedí v koutě na hrachu. Ale jo, dialogy a souboje...
jsou nenahraditelné *3* -
-
Dialogy a souboje jako ve stolním RPG. Jinak ty šipky u kraje obrazovky jsou docela dobrá věc.
-
-
-
Jestli tě zajímá více před koupí, tak doporučuji pročíst blog https://blog.tyrannygame.com/. Jsou tam vysvětleny základní koncepty hry.
-
-
-
-
Graficka stylizace predevsim postav je pro me zklamanim. Dale protezovani hrani za partu mi vadi, jeliko jsem chtel hrat pouze s jednou postavou. Pribeh dobry, ale role me postavy v nem mi nesedi. Chtel jsem byt jen radovy vojak. Bohuzel to nejde, musite byt vudce. Rozvoj postavy mi prijde zjednoduseny (pravdepodobne zpusobeno rychlym vyvojem hry).
-
-
Řadový voják by měl menší vliv na svět kolem sebe. V podstatě by jen musel plnit příkazy Fatebindera nebo Archona.
-
ked chces hrat za jednu postavu, hraj Elder scrolls, Witcher, Dead Space, a milion dalsich arkad
Obsidian robi hry kde manazujes partie,, co je na tom nepochopitelne? -
-
Myslíš Alpha Protocol nebo New Vegas? Warpstone dělá s mozkem hrozný věci *3*
-
-
-
proč to neudelali 3d jako Diablo 3? aha nízkonakladova rychle hotová hra. tak když je to 2d a vyvíjeli to pár mesícu melo by se to logicky prodávat za poloviční cenu...
Jinak na hrách od obsidianu mi vadí grafomanie (tuny zbytečného textu). A to jsem fanoušek rpg. Hrál jsem fallout 2 i Morrowind a nepamatuju si že bych si pripadal že čtu knihu... *7* -
-
Si přečti všechny knížky ve Skyrimu a pak mluv něco o grafomanii. :D Právě v Obsidianu pracují ti nejlepší scénáristé z herní branže a ví jak se mají psát kvalitní dialogy. Ale tobě asi více vyhovuje styl ala Fallout 4. *6*
-
tak to nejsi fanoušek rpg
-
-
Však Bob je maximálně tak d*ment.
-
-