Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle hra nema zadny RPG element ,ze? Zadne skilly,urovne veci atd...
    • Ghost47
      Na skilly se tu nehraje (jen skill hráče *4*), lodě půjde samozřejmě různě upravovat a vylepšovat (což nutně neznamená, že bude existovat nějaká "nejlepší" konfigurace, všechno má své výhody i nevýhody).
      • Jack1947
        Mam byt tedy v klidu a P2W , se tedy dle toho co tu ctu konat snad nebude. *7*
        • Ghost47
          Nebude, chtějí podobný systém jako v Guild Wars - bez poplatků, placené z prodeje základní hry a pozdějších rozšíření, když mikrotransakce, tak na věci, co jsou spíš na ozdobu. Všechny lodě, zbraně a vybavení půjdou koupit za kredity.
          • Jack1947
            Diky za odpoved, ne ze bych to chtel hrat ale kdovi , takze to je plus. *3*
    • walltar
      Ne. Pokud jako RPG element nebereš vztahy s různýma frakcema.
  • Chris už ode mě neuvidí ani korunu. :-D
    • walltar
      Zbožné přání ...
      • Jack1947
        Nemusi mit od nej korunu , stacej jiny a tech jeste bude. *3*
  • Vie sa už, ako budú riešené planéty? Predpokladám, že voľné lietanie po celej planéte asi nehrozí :)
    • walltar
      Volné lítání po planetách je v plánu po launchi, do té doby budeš mít omezenou oblast kolem přistávací plochy a přistávání budou formou ingame animace z první osoby(autopilot).
  • Dag0
    Pořád tomu projektu nevěřím a nevím proč *13*
    • walltar
      Vypadá to moc sobře na to aby to byla pravda? *1*
      • Takovy projektu ktery vypadaly dobre tu totiz uz peknych par bylo ... a dost z nich znicehoz nic ... prestalo existovat. Dosly prachy a bylo ...
    • Moc penez? A ukazuji kazdy pokrok? Kazdou novinku? Maji plan, ktery celkem realizuji?
  • vypada to jak popelnice nebo jak kopa šrotu
    • Hele jen pro ujasnění. Je Aurora ten pekáč ve kterym začínáte v Privateer od Originu??
      • Z jiného univerza?? To bych neřekl. Celé jméno hry je Wing Commander : Privateer. Například i na WIKI (http://en.wikipedia.org/wiki/Wing_Commander:_Privateer) to tak píší. Netvrdím žeje WIKI modla a všechno co napíše je pravda, ale tohle se mi nějak nezdá.
        • walltar
          Mluvím o Star Citizenu ... star citizen má s Privateerem, Wing Commanderem a Freelancerem společného jen Chrise ... jinak je to jiné universum, protože Chris nevlastní práva na tyhle hry.
      • walltar
        Ne .. tohle je jiná hra z jiného univerza. Ale aurora je asi první loď se kterou bude každý hráč začínat.
    • Kazdy ma rozdilny vkus, nekomu se libi nekomu ne. Nekdo v tom vidi srot, nekdo v tom vidi nablejskanou karu, ktera je naprosto super.
      Ja osobne davam prednost modelu Origin, ale i aurora ma neco do sebe a to nepocitam i dalsi lode...
    • To je IMHO tak trochu účel, je to proste low-cost vesmírna lodička *4*
      • Nesouhlasím, myslím, že v plné hře zas tak levná nebude.
  • Khanemis
    To video na mě působí díky zvolené hudbě jako by bylo vystřižené z The Sims, celkem zajímavý pocit:D
  • Nevím. Zatím představují vše. Co mě zajímá je, jak opravdu budu moc vžít se do své lodě, tak, aby byla moje a ne jedna z tisíců. Za druhé, zda bude platit férový model, že um a taktika zvítězí nad těna, kteří mají superblaster zbraně, superdrahou loď,ale dokáží nabourat do astoreidu z 20 000 km.
    • Harry_Styles
      ta hra se tváří poměrně realisticky, takže předpokládám že ten kdo má lepší zbraně a loď vyhraje, jak už to tak bývá *4*
      • Mrkni se na par dalsich videi z teto hry a uvidis. Je tam videt treba Hornet http://www.youtube.com/watch?v=uN5qK78xY9Y. Hornet by mela byt mala stihacka, ale rychla a dobre manevrovatelna. Vetsinou ve vesmirnych bitvach prave zalezi na nekolika faktorech.

Rychlost, manevrovani, mnozstvi a sila zbrani a pripadne objem nakladu. A to vse si musis spravne sam vyvazit podle toho, co chces delat. At uz ochranu velke prepravni lode. Nebo utok na bitevni kriznik.

podivej se i na nejake filmy, kde se delaji vesmirne bitvy, zpravidla skill a mensi stihacky jsou dulezite i proti boji velkych krizniku, nebo naopak, aby kryli pomalejsi ale tezce nalozene bombardery. A podle modifikaci, ktere jdou postupne delat na dane lodi je patrne, ze tohle vsechno tam klidne muze byt. Osobne se na tuto hru tesim.
      • walltar
        Bude platit to, že lepší pilot výzězí ... lepší zbraně nejsou jen lepší, mají i nevýhody. Hráčův skill by měl hrát hlavní roli v tom kdo vyhraje. Ono je sice pěkné, když má člověk super vybavení, ale pokud ten druhý využívá loď naplno, vypíná na některé manévry fly by wire systém a prostě se celou dobu drží za tebou tak si těch lepších zbraní neužiješ.

V FPS sou taky hráči, kterí jsou schopní vyhrávat i s těma nejhoršíma zbraněma ...
  • Dobre vediet ze tych 20 mega ide na marketing. Akym sposobom pomohlo toto videko hre k dosiahnutiu finalneho stavu ? Clovek co to animoval sa musel zaplatit, clovek co to daboval sa musel zaplatit. Vyhodene peniaze do kanala.

Tato hra nepotrebuje prezentacne videa, ale aby vysla vobec.
    • Jinak, tohle jsou hotove modely, to ze si to v nejakem programku natoci a ukazi jednotlive skiny a prvky, ktere jen vymenuji neni az tak narocne. A namluveni neni tez problem, pokud s nim pocitaji v cele hre nebo alespon v nekterych pasazich. Naopak, jen at pokracuji.
      Tahle hra se kazdopadne sama neprodava.. jde o zpusob jakym davaji jednotlive kousky na trh, at uz patche, vylepseni, nove lode nebo i takovehle ukazy.
    • Nič tak hlúpeho som dnes ešte nečítal, vážne divný troll...
    • walltar
      No tak finální hra výjde tak 2015 ... a to že nepotřebuje videa a marketing je blbost. Jo nepotřebují large scale marketing jako ostatní AAA hry, ale tahle akce od Citizen conu už přinesla hře milion dolarů ... Každá akce ke kterým patří i to video přinese 0,5-1M USD což je určitě víc než to video stojí.

Taky by sme mohli říct, že nepotřebujem lodě, které stojí 30-100K USD, že nám stačí low poly modely, a že nepotřebujeme světově proslulé návrháře, kteří to taky nedělají zadarmo ... ale to už by potom nebyl Star Citizen.

Ta hra právě potřebuje prezentace a videa ... protže prezentace a videa přináší peníze. Navíc sme tak rok a půl od vydání, takže je potřeba něčím upoutat lidi.
    • tahle hra potrebuje nalakat a motivovat "investory".. proto tohle video
  • Rád bych se zeptal zda-li nema nekdo ozkouseno.... Jak je to s tim upgradem Aurory LN. Jako original backer vlastnim Auroru MR s LTI (lifetime insurance - pojisteni). Za cenu 10dolaru ziskavam upgrage na Auroru LN i s LTI nebo o nej prijdu???
    • walltar
      lti ti zůstane
      • diky za odpoved
      • strabo
        Jak to vlastně bude dál s pojištěním, bude se dát kupovat za herní i neherní měnu?
        • walltar
          pojištění lodí, pokud nemáš LTI (což je pojištění trupu, jen se nemusí platit), koupíš za herní měnu funguje jak pojistka auta ... 1x za nějaký čas zaplatíš malou částku a máš pojištěno.

Potom taky bude pojištění vybavení a nákladu (to není zahrnuto v LTI), to ale nefunguje všude a bude stát různě podle toho na jak nebezpečné systémy se vztahuje.
          • Lukyz
            Můžete mi prosím někdo vysvětlit princip / funkci toho pojištění? To je jako havarijní pojištění na loď? *1* Resp. když ho budu mít tak mi poškození lodi platí "pojišťovna" a pokud ne tak opravy cvakám za svoje ingame / reálný peníze?
            • walltar
              Nedostaneš nic ... pokud přídeš o loď a nemáš jinou v hangáru tak si odkázaný na práci jako posádka u lidí na jejich lodích, nebo můžeš dělat mise, které ti dají loď (pri tu jednu misi), než si našetříš na novou.
            • Tve ... vysvetlovat neco co bude fungovat za 2 roky ... ;D

Je to easy, predpokladam, ze pokud nebudes mit lod pojistenou, tak o ni jednoduse prijdes a dostanes (dost pravdepodobne) nejakou zakladni pidikocabku.
            • walltar
              Opravy vždycky platíš sám ... pojištění je v tom, že když máš loď pojištěnou a zničí ti ji tak dostaneš nový model lodi, který si měl (300i, 315p, 325a) i s tím základním vybavením. Pokud loď pojištěnou nemáš, tak o ni příjdeš a musíš si koupit novou (za peníze ze hry budou dostupné všechny lodě)
            • Harry_Styles
              ovšem jen pokud dodržíš pravidla vesmírného provozu a přizpůsobíš let stavu planetárního systému, jinak ti Vesmírná pojišťovna nic nedá
  • Lawliet
    Přátelé, když tu tak čtu o realitě toho či onoho. Viděl z vás někdo film Gravity? *2* Vřele doporučuji na velkém plátně s 3D brýlemi.
    • Zatim sem nevidel, ale mam v planu si na to ve 3D zajit. Je velkej rozdil mezi imaxem a normalnim kinem? (na filmy ve 3D normalne nechodim).
      Jinak pokud muzu doporucit vesmirny sci-fi, tak zkuste Europa Report.
      • Lawliet
        Díky za tip. Kouknu na to. Co se ceny týče já jsem vyplázl 400 za 2 lístky i v normálním kině. Co se kvality normálního kina týče (Cinecity v Praze) bylo mi špatně i z tohoto 3D, také normálně na 3D nechodím, ale v případě tohoto filmu to mohu zpětně doporučit. Nevím, jestli by mě film jinak tolik zaujal. Na konci jsem vážně ničeho nelitoval plný zajímavých pocitů. Přeji příjemnou zábavu :)
        • Jack1947
          Ja jen predhazuji, co jsem slysel sam kino navstevuji jen opravdu zridkakdy. 3D "skoro" vubec.
      • Jack1947
        Jo no, vyplaznes 2x tolik za listek, za ten zazitek to ale stoji *3* .
      • kostejnesmrtelny
        Neskutečnej - hlavně co se týče světlosti obrazu a pak samozřejmě to monstrózní plátno dělá taky svý. Zrovna nedávno po Pacific Rim (v Cinestaru) jsem se zapřisáhl, že už se nestane, abych šel na 3D do normálního kina.
      • MrSanta
        Mezi IMAXem a 3D v normálním kině je rozdíl jako kráwa.
    • Viktor_H
      Audiovizuální orgie! Výbornej minimalistickej film...
      • MrSanta
        Jojo, žůžo. Absolvoval jsem to jako mou vůbec první návštěvu IMAXu a nádhera. 3D nemám rád (bo musím mít dvoje brýle a to je jak koukat periskopem), ale tady to bylo velmi dobré.
        A Sandra taky nebyla špatná *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit