Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kolik to bude stat ;))) ? 5000 dolacu ? *15*
    • walltar
      To je ingame zařízení.... vlastně menu, které tě nevytáhne ven ze hry.
      • wini
        Jen se bojim, aby do toho zařízení nebyly extra funkce,které jde zakoupit jen za reálné peníze...
        • walltar
          V SC be neměli být věci, které jdou koupit jen za reálné peníze. Nic funkčního.

Všechno by mělo jít koupit ve hře za herní měnu.
          • wenceslaus
            Ma jednu stranu je to trochu škoda. Ne každej může "utopit" ve hře tolik času. Vůbec by mi nevadilo, kdyby se lodě dál mohli koupit za reálný (i když to neplánuju)
            • walltar
              Tak dají se koupit za reálný teď ... A pro lidi, kteří právě nemají tolik času bude ten nákup UEC. A za ně už si můžeš koupit co budeš chtít.
        • alien5
          Ne na to si videlas ve hre pokud uz to ovsem nebudes mit pri startu hry jako backeri..
        • ne
  • hlavne by mohli všechny lidske sily soustredit na to aby hlavni obsah hry fungoval tak jak ma cim driv - misto takovych ptakovin
    • wenceslaus
      Skvělý nápad, můžeš se tím řídit u té své hry! ... jo počkat... aha.
      • Az ti kuchar v hospe uvari srcky, tak se opovaz neco namitat a nesezrat to.
        • wenceslaus
          Myšlení není tvá silná stránka, co?
      • Takže člověk může kritizovat cizí hru jen pokud dělá na nějaké svoji?
        Hm, tak to je (nejen) redakce games.cz teda pěkně v háji...
        • Je rozdíl mezi konstruktivní kritikou a dementním kritizováním nečeho, o čem nemáš ani páru...

Tohle bys proste nenapsal, kdybys sledoval vyvoj (k cemu Chris poskytuje opravdu hodne zdroju). Navic mobiGlas neni naka novinka nahle vycucana z prstu a pridana do vyvoje, je to jedna z klicovych mechanik, o kterych vime jiz davno, ted jenom napsali dizajnersky clanek ve kterem nam ho priblizuji.
          • Tak tak, náš maxík zase mele blbosti.
        • wenceslaus
          Ne, to samozřejmě nemusí. Ale když už na to jdeš s takovým tónem a (ne)znalostma, tak si o to říkáš.
  • Hlavně bych už v Arena Commander rozdělil hráče podle lodí. Začíná to být docela masakr, když 325a bojuje s hornetem a člověk zemře na jeden zásah
    • Sithard
      Tak hlavne nefunguje armor lodi.. pouze stity ktery znici i trochu silnejsi vitr :D
    • walltar
      Tak 325a má proti hornetovi pořád celkem šanci... viděl sem pár videjí, kde pilot s 300i ničil jednoho horneta za druhým.

Ale když si představím někoho v Auroře proti super hornetu... *5*
      • wenceslaus
        Vyzkoušel jsem, nedoporučuju :-D

*Možná to byl "jen" Hornet, ale taky to bylo moje první spuštění areny.
  • Jack1947
    Jasně, chápu největší vesmírný spektákl si může dovolit mít vlastní augmentovanou realitu. *3*

Uvidíme s čím se vytasí dále... zatím to megalomansky vypadá. *4*
  • Podobná funkce jak omnitool z mass effect série ale rozhodně zajímavé.
    • walltar
      No v mass efektu nebyla omni tool funkční pokud vím... v SC to bude tvoje funkční rozhraní se hrou. Takže bych řekl, že to je celkem rozdílná funkce.
      • Nemyslel jsem ingame ale obecně v cutscenách měl podobnou funkci.
        • walltar
          JJ to jo.
  • alien5
    Informacni videa STAR CITIZEN ZDE : http://www.star-citizen.cz/forums/vb5/forum/star-citizen/obecn%C3%A1-diskuze/24628-informacni-videa-o-star-citizen
    Postupne budu pridavat dalsi asi zitra 3 cast o hangaru modulu.
    Jinak naprosto presne jsem trefil ze ta podlaha v hangarech bude rotacni parkovani lodi mezi primarnim a sekundarnima hangarama :))
  • maros.goc
    fantasticke!
  • Kedaro
    Myslím, že v redakci už jsou tak otupělý všemi těmi primitivními a lineárními koridory, že když někdo udělá opravdový next-gen, už si ani nedokážou představit, že hra bude dobrá. Doufám, že Star Citizen bude mít úspěch a velcí vydavatelé vystrčí hlavy z p.delí. Takových her by v roce 2015 mělo být mnohem víc.
  • Nepřeju tomu nic špatného, samotný koncept se mi líbí (i když mě tento typ her moc nezajímá), ale aby to nedopadlo jako Arma II ("otevřený svět", spousta možností a techniky, ale tolik chyb, že nebyli opravené ani při vydání trojky). Zkrátka, aby si vývojáři neukousli velké sousto a nedopadlo to tak, že hra bude mít neomezené možnosti, ale taky tolik bugů, které tu "neomezenost" budou limitovat.
  • fluffy
    Ja viem, ze cela hra je este v relativne rannej fazy vyvoja a nebudu to este minimalne 1-2 roky kym vyjde oficialne, ale predsa uz teraz musia tusit ake by boli rozumne doporucene poziadavky na PC zostavu,... takze IDEAS ANYONE?
    • walltar
      Nemusíš věřit... před koncem 2016 SC určitě nevýjde.

Bych řekl, že s požadavkama to bude problém... já už to hraju dneska se svým pár let starým PC. Otázka je ale... o kolik náročnější bude bitva s 50 loděma místo s 8 (po optimalizaci) a taky jak chceš hrát... CIG by chtělo mít ve hře 8K textury a ty už asi něco málo zaberou.

Ale myslím, že pokud bys dneska koupil High-end PC, tak při vydání (i když vydání SC, bude něco jako vydání minecraftu... každej už to bude v tý době rok hrát) nebudeš mít problém.

Ale je potřeba si uvědomit, že mluvíme o Robertsovi... on je, co se náročnosti her, celkem nenormální.
      • fluffy
        Dik za odpoved, to znie rozumne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit