Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen představuje mobiGlas, chytrý systém augmentované reality
2.2.2015 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Kolik to bude stat ;))) ? 5000 dolacu ? *15*
-
-
To je ingame zařízení.... vlastně menu, které tě nevytáhne ven ze hry.
-
-
Jen se bojim, aby do toho zařízení nebyly extra funkce,které jde zakoupit jen za reálné peníze...
-
-
V SC be neměli být věci, které jdou koupit jen za reálné peníze. Nic funkčního.
Všechno by mělo jít koupit ve hře za herní měnu. -
-
Ma jednu stranu je to trochu škoda. Ne každej může "utopit" ve hře tolik času. Vůbec by mi nevadilo, kdyby se lodě dál mohli koupit za reálný (i když to neplánuju)
-
-
Tak dají se koupit za reálný teď ... A pro lidi, kteří právě nemají tolik času bude ten nákup UEC. A za ně už si můžeš koupit co budeš chtít.
-
-
-
Ne na to si videlas ve hre pokud uz to ovsem nebudes mit pri startu hry jako backeri..
-
ne
-
-
-
-
hlavne by mohli všechny lidske sily soustredit na to aby hlavni obsah hry fungoval tak jak ma cim driv - misto takovych ptakovin
-
-
Skvělý nápad, můžeš se tím řídit u té své hry! ... jo počkat... aha.
-
-
Az ti kuchar v hospe uvari srcky, tak se opovaz neco namitat a nesezrat to.
-
-
Myšlení není tvá silná stránka, co?
-
-
Takže člověk může kritizovat cizí hru jen pokud dělá na nějaké svoji?
Hm, tak to je (nejen) redakce games.cz teda pěkně v háji... -
-
Je rozdíl mezi konstruktivní kritikou a dementním kritizováním nečeho, o čem nemáš ani páru...
Tohle bys proste nenapsal, kdybys sledoval vyvoj (k cemu Chris poskytuje opravdu hodne zdroju). Navic mobiGlas neni naka novinka nahle vycucana z prstu a pridana do vyvoje, je to jedna z klicovych mechanik, o kterych vime jiz davno, ted jenom napsali dizajnersky clanek ve kterem nam ho priblizuji. -
-
Tak tak, náš maxík zase mele blbosti.
-
-
Ne, to samozřejmě nemusí. Ale když už na to jdeš s takovým tónem a (ne)znalostma, tak si o to říkáš.
-
-
-
-
Hlavně bych už v Arena Commander rozdělil hráče podle lodí. Začíná to být docela masakr, když 325a bojuje s hornetem a člověk zemře na jeden zásah
-
-
Tak hlavne nefunguje armor lodi.. pouze stity ktery znici i trochu silnejsi vitr :D
-
Tak 325a má proti hornetovi pořád celkem šanci... viděl sem pár videjí, kde pilot s 300i ničil jednoho horneta za druhým.
Ale když si představím někoho v Auroře proti super hornetu... *5* -
-
Vyzkoušel jsem, nedoporučuju :-D
*Možná to byl "jen" Hornet, ale taky to bylo moje první spuštění areny.
-
-
-
Jasně, chápu největší vesmírný spektákl si může dovolit mít vlastní augmentovanou realitu. *3*
Uvidíme s čím se vytasí dále... zatím to megalomansky vypadá. *4* -
Podobná funkce jak omnitool z mass effect série ale rozhodně zajímavé.
-
-
No v mass efektu nebyla omni tool funkční pokud vím... v SC to bude tvoje funkční rozhraní se hrou. Takže bych řekl, že to je celkem rozdílná funkce.
-
-
Nemyslel jsem ingame ale obecně v cutscenách měl podobnou funkci.
-
-
JJ to jo.
-
-
-
-
Informacni videa STAR CITIZEN ZDE : http://www.star-citizen.cz/forums/vb5/forum/star-citizen/obecn%C3%A1-diskuze/24628-informacni-videa-o-star-citizen
Postupne budu pridavat dalsi asi zitra 3 cast o hangaru modulu.
Jinak naprosto presne jsem trefil ze ta podlaha v hangarech bude rotacni parkovani lodi mezi primarnim a sekundarnima hangarama :)) -
fantasticke!
-
Myslím, že v redakci už jsou tak otupělý všemi těmi primitivními a lineárními koridory, že když někdo udělá opravdový next-gen, už si ani nedokážou představit, že hra bude dobrá. Doufám, že Star Citizen bude mít úspěch a velcí vydavatelé vystrčí hlavy z p.delí. Takových her by v roce 2015 mělo být mnohem víc.
-
Nepřeju tomu nic špatného, samotný koncept se mi líbí (i když mě tento typ her moc nezajímá), ale aby to nedopadlo jako Arma II ("otevřený svět", spousta možností a techniky, ale tolik chyb, že nebyli opravené ani při vydání trojky). Zkrátka, aby si vývojáři neukousli velké sousto a nedopadlo to tak, že hra bude mít neomezené možnosti, ale taky tolik bugů, které tu "neomezenost" budou limitovat.
-
Ja viem, ze cela hra je este v relativne rannej fazy vyvoja a nebudu to este minimalne 1-2 roky kym vyjde oficialne, ale predsa uz teraz musia tusit ake by boli rozumne doporucene poziadavky na PC zostavu,... takze IDEAS ANYONE?
-
-
Nemusíš věřit... před koncem 2016 SC určitě nevýjde.
Bych řekl, že s požadavkama to bude problém... já už to hraju dneska se svým pár let starým PC. Otázka je ale... o kolik náročnější bude bitva s 50 loděma místo s 8 (po optimalizaci) a taky jak chceš hrát... CIG by chtělo mít ve hře 8K textury a ty už asi něco málo zaberou.
Ale myslím, že pokud bys dneska koupil High-end PC, tak při vydání (i když vydání SC, bude něco jako vydání minecraftu... každej už to bude v tý době rok hrát) nebudeš mít problém.
Ale je potřeba si uvědomit, že mluvíme o Robertsovi... on je, co se náročnosti her, celkem nenormální. -
-
Dik za odpoved, to znie rozumne...
-
-