Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen představuje mobiGlas, chytrý systém augmentované reality
2.2.2015 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Přemýšlím, jestli jsem takový blbec, že jsem až u čtvrtého odstavce pochopil, že se nejedná o skutečné zařízení, ale o fiktivní zařízení ve hře. Ach jo, ty chaotické články o Aleše...
-
-
aj ja som blbec :D
-
A přitom je to celkem jasně napsaný hned v úvodu.
-
-
"který se zevrubně věnuje hernímu zařízení mobiGlas"
Tady jsem byl přesvědčen, že pojem "herní zařízení" představuje něco fyzického, co se připojuje k PC.
"MobiGlas je příběhově zařízení"
Tady jsem začínal tušit, že by se asi mohlo jednat o něco ve hře.
"které máte na ruce a které buď vysílá obraz skrze projektor na sobě a nebo rovnou vysílá agumentovanou realitu do sítnic vaší postavy"
Tady jsem byl úplně zmatený.
A až později jsem pochopil úplně. -
-
To vypada ze jsi autorovi clanku skocil na spek!
-
-
-
-
star citizen = p2w sr4cka
-
-
Musíš byť veľmi frustrovaný, želám skoré uzdravenie
-
-
škoda reagovat na tyhle trapný děcka...
-
-
-
No jako az tahle hra bude venku, tak to poridim snad jenom proto abych videl jak to vsechno funguje *1*
-
...tohle by se mně zamlouvalo do normálního života (nejlépe do kontaktních čoček).
Někdy, když jdu městem a je hodně lidí, tak si představuju, že hraju asteroidy, akorát že bez toho střílení.. *2* -
"MobiGlas půjde i poškodit a toto poškození se bude odvozovat od poškození, které utrpí loket levé ruky."
Někdo si tu dal předsevzetí, že použije 3x slovo poškodit v jedné větě a jako malý bonus k tomu na začátku věty následující. -
Pokud někoho zajímá, první koncept mobiGlas v pohybu ... tak je ukázaný ve 14:55 tohohle videa.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&x-yt-cl=84838260&v=U2GmLvwtnCk&x-yt-ts=1422327029#t=899
A v 28:22 ... vizualizace průletu Jump Pointem
https://www.youtube.com/watch?v=U2GmLvwtnCk&x-yt-ts=1422327029&x-yt-cl=84838260&feature=player_detailpage#t=1702
A výtah infa z toho videa: http://www.star-citizen.cz/pu-townhall-cast-prvni/ ... Ještě jsou na stránce další 3 takové výtahy z 4h dlouhé prezentace. -
-
To zní všechno v tom videu tak úžasně, jestli jim to vyjde všechno podle plánů byť jen z 80%, tak to bude úplná vesmírná nirvána :) Jsem fakt zvědavý jaké to bude, až budou finišovat, tak jako tak netrpělivě čekám na další a další updaty a moduly. Koukám taky asi fakt bude třeba ten příští rok rázněji překuchat železo. Ono i kdyby to nedopadlo úplně podle všech těch současných plánů, tak to bude stát za to si to užít s tím Oculusem (snad už v 1440p třeba) pěkně na plné detaily! Čichám podobné opojení, jako jsem měl třeba při vydání Monster3D karty a spuštění Quake2 :)
-
..v 21:45 minutě zmiňuje "vrstvení oblečení" (Warhorse Tech) *1*
-
-
Tohle je docela zajimavy fakt a docela pekne to vykresluje jak spolu nezavisle tymy spolupracuji. Warhorse a StarCitizen sdili technologii a StarCitizen s Eternal Crusade dela to same. Ze by podvlikacky pro Space Marines? :D
-
-
Není nad to, když na hře dělají nadšenci, kteří to dělají více pro splnění svého snu udělat takovou a takovou hru. Zisk je třeba samozřejmě taky, ale není to hlavní tahoun celého projektu. Myslím, že je tam více toho nadšení a proč by si mezi sebou nevypomohli, když to oběma firmám přinese jen užitek.
Super by pak byla fotka, kde dan paří Star Citizen s uhranutým výrazem a Chris dělá to samé při hraní KD: Deliverance :) -
No tak co vím, tak ono ani nejde o sdílení technologií. BHVR pracuje pro CIG, jako outsource společnost a pracuje například na planetside lokacích a nebo na tomhle mobiGlas o kterém se píše v tomhle článku.
Ale pravděpodobně ty znalosti, které získají v jednom projetu použijou i do toho druhého.
-
-
-