Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč tam v pozadí dýchá Vader? :)
    • alien5
      Protoze to je komplexni simulator vcetne pilota :)
      Info na tento tyden, plus fix loading mrznuti a instalaci Areny na zkusebni dobu zdarma.. do 15.3.2015

http://youtu.be/dF7FVul5Y4E
  • walltar
    Tak tento pátek by měla být akce Fly Free Week: All AC-Ready Ships ... což znamená že každý backer (s přístupuem do AC) si bude moct zalítat se vším co je v AC. Pokud nebude žádný problém, tak 1.1 bude v úterý, tím pádem je to super příležitost si vyzkoušet nový damage model u Gladia.
    • Tip dobrý, akorát jsem se po stažení 20GB dostal po spuštění do loading obrazovky a dál už ani ťuk.. Po pár pokusech uninstall...

A to nemluvím o tom, že po stažení Launcheru jsem k souboru musel ručně připsat .exe, jinak to nešlo spustit (instalační soubor se stáhnul bez koncovky) *7*
      • alien5
        spust spravce uloh jdi na Sluzby/zase na sluzby a najdi SLUZBA BFE a dej restart pravym tlacitkem pak to pojede ok.
        Jinak muj youtube kanal info a novinky nepravidelne ok a amatersky ... dejte si odebirani pro rychle info.. https://www.youtube.com/channel/UCV18DibpcRyeM4sZd8FtW1w
        • nejvíc se mi líbilo video se syslákama haha *4*
          • Jo syslikove to je nase mistni evropska rarita jsou ochoceni zerou z ruky a uz nam i lezou po nohach. Krasny zviratka ;))
        • vyzkouším, díky..
          • alien5
            V pohode je to Crysis enginem nekomu to dela nekomu ne, me treba porad uz od zacatku a tohle pomuze pokazde. Je to nejaka sitova sluzba.. na loadingu to vzdy zustalo viset.. Good flight :)
      • walltar
        Jo, jo, pořád je to dost alpha. Většinou po každém patchi toho půlka nejede. Ale co rozjeli PTU, je to trochu lepší.
  • ...............a, Co to žeree?
    • Vlastne, maju vobec niekde uvedene min. poziadavky pre Oculus?
      • Hra je ve vyvoji, Oculus je ve vyvoji, jak by mohli... Ale obecne vzato, vzhledem na ocekavanou narocnost jak SC tak mnozstvi fps pro VR, bude pro seriozni hrani potreba to nejsilnejsi, co se bude dat sehnat :)
        • Ještě když jsem měl OR doma, zapátral jsem na foru a našel způsob jak to alespoň rozjet. Dalo mi to pár desítek minut štrachání po cfg souborech, ale ten pohled stál za to. Poprvé v životě jsem čučel do vesmíru a nemohl jsem se nabažit. Na hraní to sice nebylo, ale zírat bych dokázal dlouho. *4*
  • nebojte se, slyšel jsem že na přespříští generaci konzolí má vyjít i konzolová verze pod názvem "Star Peasants" *1*
  • to bude fail mezigalaktický..
    • alien5
      Demence jako vzdy co jineho cekat od nerda :))
      • přivítej svatou pravdu a přestaň žít ve snu, že to není jen podvod na lidi, až to (ne)vyjde bude šok o to menší.Držím palce ať procitneš.
        • alien5
          Vis kdyz vidim jak na tom ty lidi tezce drou a pak nekdo prijde takovej vymatlanec jako ty plkne neco takoveho tak bych ti nejradeji piiip..
          • jde vidět, že svatou pravdu nechceš přijmout, místo toho jsi agresivní a vulgární. Já se ti snažím pomoct. Ne! Všem se snažím pomoc, aby přestlali podporovat tyhle novodobé zloděje a raději svůj čas a peníze věnovali něčemu prospěšnějšímu.
            • Rikam, pojd si pokecat v realu, s nim jsi chtel, co tak semnou? Kde se domluvime na detailech?
              • alien5

Reakce na příspěvek:

email jsem uvedl napis ok. cusik :)
            • 37 let a začínáš větu s "lol". Tohle bude na dlouho. Připrav se na dlouhá sezení..
              • alien5

Reakce na příspěvek:

Vis chlapce s tebou nebudu stracet cas protoze jsi blazen ktery neduveruje nicemu nikomu. Prijd na nasi boleslavskou hvezdarnu v patek od 19.00 u hlavniho vchodu cus koncim debatu.. email mas.
            • a ty jsi kdo a proč nám narušuješ debatu? Snažím se tady kolegovi vysvětlit jeho závažný problém.
            • Tož, tak kde se domluvíme?
            • žádné tsko nemám, pokud se chceš někomu otevřít a vysvětlit, proč dobrovolně podporuješ zloděje lepší bude osobní setkání. Tohle je lepší zachytiti hned v začátku, pak budeš podporovat další projekty na KS a další, další a další a skončíš bez peněz pod mostem. STOP zlodějům z KS!!!
              • alien5

Reakce na příspěvek:

lol do astronomie jsem vrazil 150 000 a tady do hry kterou dela zkuseny matador herniho a filmoveho prumyslu 1100 kc. Za zradlo dam mesicne 5000 a ty mi tady rikas ze podporuji zlodeje ? lol muj email alien5@seznam.cz pisni :) takovej pripad si zada dokumentaci kolik ti je ? me 37 let :) hraji od 13 let :) Mlada Boleslav.
            • alien5
              Pomoct mi v cem ? normalne jsi blazen.. posli mi Tsko pokecame tohle neni normalni lol
        • alien5
          Hele ty jsi blazen vid ty nevidis nemas oci nevidis co vse udelali ? omg projed si youtube kanal vyvojaru podivej se jake maji studia teamy atd... lol kolik ti je ? 6 ?
  • Blue.Shark
    Na každý update koukám s hubou otevřenou dokořán. Perfektní práce.
  • super tak za ty miliony a pul roku prace pridali nejakou rozmazlou texturu (jakože poškození *1* ) zajimalo kdy tímhle tempem dodelají zbytek hry
    • někdo se podiva jen na 5s videa a pak ze sebe udela vola kralovskeho
      • nenech se osalit, to je max - jeden z nejkvalitnejsich trollu na games
        • napsáno Maxem? :-D
  • Jsem zvědav, doufám, že se brzy dočkám opravení ovládání na myši, lagy a FPS modulu. Jinak hra vypadá dobře a model poškození posune hru zase o kus dále.
    • walltar
      FPS modul na konci tohohle měsíce. Na ovládání se pracuje pořád a brzo třeba půjde vypnout ESP, které dělá dost lidem s myší problémy (myslím, s FPS modulem).
  • Jen aby se SC neutopil v malo oodstatnych detailech ... zrovna toto mi prijde prehnane propracovany s minimalnim vlivem na celkovou hratelnost.
    • walltar
      Tam hlavní věc u tohohle systému je, že ten systém co měli doteď zabíral šíleně moc místa. Každá loď musela mít 5 nebo 6 modelů pro každou část a každý ten model musel někdo ručně vytvořit.

Takže vlastně ten nový systém je mnohem lepší... šetří místo na disku, designérům šetří práci a tak se můžou věnovat vytváření nových lodí, místo toho, aby dělali modely poškození.
      • A kdyby tam model poskozeni nebyl aspon pro zacatek vubec, stalo by se leda prd a nezabiralo by to nic ... Zatim vzdycky kdyz ctu neco o SC, tak se clanek zaobira nepodstatnyma kravovinama, ale hra kde nic tu nic.

Kdyz se podivam jen na steam, tak tam najdu v posledni dobe aspon 10+ ruznych vesmirnych games, s o rad nebo dva mensim rozpoctem, zato plne funkcnich. Mozna neslibujou modry z nebe, mozna v nich nejde cestovat mezi galaxiema, ale porad je to fungujici hra.

A pokud hra zaklada poskozeni na nejakych %, je uplne jedno jak to zobrazi nebo nezobrazi, klidne to muze bejt teplomer nad lodi, protoze to je stejne kravina.
        • Já bych si třeba takovou hru bez damage modelu nekoupil. Jak by tak úžasná hra mohla být bez damage modelu... to nejde. *3*
          • ;) neni nad to kdyz se clovek projevi ve diskizi ze? ;)
        • alien5
          No problem je ze informacni tok je velky, takze kazdy mesic je o necem info, takze pak se zda ze jsou porad jen nejake prkotiny, jenze pise se jen o lodich a arene z 90 procent a pouze 10 procent o ostatnim a tech zbylych 10 procent je 75 procent cele hry ktera se vyviji nezavisle a ze ktere neukazuji skoro nic.
          Takze vznika mylny dojem ,,, tod vse. Kdyby jsi sledoval muj youtube kanal tak to vis :))
          Ale ty tady trolujes porad takze neni co resit.
          Dalsi vec videl jsem take tuny her novych ale vsechny jsou ve vyvoji jako SC. ALE SC je 5 her v jedne : TZN : 320 lidi deleno 5 = 64 lidi na jednu hru a vyvoj bude trvat 3.5 roku plus minus, takze normalni vyvojovy cas :)
          64 lidi neni 64 programatoru, tech je tak 40-45 pomerne, pak jsou hudebni skladatele, conceptartisti, designeri, producenti, animatori, cela studia MOCAP, zvukove , studio atd atd...
  • please dont fail, please dont fail...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit