Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen předvádí nový model poškození lodí
9.3.2015 | Aleš Smutný
87 příspěvků
-
Protoze to je komplexni simulator vcetne pilota :)
Info na tento tyden, plus fix loading mrznuti a instalaci Areny na zkusebni dobu zdarma.. do 15.3.2015
http://youtu.be/dF7FVul5Y4E -
;) neni nad to kdyz se clovek projevi ve diskizi ze? ;)
-
Já bych si třeba takovou hru bez damage modelu nekoupil. Jak by tak úžasná hra mohla být bez damage modelu... to nejde. *3*
-
Jo tohle jsou základní znalosti. O antihmotě se učí na každý střední škole, ne?
-
Proč tam v pozadí dýchá Vader? :)
-
Jsi přišel si pomastit ego?
-
Žeby by trubkovitá loď jak roura od hajzlpapíru vypadala hloupě? *1*
-
No vzhledem k cenové politice nVidie má pravdu :D
-
Solidně přeháníš. A navíc nechápu proč to píšeš v eurech. Ty kompy kupuješ jen v této měně, jestli vůbec?
-
Jo syslikove to je nase mistni evropska rarita jsou ochoceni zerou z ruky a uz nam i lezou po nohach. Krasny zviratka ;))
-
nejvíc se mi líbilo video se syslákama haha *4*
-
Ještě když jsem měl OR doma, zapátral jsem na foru a našel způsob jak to alespoň rozjet. Dalo mi to pár desítek minut štrachání po cfg souborech, ale ten pohled stál za to. Poprvé v životě jsem čučel do vesmíru a nemohl jsem se nabažit. Na hraní to sice nebylo, ale zírat bych dokázal dlouho. *4*
-
V pohode je to Crysis enginem nekomu to dela nekomu ne, me treba porad uz od zacatku a tohle pomuze pokazde. Je to nejaka sitova sluzba.. na loadingu to vzdy zustalo viset.. Good flight :)
-
vyzkouším, díky..
-
spust spravce uloh jdi na Sluzby/zase na sluzby a najdi SLUZBA BFE a dej restart pravym tlacitkem pak to pojede ok.
Jinak muj youtube kanal info a novinky nepravidelne ok a amatersky ... dejte si odebirani pro rychle info.. https://www.youtube.com/channel/UCV18DibpcRyeM4sZd8FtW1w -
Jo, jo, pořád je to dost alpha. Většinou po každém patchi toho půlka nejede. Ale co rozjeli PTU, je to trochu lepší.
-
Tip dobrý, akorát jsem se po stažení 20GB dostal po spuštění do loading obrazovky a dál už ani ťuk.. Po pár pokusech uninstall...
A to nemluvím o tom, že po stažení Launcheru jsem k souboru musel ručně připsat .exe, jinak to nešlo spustit (instalační soubor se stáhnul bez koncovky) *7* -
Tak tento pátek by měla být akce Fly Free Week: All AC-Ready Ships ... což znamená že každý backer (s přístupuem do AC) si bude moct zalítat se vším co je v AC. Pokud nebude žádný problém, tak 1.1 bude v úterý, tím pádem je to super příležitost si vyzkoušet nový damage model u Gladia.
-
já se picnu
-
ono je to celkem jedno, kdyz AC je paradni i na minimalni detaily *3*