Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alien5
    http://www.ipp.cas.cz/Tokamak/cz
  • Hra je ve vyvoji, Oculus je ve vyvoji, jak by mohli... Ale obecne vzato, vzhledem na ocekavanou narocnost jak SC tak mnozstvi fps pro VR, bude pro seriozni hrani potreba to nejsilnejsi, co se bude dat sehnat :)
  • alien5
    Jo neco takoveho opacny atom vodiku antihmota deuterium atd.. moc povidani. Strucne malo antihmoty pro antihmotovy motor hodne energie :) + Jumpdrive motor pro skok cervi dirou :) chlapi studujte aspon tu wikipedii Ravenu :)
  • Jakou antihmotu, ja byl v tom, ze tankujeme vodik, nebo neco na baze vodiku?
  • alien5
    email jsem uvedl napis ok. cusik :)
  • Rikam, pojd si pokecat v realu, s nim jsi chtel, co tak semnou? Kde se domluvime na detailech?
  • alien5
    Vis chlapce s tebou nebudu stracet cas protoze jsi blazen ktery neduveruje nicemu nikomu. Prijd na nasi boleslavskou hvezdarnu v patek od 19.00 u hlavniho vchodu cus koncim debatu.. email mas.
  • 37 let a začínáš větu s "lol". Tohle bude na dlouho. Připrav se na dlouhá sezení..
  • a ty jsi kdo a proč nám narušuješ debatu? Snažím se tady kolegovi vysvětlit jeho závažný problém.
  • alien5
    lol do astronomie jsem vrazil 150 000 a tady do hry kterou dela zkuseny matador herniho a filmoveho prumyslu 1100 kc. Za zradlo dam mesicne 5000 a ty mi tady rikas ze podporuji zlodeje ? lol muj email alien5@seznam.cz pisni :) takovej pripad si zada dokumentaci kolik ti je ? me 37 let :) hraji od 13 let :) Mlada Boleslav.
  • Tož, tak kde se domluvíme?
  • žádné tsko nemám, pokud se chceš někomu otevřít a vysvětlit, proč dobrovolně podporuješ zloděje lepší bude osobní setkání. Tohle je lepší zachytiti hned v začátku, pak budeš podporovat další projekty na KS a další, další a další a skončíš bez peněz pod mostem. STOP zlodějům z KS!!!
  • alien5
    Pomoct mi v cem ? normalne jsi blazen.. posli mi Tsko pokecame tohle neni normalni lol
  • jde vidět, že svatou pravdu nechceš přijmout, místo toho jsi agresivní a vulgární. Já se ti snažím pomoct. Ne! Všem se snažím pomoc, aby přestlali podporovat tyhle novodobé zloděje a raději svůj čas a peníze věnovali něčemu prospěšnějšímu.
  • ze by ty lode litaly do atmosfery?.
  • Troubo, rika ti neco teziste? Ustrelenim kridla se zmeni teziste. Co myslis, co se stane, kdyz umistis trysku smerem na teziste a co kdyz bude smerovat mimo teziste?
    Proto treba to co predvedla Sandra v Gravitaci je blbost, nikdy by to s hasicim pristrojem nezvladla. Nekontrolovatelne by se roztocila.
  • alien5
    Vis kdyz vidim jak na tom ty lidi tezce drou a pak nekdo prijde takovej vymatlanec jako ty plkne neco takoveho tak bych ti nejradeji piiip..
  • alien5
    Hele ty jsi blazen vid ty nevidis nemas oci nevidis co vse udelali ? omg projed si youtube kanal vyvojaru podivej se jake maji studia teamy atd... lol kolik ti je ? 6 ?
  • alien5
    No problem je ze informacni tok je velky, takze kazdy mesic je o necem info, takze pak se zda ze jsou porad jen nejake prkotiny, jenze pise se jen o lodich a arene z 90 procent a pouze 10 procent o ostatnim a tech zbylych 10 procent je 75 procent cele hry ktera se vyviji nezavisle a ze ktere neukazuji skoro nic.
    Takze vznika mylny dojem ,,, tod vse. Kdyby jsi sledoval muj youtube kanal tak to vis :))
    Ale ty tady trolujes porad takze neni co resit.
    Dalsi vec videl jsem take tuny her novych ale vsechny jsou ve vyvoji jako SC. ALE SC je 5 her v jedne : TZN : 320 lidi deleno 5 = 64 lidi na jednu hru a vyvoj bude trvat 3.5 roku plus minus, takze normalni vyvojovy cas :)
    64 lidi neni 64 programatoru, tech je tak 40-45 pomerne, pak jsou hudebni skladatele, conceptartisti, designeri, producenti, animatori, cela studia MOCAP, zvukove , studio atd atd...
  • přivítej svatou pravdu a přestaň žít ve snu, že to není jen podvod na lidi, až to (ne)vyjde bude šok o to menší.Držím palce ať procitneš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit