Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani nevím, jestli měla tahle hra proti skvělému a zaběhnutému Star Trek Online nějakou šanci. Podle gameplay videí byla vcelku lehčí, se šancí přilákat širší publikum.
  • Veskoslav
    Gameforge? Ta firma, co pokurvila Aion na P2W a v takové podobě jaké je člověk musí zaplatit těch 240 za "GOLD balíček", aby ta hra byla vůbec hratelná? Nebo ta firma, co po třech letech nedokázala vyřešit lagování při válkách ve hře 4Story a přitom na ni vydělala miliony? Tahle firma? Ať chcípne v pekle.
    • Jak se aion proboha dostal pod gameforge? A co tam přidali premium zbraně? Škoda aionu
      • Veskoslav
        Nic premium. Klasický Aion (North Aion) funguje pořád a je pod NSoftem, to jenom asi v Ervropě je ten šílený paskvil. Vem si, že bez toho balíčku GOLD můžeš "rozebrat" zbraně či zbroje na kameny jenom 5krát za den, vylepšit můžeš taky tak omezeně atd. Nic premium nepřišlo, jenom spoplatnili každou sračku.
        • InfidelBro
          Mě to teda moc P2W nepřišlo.
  • Je to obrovská škoda, že to zrušili. Sledoval jsem vývoj té hry docela hodně a byl jsem z toho opravdu nadšený. Velkým plusem bylo, že na vývoji spolupracovali i manželé Okudovi, kteří se na tvorbě Star Treku podíleli mnoho let, a zřejmě právě díky nim i ta hra působila opravdu StarTrekově. Ale i na vývojářích bylo docela vidět, že si na tom dávají záležet.

Star Trek Online mě docela zklamal, mimo jiné například i tím, že si tam každý mohl upravit vzhled své lodě nebo své uniformy naprosto jak chtěl. Ono je sice pěkné, že každý tam může projevit svojí individualitu, ale ve výsledku to prostě nepůsobilo dobře. Vypadalo to, jako na maškarním bále a ne jako ve světě Treku.

Navíc si tyhle velké MMORPG hry vyžadují hodně času, takže bych řekl, že spousta lidí se na ST Infinite Space těšila i proto, že by si to mohli naplno užít, aniž by do toho museli investovat tak obrovské množství času, jako do MMORPG her.
  • pane redaktore nemužete dát do novinek tohle ?

http://doupe.zive.cz/doupecz/starship-corporation-vas-necha-navrhovat-a-stavet-vesmirne-lode/sr-1-sc-108-a-143944
    • ales.smutny
      Ale no tak, vždyť už jsem vám odpovídal pod článkem o Thiefovi, že ano :)
      • pardon
  • Nedivím se, že to nikdo nechtěl, oproti star trek online je to fail, ten gameplay co ukázali, byl hodně omezený, moc tam toho nebylo a na trhu už jedna takové hra byla a trojrozměrná a toto navíc bylo 2D jen jste klikali na dvě zbraně a lítali pořád ve stejné výšce
  • BLADIA-AMNESIA
    Dobře že se toho bigpoint nechopil. Je to jen prachy tahajicí firma kterou absolutně nezajímá spokojenost hráčů. Řeže si pod sebou vlastní větev (vím, o čem mluvím, nějaké jejich hry jsem hrál). Kdo neplatí, nechť u hry stráví několik stovek herních hodin, než se dotáhne na platiče, hrajícího třeba 1 hodinu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit