Přejít na výpis diskuzí
Star Trek Online update přinesl tvorbu misí a replay misí
13.12.2010 | Aleš Smutný
3 příspěvky
-
hral jsme to 3 mesice a ted nevim jeslti se ktomu vratim, sem fanda do startreku hlavne nove generace..neni to spatna hra ale ani dobra porad ji tam neco chybi...o holopalube se tam mluvi od doby kdy sem to zacal hrat *4*
-
-
Musim souhlasit, hral jsem to trochu dele, ale po te, co jsem za 4 mesice mel dve postavy na maximalnim levelu mne to prestalo bavit. Je to klasicka singleplayer hra s moznosti online, ale nestoji za ty penize. Navic to podle mne neni Star Trek. Letat ve 25. stoleti a potkavat lode z ery Kirka a ted nove i z doby Archera mi prijde ujete. Navic ta premisa, ze je Federace ve valce uplne s kazdym je hodne ujeta. A konecne u souboju jsem ocekaval neco jako Bridge Commander, kde by zalezelo na zkusenostech posadky a vybaveni lodi a ne na tom, kdo dokaze rychleji mackat mezernik...
-
Tiez som hral STO 3 mesiace, ale teraz sa tam hodlam vratit. I ked pocit, ze tomu nieco chyba stale pretrvava :) Celkom ma potesili s "weekly episodes", a prvu seriu som este stihol celu. Dalej mi uz bohuzial vyprsalo predplatne :) Teraz sa tam hodlam na par mesiacov zase vratit. A uvidi sa... Avsak este romyslam ci nepockat na nejaky ten "free weekend" aky bol pri prilezitosti spustenia prvej aj druhej "season".
-