Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    • Musim souhlasit, hral jsem to trochu dele, ale po te, co jsem za 4 mesice mel dve postavy na maximalnim levelu mne to prestalo bavit. Je to klasicka singleplayer hra s moznosti online, ale nestoji za ty penize. Navic to podle mne neni Star Trek. Letat ve 25. stoleti a potkavat lode z ery Kirka a ted nove i z doby Archera mi prijde ujete. Navic ta premisa, ze je Federace ve valce uplne s kazdym je hodne ujeta. A konecne u souboju jsem ocekaval neco jako Bridge Commander, kde by zalezelo na zkusenostech posadky a vybaveni lodi a ne na tom, kdo dokaze rychleji mackat mezernik...
    • Tiez som hral STO 3 mesiace, ale teraz sa tam hodlam vratit. I ked pocit, ze tomu nieco chyba stale pretrvava :) Celkom ma potesili s "weekly episodes", a prvu seriu som este stihol celu. Dalej mi uz bohuzial vyprsalo predplatne :) Teraz sa tam hodlam na par mesiacov zase vratit. A uvidi sa... Avsak este romyslam ci nepockat na nejaky ten "free weekend" aky bol pri prilezitosti spustenia prvej aj druhej "season".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit