Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Kdyby to mělo příběh kvalitní jako Force Unleashed a gameplay stylu Uncharted nebo GeoW tak bych se vůbec nezlobil :)
  • Ronox
    Na E3 ten gameplay byl na PC s xboxovým ovladačem. Takže to vypadá na jednotný vydání s tím, že PC verze bude prim.
  • Tak si rozklikni odkaz Star Wars 1313 a uvidíš že je to na PC, Xbox 360 a PS3. A hlavně velice napoví ten skvělej gameplay, který vidíme primárně ( ne-li pouze ) na konzolích. Doufám, že se pletu ( ale pochybuji ), čas ukáže.
  • Ty hledáš "logiku" ve hře ? *15*
  • Kronoss1
    Hele, to ani nevím, že je to primárně na konzole. Chtěl bych tuhle grafiku vidět na Xboxu - *8*
  • Kronoss1
    Já jsem na tu hru taky dost zvědavý. Jestli bude dobrý a dlouhý příběh a stejně kvalitní grafické zpracování s "rozumnými" HW nároky, tak do toho půjdu. Jen se bojím, že to bude CoD ze světa Star Wars s hezčí grafikou pro majitele slušných PC a pro majitele high - end PC s grafikou ukázanou ve videích. Doufám, že to bude ta první možnost a ne ta druhá. Necháme se překvapit, zatím to vypadá velice pěkně.
  • Trailery ala Call of Duty + opět ( jaký to šok ) primárně určeno na konzole. Majitelé PC se dočkají krásného konzolového portu. Jojo musíme si holt zvykat a bude hůř... *6* *16*
  • Ten trailer je novej.
  • Na tuto hru jsem celkem zvědavej...ALE....tyto videa jsou staré už několik měsíců...i zde na tiscali už byly ukázány...
  • Nie je to engine ME ? :D
  • Zatim se těším,ta práce ILM je tam vidět *4*
  • Druhé gameplay video - proč ti dva chlapící spadli na zem při explozi, když s nimi zásah blasterem vůbec nehne (jen zčervená obraz)?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit