Přejít na výpis diskuzí
Star Wars 1313 se připomíná dvěma videi
15.8.2012 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Já jsem na tu hru taky dost zvědavý. Jestli bude dobrý a dlouhý příběh a stejně kvalitní grafické zpracování s "rozumnými" HW nároky, tak do toho půjdu. Jen se bojím, že to bude CoD ze světa Star Wars s hezčí grafikou pro majitele slušných PC a pro majitele high - end PC s grafikou ukázanou ve videích. Doufám, že to bude ta první možnost a ne ta druhá. Necháme se překvapit, zatím to vypadá velice pěkně.
-
-
Kdyby to mělo příběh kvalitní jako Force Unleashed a gameplay stylu Uncharted nebo GeoW tak bych se vůbec nezlobil :)
-
-
Trailery ala Call of Duty + opět ( jaký to šok ) primárně určeno na konzole. Majitelé PC se dočkají krásného konzolového portu. Jojo musíme si holt zvykat a bude hůř... *6* *16*
-
-
Na E3 ten gameplay byl na PC s xboxovým ovladačem. Takže to vypadá na jednotný vydání s tím, že PC verze bude prim.
-
-
S konzolovým gameplayem. Cover system, autoheal... nemá cenu pokračovat. *6*
-
-
Cover system je dobrá věc.
-
-
V Red Orchestra 2 jo.
-
-
Autoheal je jak pro blbečky... starý dobrý lékárničky *13*
-
-
Lékárničky i autoheal o ničem, zlatej systém z Army *15*
-
-
Nebo systém diabla hardcore...
-
-
Přesně tak. *3*
-
-
Bohužel tohle neovlivníš. Jestli nejsi schopný se adaptovat, tak přestaň sledovat nové hry nebo věř pouze v český sny na kickstarteru.
-
-
Tohle není adaptace, ale smíření se s něčím, s čím nesouhlasím.
-
-
-
-
Hele, to ani nevím, že je to primárně na konzole. Chtěl bych tuhle grafiku vidět na Xboxu - *8*
-
-
Tak si rozklikni odkaz Star Wars 1313 a uvidíš že je to na PC, Xbox 360 a PS3. A hlavně velice napoví ten skvělej gameplay, který vidíme primárně ( ne-li pouze ) na konzolích. Doufám, že se pletu ( ale pochybuji ), čas ukáže.
-
-
Vtipné je, že se tohle i hity typu Watch Dogs hrály na E3 na highend PC s xbox ovladačem. Stačí si vygooglit Dirty little secret E3. *15*
-
-
omg kdo by hrál na PC s konzolovým ovladačem, když může mít myšku a klávesnici, to už jsou vývojáři tak zdegenerovaní, že neumí ani s PC klasikou?
-
-
Řečník ani u jedné prezentace snad nehrál, vždy tam za něj zaskočil nějakej kolega.
-
Spíš si myslím, že s ovladačem může pěkně stát a hrát a do toho pro mě za mě kecat, u klávesnice a myši by musel sedět a to už je nepříjemnější, když řečník sedí a paří a něco se pokouší mluvit
-
Klasická PR reklama, aneb "Jak se zavděčit úplně každému" . *6*
-
Spíš si mysleli, že tím někoho oblafnou. Že to hrají na konzolích... *15*
-
Nektery hry je lepsi hrat na gamepadu (rubacky, zavodni hry..., ale strilecky hrat na gamepadu to fakt nechapu... mozna nebyl prostor kam dat mys+klavesnici s gamepadem preci jen muzes napr stat.)
-
-
Kdyby radši udělali KoTOR 3 s otevřeným světem ( a samozřejmě dalšími planetami ) a pořádným gameplayem. Taková kombinace grafiky Unleashed a stylu KoTOR 1,2 by nebyla na škodu. Možná příště. *3*
-
-
-
-
-
Na tuto hru jsem celkem zvědavej...ALE....tyto videa jsou staré už několik měsíců...i zde na tiscali už byly ukázány...
-
-
Ten trailer je novej.
-
-
Nie je to engine ME ? :D
-
-
Unreal Engine 3.
-
-
Zatim se těším,ta práce ILM je tam vidět *4*
-
Druhé gameplay video - proč ti dva chlapící spadli na zem při explozi, když s nimi zásah blasterem vůbec nehne (jen zčervená obraz)?
-
-
Ty hledáš "logiku" ve hře ? *15*
-
-
musím souhlasit z kolegou
-
-