Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na hru sa teším ale to som jediný komu sa zdá 12 máp ako slabý obsah?
  • Mám po šesté noční dvanáctihodinové směně. Na první pohled na druhý screenshot jsem si říkal "Co má to HH HHH znamenat". Pak mi došlo, že to jsou TIE...
  • Jack1947
    Ehm ten úvodní obrázek na SW trochu moc "krve" ne? *3*
    • To není krev ale vulkán na Sulusu *3*
      • Jack1947
        Jop jsem si pak všiml no... sw fakt krvavé hry nejsou...
  • TheGGG
    ehh, a nová trilogie nebude? Žádní bad ass kloni? No tak to moje prachy edostanou
  • Magister_Peditum
    Prostě planeta Mustafar ve dne.
  • takze cela hra za 69 euro nabizi 12 multiplayerovejch map, kde po sobe muzeme strilet jako ve vsech ostatnich hrach, wow, to bych musel bejt uplne zebnutej na palici tohle koupit...
    • Tak já jsem raději pro 12 kvalitních map, než pro 50 map z toho 5 hratelných.
      • Oho, ty už jsi to hrál? o_O Tak se poděl a přeháněj, pověz jak mapy vypadají, jak perfektní jsou a promakané efekty tam mužeš vidět?
        • Nedohrál ale beru to prostou logikou. Je lépe, když vývojáři věnují porci času 12 mapám, které mohou vyšperkovat, než když by jich udělali 60 a každou horkou jehlou. To dá přece rozum.
          • Roztomilé a naivní. Od velkých studií a zvláště pokud jsou pod nakladatelstvím jako je EA nikdy nedostaneš kompletní hru hned po vydání, ale spíš polotovar, který se bude postupem času patchovat. Bohužel se v tom točí obrovské prachy a vydavatelství tlačí na vývojáře aby to mohli vydat co nejdříve. Dalo by se to přirovnat k restauraci, co ti slíbí hamburgr s hranolky za 10 min a za 10 min to taky dostaneš, nehledě na to v jakém stavu se jídlo zrovna nachází.
            Takže rozhodně nečekej, že ve hře bude něco "vyšperkované" a to ti ještě "hranolky" naúčtují jako DLC. Počítej spíš s tím, že hru budeš moc považovat za kompletní po 4-5 měsících od vydání a 7 placených DLC jak znám EA. *2*
            • Opravdu nechápu, jak se 12 map může zdát někomu málo. Člověk si stejně vybere pouze pár oblíbených(5-6) a ty bude hrát nejčastěji. Alespoň to beru podle sebe v BF4.
            • Přesně jak píšeš. EA tlatčí na vývojáře pro co nejrychlejší vydání. Proto je lepší, když věnují už tak málo času 12 mapám,než když jich měli stihnout 60. Jsem vlastníkem BF3 a BF4, takže vím, jakým stylem EA vydává své hry, tudíž tvoje "poučení" je zde naprosto zbytečné *3*
        • A ty uz si to hrál a víš, že těch 12 map bude úplně k ničemu *3* .... rozhodně jsem raději za tohle než za dalšího bezpředmětného battlefielda *7*
          • No o mapách jsem nic neříkal, ale docela by mě zajímalo jak to chtěj udělat, když po zkušenostech z battlefieldu (ne hardline) vím, že mapy Dicu jsou gigantický, přestože na jejich servech může být pouze dost malý počet lidí (na velikost té mapy).

A jestli jsi četl alespoň jediný článek, tak by jsi mohl vědět, že tohle JE další battlefield, až na to, že tenhle tě bude dojit tím, že si budeš moc zamávat světelným mečem před tím, než tě ufrituje banda spermíků svými baterkami *2*
    • Na takovouhle trapnou vetu ti zredukuju uplne kazdou hru kdyz budu chtit, cili je to uplne bezpredmetne neco takoveho psat.
      • Každou úplně ne. Jen ty co má pod palcem EA *2*
      • Ale on má částečně pravdu... 70 euro za 12 map? To je trochu moc, vždyť to nemá ani singl, kterej by mohl být celkem dost originální, když se veme v úvaho, to že to nese značku SW.
  • Safra škoda. Podle obrázku v náhledu jsem si myslel, že do SW konečně přidají krev.
    • Jo no. :D První věc co mě napadla, když jsem viděl tu kopu rudý, bylo "Warhammer40K". Pak jsem zaostřil i na to bílí dildo a došlo mi, že tohle jen další článek o téhle přehippované pakárně. Zajímalo by mě jak to s ní dopadne. Poslední dobou hry tohoto žánru mají problém nabídnout cokoliv nového. Není to sice asi fér říct, že nic nového nepřidávají, ale většinou to pak z jakéhosi důvodu recyklují pořád dokola. Nejúspěšnější mi v tomhle připadá Arma III, která je mod-friendly a člověk se tam může docela vyblbnout a nedělá pořád to samí.

No každopádně tomuhle držím palce a doufám, že se to i přes ten příšernej úvod vydaří a nezařadí se to do těch té sbírky sprzněců, co poslední dobou Dice a EA (ta už pořádně dlouho) se sebe tlačí a ani to nebude pay-to-buy-to-pay more-to-play. *1*
      • Jsem možná trochu nenormálni úchylák, ale už léta sním o SW titulu, který bude více temný. Řekněme něco jako paralelní vesmir nebo něco na ten způsob. Příběh za sitha, kde uvidime odlétávajicí končetiny, detaily kaiterizovaných ran po zásahu světelného meče, hektolitry krve a násilí. Já vím, jestli tohle kdy vyjde, tak maximálně jako mod, protože si nedovedu představit, že by tomuhle dalo Disney kdy zelenou.
        • Toho dle se od Disney opravdu asi nedočkáme... ale možná kdyby to bylo volné pro modery tak uvidíme spermíky vybuchovat v krvaví sra*ky *4* . Pokud myslíš filmy tak to asi už opravdu ne. To spíš tam proletí Captain Sparrow na děloví kouli.

Mě by stačilo, kdyby už konečně dodělali Inkvizitora z 40K universa, kde hlavní hrdina má na svědomí víc masového vyhlazování, než všichni sithti dohromady a to patří k těm "dobrým" :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit