Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako 16GB RAM se mi zdá kapku přestřelený na optimalizovanou hru...
    • 24 GB jsem mel pred dvema lety; btw jsou tam hd textury
    • je rok 2015, ne 2008. Uz jsme trochu jinde
      • Neznám hru, která by skutečně potřebovala 16 GB Ram (když navíc započítám potřeby OS a nutných aplikací).
      • To je docela jedno, nedovedu si moc predstavit cim muze hra zapatlat tolik ramky, zvlast kdyz je to vzasade BF 4 akorat s modely stormtrooperu. Na druhou stranu, tech 8 GB ma dnes asi kazde herni PC, ale uvidime jak velky rozdil bude mezi 8 a 16 GB.
        • Právě že to není ani BF4, méně techniky i hráčů na mapě. Vizuál totožný.*6*
        • Je to jen nicneříkající tabulka, škoda řešit co do ní plácli. Jak jsem psal níž, ta hra si v betě bere 7 což mi přijde i tak hodně. BF4 si vezme na max nastavení asi 3GB, takže buď to doprasili, nebo se to ještě v plné verzi sníží nebo nás čekají nějaké ultrasharp textury na ultra :D
          • No ono je otazka jestli tech 7 opravdu vyuziva, kdyztak kolik mas celkove RAM ? Je totiz dost mozne, ze to jen zaplaca volnou pamet daty, ktere nevyuziva a CPU ji neuvolnuje, protoze zadny jiny program ti v te dobe o dalsi GB pameti nezada.

btw jen tak pro zajimavost: http://www.techspot.com/article/1043-8gb-vs-16gb-ram/page3.html
            • Jo tak jasny, předpokládám, že když takové video borec dělá, tak u hraní nemá otevřeny kde co. I kdyby 6, furt je to 2x víc, než BF4 kde jak píše mijunior toho je na scéně navíc míň. Je to nějaky divny. Uvidíme až to vyjde v plné verzi, pokud teda nevydají nějaký nedodělaný šit jak je dnes zvykem.
  • Prej : "Grafická karta: nVidia GeForce GTX 970 4GB" ... 4GB. Takže stačí 3,5GB :D
    • Lidi co dali dislike nerozumi ocem mluvis. *10*
      • anebo jsou nasrany, jako ja, ze tem sejdirum z nvidie naleteli :)
      • Lidi co dali dislike nechapou ublizeny decka. Btw 970 byla i zkriplena lepsi nez cokoliv od amd v ty dobe. *3*
  • Mě by zajímalo, jak se dostali k 16 GB RAM + 4 GB VRAM. Pokud vyjdu z toho, že skoro určitě PC verze vychází z té konzolové, tak jak PS4/XOne mají 8 GB RAM + VRAM, z nichž je pro hru dostupných kolem 5 GB. I když si připočtu režii Windows (2 GB max) a lepší kvalitu textur pro UHD rozlišení, tak mi 4x větší požadavek na RAM u PC verze (5 GB x 20 GB) nesedí.
    • Tak na konzole se hry delaji mnohem snaze. Tam je jedna dana sestava ne stovky grafickych karet a procesoru jako u pc
      • A co si myslis, ze jedno PC s 8 gigama ram ty ramky ma jiny nez PC s 16 gigama? Leda ho... vsecho zaridi vrstva OS s driverama a runtimama, ta hra vubec nepozna na jakym PC bezi.
        Se uz proberte s tou naprosto utopickou myslenkou nejake "optimalizace" na konzoli. Jedinej problem je, ze u pc jim to je uprdele, protoze "si uzivatel proste koupi lepsi". Konzoli si lepsi nekoupis, tak se musi vic snazit aby to trochu jelo.
        • Vůbec nevim co to meleš za blbosti
  • im s tými HW dobre jebe... krásne vidno, že s optimalizáciou na PC sa vôbec nezaoberali.... bye bye SWBF
  • Tam totiz budou makrotransakce, stejne jak v BF. Koupis DLC s jednou mapou a novym autickem za 30 euro.
  • Trochu mimo téma, nicméně musím konstatovat, že je to solidně nudná sr*čka pro retardy s IQ pod 70. Ačkoliv jsem to hrál nějakých 5 hodin v kuse, poté mě to jednoduše přestalo bavit, takový stereotyp dnešních "pecek," to se jen tak nevidí. Ostatně i ten combat stojí za vyliž p*del. Kde jsou ty staré časy, kdy u her člověk potřeboval i to "hovno" co má v hlavě, a ne jenom tupě běhat, občas vystřelit, použít jetpack či hodit granát. Dnešní hry jsou pro čím dál více debilnější hráče.

A to jsem na tu hru vyloženě těšil! :(
  • Morraw
    Líbí se mi, když opravdu dochází ke změnám a nejsou to jen kecy typu "hráči na prvním místě" atd. Ale zrovna EA si to stejně vyrejžuje na tunách DLC.
    HW nároky mi přijdou trochu přestřelené. BF hry se vždy hýbaly skvěle i na horších strojích.
  • Fachá to někomu ???
  • Hanzales
    Netřeste se, je to naprosto v pohodě. I s 2GB grafárnama na full HD s high detaily dopohody.
    Každopadné to docela dost určitě napoví:
    http://www.guru3d.com/articles_pages/star_wars_battlefront_beta_vga_graphics_performance_benchmarks,1.html
  • inac, nechapem tie hw naroky, o SW sa vravelo ze bude podporovat DX12/Vulkan, ako to ze je v doporucenych grafika DX11.1
    • Že to je v doporučených požadavcích, tak to nemusí znamenat, že tam nebude možnost zapnout DX12 či Mantle ale s Vulkanem nepočítej chlapče ten není ještě hotov.
    • Veskoslav
      A? To se nějak vylučuje? Už u jiných her jsi měl možnost zapnout vypnout DX 11 či různé efekty, které karta podporovala a přesto byla v doporučených karta, co uměla DX 10 viz Batman například.
      • Kdyby ta hra uměla DX12, tak by to tam napsali a určitě se tím chlubili, tak to myslel. DX12 je hudba příštího roku, současné hry co vyjdou v následujících měsících nebudou mít s DX12 nic společnýho si myslím.
        Vždyť z veřejnosti doteď nikdo neví co vůbec dvanáctky přinesou, jaké featury, nové technologie, efekty, jak to pod nima bude s výkonem gpu/cpu, vůbec nic.
    • Co jsi čekal, tady máš tu svoji realitu. Ti říkám furt, že jsi naivka. Graficky je to defakto přeskinované upravené BF4.
      • a herně je to přeskinovaný Battlefront 2 mínus bitvy ve vesmíru *4*
        • Kéž by to byla aspoň z poloviny pravda! Druhému to dle infomací nebude šahat ani po kotníky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit